Beyond Network Kasım Ayı Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

Katip

Kayıtlı Üye
Ödemeler yarım saat önce başladı arkadaşlar, alanlar kaç hane olduğunu belirtlerek aldığı ödemeleri söylerlerse sevinirim :) hayırlı olsun..

edit:

ödemesi gelmeyen sorun yaşayan veya bir sorunu olan arkadaşlar [email protected] buraya mail atarak sorunlarını dile getirebilir..

firmayla hiç bir alakam yoktur sadece müşterisiyim banlı olduğu için yardımcı olmaya çalışıyorum :)

Son düzenleme:
2 hane bir ödeme gelmiş euro olarak. asıl ödemeyi birdahaki ay bekliyorum

Konu dışı yazıyorum Katip. Adamın site kapanmış uzun zaman oldu takip ediyorum hala açılmamış sitesi. Kanal Başvuruları nereden yapıyorsunuz?

Konu dışı yazıyorum Katip. Adamın site kapanmış uzun zaman oldu takip ediyorum hala açılmamış sitesi. Kanal Başvuruları nereden yapıyorsunuz?

bayadır alım yapmıyor hocam, bakım çalışmaları ve bazı gelişimler vs nedeniyle..

Kapalı kanal odemesi alani olursa alıntı yapsın pls

hacam valla benim bir iki kanal vardı onlar da kapandı . tam olarak ne zaman kapandı onuda bilmiyorum. arkadaşla da bir türlü irtibata geçemiyorum. alacağım varmı yok onuda bilmiyorum.

benim kasım ayından açık kanalım yok kanal ödemesi gelmiş
yani kapananlar ödeniyor [MENTION=13317]mavera[/MENTION] ile görüştüm ödemelerde sıkıntı yokmuş yapılıyor arkadaşlar

hacam valla benim bir iki kanal vardı onlar da kapandı . tam olarak ne zaman kapandı onuda bilmiyorum. arkadaşla da bir türlü irtibata geçemiyorum. alacağım varmı yok onuda bilmiyorum.

mail belirttim o maile başvuruda kullandığın ad soyad ve girdiğin paypal adresini yazıp soracağını sor yardımcı olurlar hocam

[email protected]

eyvallah hocam sonradan fark ettim. kusura bakmayın

ödemelerin sırayla yapıldığını mailden yazdı arkadaş ancak 4 hane ödenmiş benim 3 hane var henüz alamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri