beyto33
Yasaklanmış
ben 6 dolar kazanmak istiyorum , paypal verin 3 te birini yani 2 doları atacağım
çok parada gözüm yok
şakacı seni
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben 6 dolar kazanmak istiyorum , paypal verin 3 te birini yani 2 doları atacağım
çok parada gözüm yok
ayrıntıları pm alayım hocam
hocam 10gunde 700 800$ aliyorum diyorsun madem neden dagitiorsunki10 gun sonra katlayarak odersun o parayi
![]()
Bu ay sonuna kadar zaman tanıyorsunuz anladığım kadarıyla kendinize.
Ücret 200$ mıdır?
benim de başıma senin başına gelenin benzeri bir olay geldi. bir kanalı sattım ihtiyacıı giderdim.
hatta fazla geldi.
eğer ihtiyacın 500-700 tl arasıysa sana borc vereyim![]()
eyvallah.forumda samimiyetlerine güvendiklerime hep yardım etmeye calısırım.çok teşekkür ederim bende kanalımı satayım halledeyim dedim arkadşalar pek sıcak bakmadı bende böle bi çalışma yapayım dedim . Borç almak pek benım işim değil alnımın tetiyle kaznaırım inş .Ama çok teşekkür ederim hiç tanımadığım birinden böle bişi duymak bizim forumumuzun samimiyetini gösteirir.
eyvallah.forumda samimiyetlerine güvendiklerime hep yardım etmeye calısırım.
sen partner satmaya calıstın
kimse kolay kolay partner almaya yanasmıyor.
Bu konuyu görünce forumun ilk kurulduğu zamanlar aklıma geldi.Beyto hocam yine bu şekilde gruplar oluşturup üyelere kazanmayı öğretiyordu ve memnun kalmayan görmemiştim.Aynı şekilde bende Serkanyt hocamın oluşturduğu gruba katılmıştım ve üstad benimle 2-3 saat konuştuktan sonra gerçek anlamda kazanmaya başlamıştım.Beyto hocam güvenilir ve işinin ehli bir kardeşimizdir.Sırf o günlerde yapılan güzel paylaşımlar adına bende katılmak istiyorum Beyto hocam
Bu konuyu görünce forumun ilk kurulduğu zamanlar aklıma geldi.Beyto hocam yine bu şekilde gruplar oluşturup üyelere kazanmayı öğretiyordu ve memnun kalmayan görmemiştim.Aynı şekilde bende Serkanyt hocamın oluşturduğu gruba katılmıştım ve üstad benimle 2-3 saat konuştuktan sonra gerçek anlamda kazanmaya başlamıştım.Beyto hocam güvenilir ve işinin ehli bir kardeşimizdir.Sırf o günlerde yapılan güzel paylaşımlar adına bende katılmak istiyorum Beyto hocam
hayırlı işler.
bende bal işinemi girsem ne![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.