Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavera

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.beyondnetwork.co
Merhaba Arkadaşlar elimde spam kanal alan partner var. yeni yeni başladık forumdan bazı arkadaşlarımız bizimle çalışmaya başladılar sizleride bekliyorum.

Partner: DigitalMinds
Davetiye manuel gönderiliyor en geç 48 saat içinde gönderiliyor.
Kesinti: %30
Ödeme günü: Ocak ayının kazancı Mart ayının 5 ile 10 arası ödenir.
Dashboard şuan yok
ödeme yöntemi: Sadece Paypal var

ŞARTLAR: 10 BİN İZLENME 25 ABONE

TEK TEK BAŞVURU GÖNDERMEYİNİZ 1 DEN FAZLA KANAL İLE BAŞVURU YAPACAKSANIZ LÜTFEN BAŞVURU BÖLÜMÜNDE YER ALAN Additional Channels
BÖLÜMÜNE SIRALI ŞEKİLDE KANALLARINIZI EKLEYİP KANALLARINIZI TOPLU GÖNDERİNİZ.

Kapanan Açık Atılan vs Tüm kanallar ödenir. (Ekim ödemelerinde herhangi bir problem olmadı hepsi ödendi ama ilerde ne olacağı belli değil ona göre başvuru yapınız.)

Başvuru Linki;
http://beyondnetwork.co/join-network/

Support Destek: [email protected]
Mail atarken lütfen hangi partnerde olduğunuzu belirtin.

Skype Desteğimiz Yoktur !

Son düzenleme:
2. edit.

partner alımları devam ediyor sanırım. Bakalım ödeme yaparlar inşallah :)

Son düzenleme:
Whois bilgilerine bakarsak yerli bir network. Skype desteği neden kesinlikle yok onu anlamış değilim ama bi deneyelim bakalım

Hocam gerçekten çok ihtiyacımız vardı sağolun :)

bu işte bir bit yeniği var ama hadi bakalım :D

hadi hayırlısı diyelim. ama kafama şu takıldı. kapanan kanalları diğer partnerler mi ödemiyor ? yoksa yt mı partnerlere ödemiyor. bunu anlamış değilim. yt partnere ödüyorsa, bu partneri denemekte fayda var.

siz bi deneyin ben sonra gelcem :D

o degılde o partner sahıbı ben olsam valla vurur gecerdım adamlar cok zeki sadece bızım forumdan bır vılla alırlar heralde :D

Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
İzzet hocam ile diğer bi partneri ile çalışıyorum ve ödememi sıkıntısız almış bulunmaktayım bu partner içinde hayırlı ugurlu olsun diyorum.
Bu partnerede kriterleri uygun olan kanalım oldugu sürece bağliyacagım 1 sene önce adsense çalışan birisiydim . taki izzet hocamla tanışana kadar ;)

Son düzenleme:
İlk kanal bağlayanlardan biri olarak hayırlı olmasını dilerim 50 civarı kanal bağladım şuana kadar bağlamaya da devam edeceğim hiçbir partner almıyorken böyle bir fırsat çıkması iyi oldu herkes açısından.

kesinlikle katılıyorum. büyük partnerler ödemiyorsa bunlar hiç ödemezler.

Büyük partner olsam büyük özgün kanallarımı riske edip de spam almazdım küçük partnerin spam alması daha mantıklı geliyor bana riske edecek ne kadar özgün kanala sahip olabilirlerki

partnere şüpheyle bakanlar olabilir de saçma sapan neden yazılıyor kimse zorla sizi partnere sokmuyor? elinizde boş boş izleneceğine şansınızı deneyin. 1 kanal bağlayın madem şüphelisiniz, ama yok armut piş ağzıma düş olmalı :) hayırlı olsun hocam [MENTION=13317]mavera[/MENTION]

Büyük partner olsam büyük özgün kanallarımı riske edip de spam almazdım küçük partnerin spam alması daha mantıklı geliyor bana riske edecek ne kadar özgün kanala sahip olabilirlerki
mantık olarak doğru ama benım düşüncem bu partner hayal ürünü. ben kanal bağlayacakmıyım evet bağlayacağım umut dünyası, ama fazla bağlamayacağım. hakkımızda hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri