Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

üstad partnerin ödeme yapmayacağı bi kategroi değil yaptığım çalışma bu bir...ikincisi kanalın yoksa ben bişi yapamam zaten.....üçüncüsü partnerlerden hiç sıkıntı çıakran olmadı ki bunun ayrıntılkarı var zaten onları ben anlatıyorum ekibime nasıl sıkıntısız alıcağımızı, dördüncüsü ise BANA YARINA ÖLMEYECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERİSEN BENDE SANA PARTNER FİRMASININ ÖDEYECEĞİNİN GARANTİSNİ VEİRİRM KARDŞEİM ...... !!!!

hocam en son hangi güne kadar geçerli acaba öğrenebilir miyim bide süreklilik var mı şimdi denkleştiremezsem 7 sinde burs geldiğinde açarsanız katılma gibi bişey olabilir mi

kardşeim bu konu aciliyetten açılmış bir konu zaten...kusura bakma !!

Arkadaşlar Ekipte idim yalnız özel kişisel sebeblerden dolayı ayrıldım, açıklama yapamam ama.fikir güzeldir.Elindeki parasını çok kısa bir sürede Çoğaltmak isteyen Arkadaslar için mantıklı ve güvenilir bir iştir.Beyto hocamın adına da güvenerek bu işe girebilirsiniz.bana nasip olmadı size olur inşallah.

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] skype var mı hocam

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] Hocam ben pm atıyorum bakabilirsen sevinirim

üstad partnerin ödeme yapmayacağı bi kategroi değil yaptığım çalışma bu bir...ikincisi kanalın yoksa ben bişi yapamam zaten.....üçüncüsü partnerlerden hiç sıkıntı çıakran olmadı ki bunun ayrıntılkarı var zaten onları ben anlatıyorum ekibime nasıl sıkıntısız alıcağımızı, dördüncüsü ise BANA YARINA ÖLMEYECEĞİMİN GARANTİSİNİ VERİSEN BENDE SANA PARTNER FİRMASININ ÖDEYECEĞİNİN GARANTİSNİ VEİRİRM KARDŞEİM ...... !!!!

iyi peki :D size parayı peşin veriyorsak malesef garantiyide istiyoruz !! bu kadar şey yapmaya gerek yok :D :D hayırlı işler size :)

ben katiliyorum hocam yatakta telden yaziyorum ayrintilari yarin konusalim sonucta bi nevi kategoride ogreniyoruz :) hemde beyto33 ten

bende katılayım ama bu is cok vaktimi alicakmi
bide eger spam tarzı biseyse yani 10 günde gelecek para 1000 video üstünden gelecekse katılmak istemem
farkli isleri,tecrübeleri ögrenmekte fayda var

merhaba ben cezayı merak ediyorum ... hangi ceza bukadar pahalı olabilir ? 5 kişi ortalama 200 usd ..1000 usd eder 2000 tl civarı .. bu nasıl bi trafik cezası ? cezanın görüntüsünü atabilirmisiniz konuya..
tsk

herkes o kategoriye girince o kategori spam olacak . + parayi alabilecegimiz supheli . Prince giderken evdeki bulgurdan olmakta var . Hemde yuksek ihtimalde . Bencr riskli hocam sartlari yumusatmalisiniz

hakkaten 35 yaşına geldim neredeyse 18 yaşımdan beri araç kullanıyorum bu kadar yüklü ceza yemedim..
merak ettim bende bu ceza olayını

merhaba ben cezayı merak ediyorum ... hangi ceza bukadar pahalı olabilir ? 5 kişi ortalama 200 usd ..1000 usd eder 2000 tl civarı .. bu nasıl bi trafik cezası ? cezanın görüntüsünü atabilirmisiniz konuya..
tsk

bu msjınızda bi sorgulama veya benım sölediklerime bi inanamama hissettim ayrıca samimi davranıp sıkıntımı sölemem veya bunu belirtmeme kimseyi ilgilendirmez kardşeim ama genede söliyim

kardşeimin yaşı 17 babamın arabayı alır mersin-adana anayolunda 160 küsürle radara girer çevirdme ehliyetsizlikten - radardan (70 le gitmesi lazım) bide babama ehliyetsize araba vermekten 2800 TL ceza ve bunu birader saklar kendi arkadaşalrın halletmek için tabi bulamayınca dün bana geldi ve daha babaım haberi yok !!!!

herkes o kategoriye girince o kategori spam olacak . + parayi alabilecegimiz supheli . Prince giderken evdeki bulgurdan olmakta var . Hemde yuksek ihtimalde . Bencr riskli hocam sartlari yumusatmalisiniz

Aynen deidğin gibi olmasın diye şartları yüksek tutup az ama öz kişiye yapacağım bu çalışmayı

bu msjınızda bi sorgulama veya benım sölediklerime bi inanamama hissettim ayrıca samimi davranıp sıkıntımı sölemem veya bunu belirtmeme kimseyi ilgilendirmez kardşeim ama genede söliyim

kardşeimin yaşı 17 babamın arabayı alır mersin-adana anayolunda 160 küsürle radara girer çevirdme ehliyetsizlikten - radardan (70 le gitmesi lazım) bide babama ehliyetsize araba vermekten 2800 TL ceza ve bunu birader saklar kendi arkadaşalrın halletmek için tabi bulamayınca dün bana geldi ve daha babaım haberi yok !!!!

anladım. banada arada bi ceza geliyorda.. en fazla 400 küsür geldi. 3 ü 1 arada. telefon , kemer takmama ve polisin dur ihbarına uymama . ondan sordum . ama ehliyetsiz ve yaş sorunu evet doğrudur.

Katılıyorum diyen arkadaşlar lütfen şunu okuyun sonra benıde yaz diyin :

ben size video vercem - etiket vercem eklicen TBM si yüksek bi kategoride ve senın işin bitcek kalan iş benıım işim sana 9-12 gün arasında 800 $ brüt kazandırcam kesinti ile felan sana 600 $ felan kalır ama benım garantim 800 $ brüt kazandırcam eğer kazandırmassam ücretin iade edecem...fakat bu işte benden öğreneceğin çok şey olcak fakat ben olmadan para kazanman sıkıntılı biraz neden dersenız izlenim almak zor bi kategori...yani işlem sonrası sen çok izlenim alamassın , ama alırım ben izlenim dersen kazanc aynen devam eder...bu şekilde onay veiriseniz eklerim sizi

Katılıyorum diyen arkadaşlar lütfen şunu okuyun sonra benıde yaz diyin :

ben size video vercem - etiket vercem eklicen TBM si yüksek bi kategoride ve senın işin bitcek kalan iş benıım işim sana 9-12 gün arasında 800 $ brüt kazandırcam kesinti ile felan sana 600 $ felan kalır ama benım garantim 800 $ brüt kazandırcam eğer kazandırmassam ücretin iade edecem...fakat bu işte benden öğreneceğin çok şey olcak fakat ben olmadan para kazanman sıkıntılı biraz neden dersenız izlenim almak zor bi kategori...yani işlem sonrası sen çok izlenim alamassın , ama alırım ben izlenim dersen kazanc aynen devam eder...bu şekilde onay veiriseniz eklerim sizi

hocam bi skype atın da konusalım

madem bende katılayam eskiden quiz e soktugum kanalım vardı onu kullanırım.
eger bu işte kanalın kapanma riski yoksa

2 alternatif sunarsan katılabilirim hocam partner ödeme sıkıntısı yaşayanlar var bunun yerine direk adsense kullanmak vede ödeme elimde nakit 100 tl var onu versem kazanıncada diğer kısmı ödesem olabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri