Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yer varsa benide yazabilir misin ? Music Nations partner kanalım var.

Konuya taktik paylaşılmıştır diye girdim :D

Beyto Hocamızla hiç muhabbetim yok ama kendisinin yaptıklarını takip ediyorum sürekli, önceki konuları vb vb.. Bu işide anlının akkıyla yapacağından kesinlikle eminim.

Arkadaşlar İlginize Teveccühünüze Teşekkür ederim . Benıde yaz diyen çok arkadaş var şuan da 28 PM var hepsini okuyamadım bile kimse kırılmasın ,darılmasın lütfen şuan için 5 kişilik kontenjan tamamdır 1 tanede yedek arkadaş yazdım.

1- [MENTION=7917]Tahir[/MENTION]
2- [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]
3- [MENTION=11345]CeSu[/MENTION]
4- [MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]
5- [MENTION=8348]zpostar[/MENTION]

Bu Arkadaşlar lütfen Bana şu şekilde pm atsın :

konu yerine : 5 kişilik ekip yazssınlar (yoksa PMlerin arasında karışır)

içerikte ise : Hocam ben ....... nickli kişiyim .Adım ali vb skyp adres : [email protected]

bu şekilde pm atın beyler

ve bu arakdaşlar saaat 22:30 da lütfen skypta olsunlar Canlı konuşcaz,sohbet etcez,işi konuşcaz

Son düzenleme:
Arkadaşlar İlginize Teveccühünüze Teşekkür ederim . Benıde yaz diyen çok arkadaş var şuan da 28 PM var hepsini okuyamadım bile kimse kırılmasın ,darılmasın lütfen şuan için 5 kişilik kontenjan tamamdır 1 tanede yedek arkadaş yazdım.

2- [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION]
3- [MENTION=11345]CeSu[/MENTION]
4- [MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]
5- [MENTION=8348]zpostar[/MENTION]

Bu Arkadaşlar lütfen Bana şu şekilde pm atsın :

konu yerine : 5 kişilik ekip yazssınlar (yoksa PMlerin arasında karışır)

içerikte ise : Hocam ben ....... nickli kişiyim .Adım ali vb skyp adres : [email protected]

bu şekilde pm atın beyler

ve bu arakdaşlar saaat 22:30 da lütfen skypta olsunlar Canlı konuşcaz,sohbet etcez,işi konuşcaz

Attım kardeşim eywallah 22:30 da görüşmek üzere!..

Günlük kazancım adsensede resimdeki gibi.Bu içeriğimle partnere girsem daha fazla kazandırabilirmisin ?

BXaVNj.jpg

Kanalımı bilenler partnerde daha çok kazanırsın diyorlar ama çekiniyorum.Videolarım uzun 15-20 dk civarı.Garanti edersen partnere çekerim kanalımı çalışabilirim.

Güzel KArdşeim günde 1000 TL deli para partnere felan geçme senın kazandığın bu parayı rüyasında göremeyen var ...tavsiyem aç gözlülük yapma ve bu şekilde git ...ayda 30 K TL süper süper süper para ....

Konu şimdlik lütfen kilit . gerekitğinde açarız....teşekürler

saat 20:30 itibariyle cesu adlı arkadaşımızın pm göndermemesi ve cvb vermemesi üzerine kendsi listeden çıakrılmış yerine ise 1.yedek [MENTION=12293]Merth46[/MENTION] eklenmiştir.

cümleten bol kazançlar

Arkadaşlar 3 Arkadaşımızı katılım fiyatını yanlış anlamışlar onun için grubumuzda 3 kişlik yer açılmıştır.

KESİNLEŞEN KATILIMCILAR :

2- [MENTION=8348]zpostar[/MENTION]
3-
4-
5-

Arkadaşlar 3 Arkadaşımızı katılım fiyatını yanlış anlamışlar onun için grubumuzda 3 kişlik yer açılmıştır.

3-
4-
5-

hocam kısa ve öz bir bilgi verseydin çok yazı var orda ya :D

3-
4-
5-

Hic sasirmadim. Hocam yazdigim yoruma cevap vermediniz suan teldeyim alinti yapamicameger cevaplarsaniz bende katilicam

çok iyi okudum anladım peşin para olsa hiç düşünmem bile ama kesinleşince ödemeyi verme olsa hemen koşarım ama işte sizin trafik cezanız varmış bu durumda diskalifiye oldum :D
Hayırlı çalışmalar .iyi gecler :)

hocam en son hangi güne kadar geçerli acaba öğrenebilir miyim bide süreklilik var mı şimdi denkleştiremezsem 7 sinde burs geldiğinde açarsanız katılma gibi bişey olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri