merhaba 3-4 ay önce beyondnetworke geçirdim yt kanalımı
geçen ay ilk ödememi alacaktım. yatırmadılar. maillerle kavga gürültü alabildim. hatta burada foruma da yazdım. anca alabildim.
@Beyond Network
bu ay ise hiç yollamadılar. 1k tl den fazla ödemem var ve yapmadılar.
mail attım kaç gün oldu cevap da yazmıyor.
sanırım beyondnetwork de scam partnerlar arasına dahil oldu.
sitesinde ödemeler ayın 1-10 u arası yapılır yazıyor ama bugün ayın 22 si, mail yollamama ragmen ödemeyi yapmadılar.
ben dolandırıldım siz aynı hatayı yapıp dolandırılmayın.
0850 li numarası Evkal diye başka bi şirkete geçmiş.
sitesinde yazan wass numarası da geçersiz diyor.
vey beah sitesinde yazan tel nusunu da aradım cevap veren olmadı. muhterem izzettin bey topuklamış anlaşılan.
sitesinde mail forumunda cpatcha hatası var ve destek mesajı yollanamıyor. elemanlar profesyonel dolandırıcı çıktı.
güncelleme: 22:13

ödemeyi de dedikleri gibi fazlasıyla yollamışlar. haksızlık yaptıysam özür dilerim.
modlardan isteğim konu silinsin.
geçen ay ilk ödememi alacaktım. yatırmadılar. maillerle kavga gürültü alabildim. hatta burada foruma da yazdım. anca alabildim.
@Beyond Network
bu ay ise hiç yollamadılar. 1k tl den fazla ödemem var ve yapmadılar.
mail attım kaç gün oldu cevap da yazmıyor.
sanırım beyondnetwork de scam partnerlar arasına dahil oldu.
sitesinde ödemeler ayın 1-10 u arası yapılır yazıyor ama bugün ayın 22 si, mail yollamama ragmen ödemeyi yapmadılar.
ben dolandırıldım siz aynı hatayı yapıp dolandırılmayın.
0850 li numarası Evkal diye başka bi şirkete geçmiş.
sitesinde yazan wass numarası da geçersiz diyor.
vey beah sitesinde yazan tel nusunu da aradım cevap veren olmadı. muhterem izzettin bey topuklamış anlaşılan.
sitesinde mail forumunda cpatcha hatası var ve destek mesajı yollanamıyor. elemanlar profesyonel dolandırıcı çıktı.
güncelleme: 22:13

ödemeyi de dedikleri gibi fazlasıyla yollamışlar. haksızlık yaptıysam özür dilerim.
modlardan isteğim konu silinsin.
Son düzenleme: