Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yolladığım hiçbir kanalada davetiye gelmedi sanırım gelmeyecek.

Hocam yolladığım hiçbir kanalada davetiye gelmedi sanırım gelmeyecek.

davetiyeniz tabiki başvurunuz incelendikten sonra şartları karşılıyorsa tabiki gönderilecek. ama malesef çok fazla şartları karşılamayan kanallarla başvurular yapılmış bunlar baya zaman aldı. bugün 50 partnerin başvurusu incelenip şartları karşılıyorsa davetiyeleri gönderildi. arkadaşlardan ricam şartları karşılamıyorsa lütfen başvuru göndermesinler.

davetiyeniz tabiki başvurunuz incelendikten sonra şartları karşılıyorsa tabiki gönderilecek. ama malesef çok fazla şartları karşılamayan kanallarla başvurular yapılmış bunlar baya zaman aldı. bugün 50 partnerin başvurusu incelenip şartları karşılıyorsa davetiyeleri gönderildi. arkadaşlardan ricam şartları karşılamıyorsa lütfen başvuru göndermesinler.

bende dün basvuru yaptım 90 küsür adet beklemediyim hocam

1 kanal yolladim 100k izlenme 80 abone davetiye falan gelmedi.supporta mesaj attim ordanda cevap gelmedi :D

davetiye gelmesi ne kadar surecek daha [MENTION=13317]mavera[/MENTION]

[MENTION=13317]mavera[/MENTION] bu dijitalmind 2 aydir bana manuel eslesen gönderiyor :( basvursam alir mi ayni icerikle:) [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

davetiye gelmesi ne kadar surecek daha [MENTION=13317]mavera[/MENTION]

inceleme süreci malesef çok yavaş 200 küsür kişi başvuruda bulunmuş dün 40 başvuru incelendi bugün yine devamına bakıcaklar. davetiyenin bu denli yavaş gelmesi bizleride rahatsız ediyor fakat malesef bu partnerin insiyatifinde yavaş inceleme süreçleri var bunun hızlanması için baskılarımız devam ediyor.

Merhaba arkadaşlar belki yeri değil ama banlanan adsenseden kalan para kazanması gitmiş kanallar ile partnere başvursam kabul olur mu ?

Ödeme kanıtı hala yokmu? :)

Edit: konu zaten yeni açılmış. Farketmedim. :)

başvuranların yarısı bitmiştir. şuan site kapalı. bugün dahil yapılan tüm başvurular incelendikten sonra tekrar başvuru bölümü ve site açılıcak. davetiye ile ilgili sorun yaşayan varsa lütfen destek mailine yazsın veya burdan bana pm atsın.

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun büyük iş başarmışın bu forum bırak mcn yi bir kedoo çıkarmalıydı şimdiye kadar. o ayrı konu
ama kardeşim 1 aydır kanal yapmıyorum adsense durumlarından keşke haberim olaydıda partnerine kanal hazırlasaydım.
birde toplu başvurularda diyelim 10 kanal ile başvuruyorum her kanal için 10k izlenim 25 abone mi şart koşuyorsun.

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun büyük iş başarmışın bu forum bırak mcn yi bir kedoo çıkarmalıydı şimdiye kadar. o ayrı konu
ama kardeşim 1 aydır kanal yapmıyorum adsense durumlarından keşke haberim olaydıda partnerine kanal hazırlasaydım.
birde toplu başvurularda diyelim 10 kanal ile başvuruyorum her kanal için 10k izlenim 25 abone mi şart koşuyorsun.

eyvallah sağolun hocam. şuan için başvuru kapalı. dün ve öncesinde başvuru yapanların çoğu incelenip şartları karşılıyorlarsa davetiyeleri gönderildi. şartlarımız dediğiniz gibi her kanal için 10 bin izlenim 25 abone. Ama yükseltmeyi düşünüyoruz.

Kanallara davetiyeler gelmiş teşekkürler alımlar tahminen ne kadar süre içerisinde tekrar açılır?

Kanallara davetiyeler gelmiş teşekkürler alımlar tahminen ne kadar süre içerisinde tekrar açılır?

normalde hiç kapanmayacaktı ama herkes sürekli davetiyem geldi diye konuda yakındığı için (haklı olarak) başvuruların hepsi bitene kadar kapatalım dedik. birde bazı arkadaşlar inadınamı yapıyorlar bilmiyorum sürekli şartları karşılamadığı halde başvuru göndermişler onlarla uğraşmaktan şartları karşılayan davetiye bekleyen arkadaşlara zaman kalmadı. Alımlar açıldığında şartlar biraz daha ağırlaştırılabilir.

şartları sağlayan davetıye gelmeyen kanallarım var onlara davetıye gelmıcekmı alım acılana kadar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri