pm attim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
partner kanal olacak, senin verdiğin videoları etiketleri vs yazcaz ve peşin olarak 400 tl vercez? doğru anlamış mıyım?
evet hocam kazancınız en az 800 $ oalcakki şuan ki işlem biten arkadşalrın akznacı 900 $ civarında ...
BENIM GARANTİM 800 $ DASHBORD VEYA YT ANALİSYK KAZANCIDIR...VE EKSTRA VB ÜCRET YOK
evet üstad aynen daha sonra en az 800 $ kazancaksın .....inşAllah tabiki
Tamamdır, benim yerime [MENTION=14987]Assassin[/MENTION] isimli arkadaş girecek ve işlemleri yapacaktır. Ben pc başında olamayacağım, ücreti ne zamana kadar yatırmak gerekiyor.
Bir de aklıma takılan bir mevzu var, şimdi diyelim bu kategori veya içeriği sayenizde 20 kişi daha çalışmaya başladı.. Bu ortalama geliri veya izlenimi düşürmezmi her geçen gün ?
çalışmaya ne zaman başlayacağımızı da söylersen, okulu bitirmeye çalışıyorum bu ara, ona göre evet ya da hayır diyeyim. bütünleme sınavlarım falan var çünkü.
sizi 2.gruba yazacağım ücretin 100 tl sini 1-2 gün içinde grup kesinleince yani kalanını ise iş başlangıında göndericeksiniz hocam...yani tamamen güven sıkıntınzı olamsın diye...
en az 800 $ kazanc benım garantim altında....
Hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum ama siz 800$ kazandırdıktan sonra o kanaldan bunun harici para kazanamayacaz mı ?
hocam 13 haziran ise eğer benim yerime başka bir arkadaşı alın. 23 haziran ise katılabilirim.
200 mü 100 mü ?![]()
bu soru sorguldu önceki sayfalarıda var ama bidaha yazayım üstad
üstadım malumunuz nich kelimede izlenim alamk zordur...az ilzenim gelir az tık gelir ama kalite olduğu için çok izlenm çok tık gelen kanalla aynı parayı kazanırsınız...mesela
sizin günlük 20 K dizi kanalınız var ve 500 tık alıyorusnuz TBM si 0,05 kazanıc 25 tl yapar
benımde NİCh kanalım var 2 k izlenimi var 15 tık alıyoum TBM 2 TL kazancım 30 tl yapar
izlenim alabilen bu konuda çalışma yapan videosunu paylaşan imleyen vb sonucund aizlenim alan kazanır...sadece zor diyorum izlenim almak olay bu üstad....
siz kararınızı verin ona göre lsiteyi kesinleştircem ....13 mü 23 mü ...
siz en iyisi başka bir arkadaşı alın, ben okul işlerini bitirdikten sonra, 3. gruba dahil olayım.
pm attim ilgilenirseniz cezaniza bagista bulunacagim![]()
üstad senı gruba alayım diye uğraşmıyorum yanlış anlama ama sen benı yanlış analdın...
şimdi bne grupları bugün olşuturcam daha sonra grup felan oluşmucak..şuanda gruba yazıyorum 1.grup 3 kişi ve doldu ,,,2 .grup 2 kişi ,1 kişilik yer var ,3 grup 1 kişi var örneğin sizi şimdi yazıcam 3.gruba daha sonra grupa yazma vb olmıcak ...anlatabildim mi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.