Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet hocam kazancınız en az 800 $ oalcakki şuan ki işlem biten arkadşalrın akznacı 900 $ civarında ...

BENIM GARANTİM 800 $ DASHBORD VEYA YT ANALİSYK KAZANCIDIR...VE EKSTRA VB ÜCRET YOK

Tamamdır, benim yerime [MENTION=14987]Assassin[/MENTION] isimli arkadaş girecek ve işlemleri yapacaktır. Ben pc başında olamayacağım, ücreti ne zamana kadar yatırmak gerekiyor.
Bir de aklıma takılan bir mevzu var, şimdi diyelim bu kategori veya içeriği sayenizde 20 kişi daha çalışmaya başladı.. Bu ortalama geliri veya izlenimi düşürmezmi her geçen gün ?

evet üstad aynen daha sonra en az 800 $ kazancaksın .....inşAllah tabiki

çalışmaya ne zaman başlayacağımızı da söylersen, okulu bitirmeye çalışıyorum bu ara, ona göre evet ya da hayır diyeyim. bütünleme sınavlarım falan var çünkü.

Hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum ama siz 800$ kazandırdıktan sonra o kanaldan bunun harici para kazanamayacaz mı ?

Tamamdır, benim yerime [MENTION=14987]Assassin[/MENTION] isimli arkadaş girecek ve işlemleri yapacaktır. Ben pc başında olamayacağım, ücreti ne zamana kadar yatırmak gerekiyor.
Bir de aklıma takılan bir mevzu var, şimdi diyelim bu kategori veya içeriği sayenizde 20 kişi daha çalışmaya başladı.. Bu ortalama geliri veya izlenimi düşürmezmi her geçen gün ?

sizi 2.gruba yazacağım ücretin 100 tl sini 1-2 gün içinde grup kesinleince yani kalanını ise iş başlangıında göndericeksiniz hocam...yani tamamen güven sıkıntınzı olamsın diye...

en az 800 $ kazanc benım garantim altında....

hocam 13 haziran ise eğer benim yerime başka bir arkadaşı alın. 23 haziran ise katılabilirim.

Hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum ama siz 800$ kazandırdıktan sonra o kanaldan bunun harici para kazanamayacaz mı ?

bu soru sorguldu önceki sayfalarıda var ama bidaha yazayım üstad :)

üstadım malumunuz nich kelimede izlenim alamk zordur...az ilzenim gelir az tık gelir ama kalite olduğu için çok izlenm çok tık gelen kanalla aynı parayı kazanırsınız...mesela

sizin günlük 20 K dizi kanalınız var ve 500 tık alıyorusnuz TBM si 0,05 kazanıc 25 tl yapar
benımde NİCh kanalım var 2 k izlenimi var 15 tık alıyoum TBM 2 TL kazancım 30 tl yapar

izlenim alabilen bu konuda çalışma yapan videosunu paylaşan imleyen vb sonucund aizlenim alan kazanır...sadece zor diyorum izlenim almak olay bu üstad....

hocam 800 değilde 200 garanti olsa ona göre bi fiyat versek 400 çok gelir bize varmıdır oluru ?

200 mü 100 mü ? :D

hocam sen ne içtin yaw :) 100 tl kapora diyorum çalışma başlarkende kalan 300 tl yi göndercen ..yok bidefada halledeyim dersen hepsini gönde rfarketmez benım için...ben güvenen olur güvenmeyen olur diye sadece kapora alıyorum 2.ve 3.gruptan

bu soru sorguldu önceki sayfalarıda var ama bidaha yazayım üstad :)

üstadım malumunuz nich kelimede izlenim alamk zordur...az ilzenim gelir az tık gelir ama kalite olduğu için çok izlenm çok tık gelen kanalla aynı parayı kazanırsınız...mesela

sizin günlük 20 K dizi kanalınız var ve 500 tık alıyorusnuz TBM si 0,05 kazanıc 25 tl yapar
benımde NİCh kanalım var 2 k izlenimi var 15 tık alıyoum TBM 2 TL kazancım 30 tl yapar

izlenim alabilen bu konuda çalışma yapan videosunu paylaşan imleyen vb sonucund aizlenim alan kazanır...sadece zor diyorum izlenim almak olay bu üstad....

Peki hocam teşekkür ederim :)

siz en iyisi başka bir arkadaşı alın, ben okul işlerini bitirdikten sonra, 3. gruba dahil olayım.

üstad senı gruba alayım diye uğraşmıyorum yanlış anlama ama sen benı yanlış analdın...

şimdi bne grupları bugün olşuturcam daha sonra grup felan oluşmucak..şuanda gruba yazıyorum 1.grup 3 kişi ve doldu ,,,2 .grup 2 kişi ,1 kişilik yer var ,3 grup 1 kişi var örneğin sizi şimdi yazıcam 3.gruba daha sonra grupa yazma vb olmıcak ...anlatabildim mi :)

üstad senı gruba alayım diye uğraşmıyorum yanlış anlama ama sen benı yanlış analdın...

şimdi bne grupları bugün olşuturcam daha sonra grup felan oluşmucak..şuanda gruba yazıyorum 1.grup 3 kişi ve doldu ,,,2 .grup 2 kişi ,1 kişilik yer var ,3 grup 1 kişi var örneğin sizi şimdi yazıcam 3.gruba daha sonra grupa yazma vb olmıcak ...anlatabildim mi :)

yanlış anlaşılma yok da benim kafa karışıklığım var. çalışmak istiyorum fakat bu sene okulumu bitirmem gerekiyor, sınavların arasında bu işlere kafa yorarsam 1500 tl kazanırım fakat okula +1 sene eklerim. o yüzden sıkıntılıyım. en iyisi siz beni hiç yazmayın, ben gideyim adam gibi dersime çalışayım :) kusura bakmayın vaktinizi aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri