Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlış anlaşılma yok da benim kafa karışıklığım var. çalışmak istiyorum fakat bu sene okulumu bitirmem gerekiyor, sınavların arasında bu işlere kafa yorarsam 1500 tl kazanırım fakat okula +1 sene eklerim. o yüzden sıkıntılıyım. en iyisi siz beni hiç yazmayın, ben gideyim adam gibi dersime çalışayım :) kusura bakmayın vaktinizi aldım.

ne demek kardşeim est olabilir

Arkadşalar ayrıca benımle bu çalışmayaı yapacak olan kişilerin yapacağı iş verecğim videoalrı kanlalrını yükleme etiketi açıklamyı göndermek ve de 1-2 gün sonr ayapacağım skyp konuşmasına katılıp sohbetimizle işimiz anlamak...daha sonra sizlik bi iş yok...kalan iş bende...

ne demek kardşeim est olabilir

Arkadşalar ayrıca benımle bu çalışmayaı yapacak olan kişilerin yapacağı iş verecğim videoalrı kanlalrını yükleme etiketi açıklamyı göndermek ve de 1-2 gün sonr ayapacağım skyp konuşmasına katılıp sohbetimizle işimiz anlamak...daha sonra sizlik bi iş yok...kalan iş bende...

pmden gönderdigim calisma saatleri hakkindaki sorumun cevabini bu postundan aldim es gecebilirsiniz. diger cevaplari bekliyorum :D

pmden gönderdigim calisma saatleri hakkindaki sorumun cevabini bu postundan aldim es gecebilirsiniz. diger cevaplari bekliyorum :D

pm geçtim....deidğim gibi sadece skyp görüşmesinde olmanızda tarafına faydası oalcaktır...diğer işler de sıkıntı yok

Bu ARADA HIZLI YAZCAM DİYE ACAYİP HARF ATLAMIŞIM İDARE EDİN....PM LER KONUDAKİ CVB LAR DERKEN ANCA YETİŞİYORUM :)

hocam,nicheler degerli tabi ama izlenme saglamak zor ve bunu ben yapıcam demişsin.anladıgım kadarıyla izlenme almayı,senden sonra bu işe devam etmeyi ögrenemiyoruz bu çalışma sırasında.bi nevi paramızı faize (bankacılık mezunuyum,başka kelime bulamadım şuan bunun yerine.idare edin :) ) koyucaz yani,şimdi 200$ vericez sana ve 2-3 katını mı alıcaz işte ne kadar olursa...senin çalışma yaptıgın süreçteki kazancı anladım da sonrasına kafam takıldı :)

hocam,nicheler degerli tabi ama izlenme saglamak zor ve bunu ben yapıcam demişsin.anladıgım kadarıyla izlenme almayı,senden sonra bu işe devam etmeyi ögrenemiyoruz bu çalışma sırasında.bi nevi paramızı faize (bankacılık mezunuyum,başka kelime bulamadım şuan bunun yerine.idare edin :) ) koyucaz yani,şimdi 200$ vericez sana ve 2-3 katını mı alıcaz işte ne kadar olursa...senin çalışma yaptıgın süreçteki kazancı anladım da sonrasına kafam takıldı :)

Ben sonrasında kazanç devam edecek diye düşünmüştüm ama... hocam??

üstad şimdi deidğin gibi nichten izlenim almak kolay değil ...zaten maharet orda ...ama bendne sonra uğraşır videoalrınızı paylaşır,imler vb yaparda izlenim alırsanız kazanmaya devam edersiniz ama izlenim alamassanız kazanç az olur veya olmaz ama şu şekilde de değerlendirebilrisiniz 20-30 k izlenim alan kanalalrınza vereceğim etiketleri kullanrak nich serpiştirseniz kazancınıza etkisi olacaktır veyada videolardana tarsanız bi kaçtane bu şekilde de veridğim bilgileri kullanabilrisiniz...tamamen size kalmış

Ben sonrasında kazanç devam edecek diye düşünmüştüm ama... hocam??

ya işte güzel akrdşeim onun için lütfen konuyu iyice bi incleyin diye pm atıyorum ....sizi çıkarabilrim çalımadan sıkıntı yok

şunu lütfen iyi oku :

üstad şimdi deidğin gibi nichten izlenim almak kolay değil ...zaten maharet orda ...ama bendne sonra uğraşır videoalrınızı paylaşır,imler vb yaparda izlenim alırsanız kazanmaya devam edersiniz ama izlenim alamassanız kazanç az olur veya olmaz ama şu şekilde de değerlendirebilrisiniz 20-30 k izlenim alan kanalalrınza vereceğim etiketleri kullanrak nich serpiştirseniz kazancınıza etkisi olacaktır veyada videolardana tarsanız bi kaçtane bu şekilde de veridğim bilgileri kullanabilrisiniz...tamamen size kalmış

ya işte güzel akrdşeim onun için lütfen konuyu iyice bi incleyin diye pm atıyorum ....sizi çıkarabilrim çalımadan sıkıntı yok

şunu lütfen iyi oku :

Tamam hocam kızma sıkıntı yok :) Seviyoruz seni :)

evet arkadaşlar son olarak 3.gruba(23 haziranda başlıcak) 2 kişilk yer kaldı !!!

arkadaşalr şimdilik iyi gecelr yarın öğle 14-15 gibi çalışmaya katılcak kişiler lsite halinde ana konuya ve son postta yayınlancak ve bu kişilerden özel PM istiyeceğim lütfen kendilerine onay verilen lsiteye yazıldınız dediğim kişiler yarın 15 ten sonra konuyu takip etsin lütfen

cümleten hayırlı geceler....

Beyto hocamla tanışmak bu çalışmadan daha önemliydi benim için.Çok faydalı bir çalışma oldu.Vaad ettiğinden daha fazlasını kazandırdı kendisi.Bu güzel çalışma için kendisine sonsuz teşekkürler

KONUMUZ YENİDEN AKTİF (KISA SÜRELİĞİNE)

ÖNCEKİ GRUPTA ÇALIŞMA YAPILAN ARKADAŞLAR :

1- @Tahir
2- @zpostar
3- @Sky_Walker
4- @Deniz

NOT : ÇALIŞMA SADECE PARTNER KANALLARADIR .
NOT 2 : ÇALIŞMA SADECE 9 KİŞİYE YAPILACAKTIR.
NOT 3 : ÇALIŞMA İÇİN ANLAŞILAN ARKADAŞLAR KONUDA BELİRTİLCEK VE KAZANMA GARANTİLİ İŞ YAPILACAKTIR.10 GÜN SONUNDA 700-800 $ KAZANILMAZSA ALINAN ÜCRETİN İADESİ YAPILACAKTIR.

Arkadaşlar elinizde partner kanalınız mı var ! ve firma sağlam bi firmamı ! ama bi türlü düzgün bi para alamadınız mı ! aylık 40-50 $ lamı kapatıyorsunuz !

İşte Size Güzel bi Teklif :

Benım size vereceğim videoalrı yüklicek vereceğim etiketleri ve açıklamayı gireceksiniz ve 10 günde en az 800 $ kazanacaksınız bunun kesinitisini düşelim 600 $ gibi bir meblağ kazancaksınız (her partnere göre değişri kesinti oranına göre ben %30 dan hesapladım)

Bu işlemde sizin yapacağınız :

1-veridğim videoları yüklemek
2-veridğim etiketleri girmek
3-veridğim açıklamayı girmek

Sonrasında arkanıza yaslanın ve dahsbord veya analsitkten kazancınızı takip edin (2 gün sonra başlıyor yansımaya malumunuz)

ÜCRET 400 TL dir

HER NEYSE BEYTO YU BİLEN BİLİR

Herkeze Hayırlı Kazançlar
400 TL ye 1600 TL lik bilgi satıyorsun oda güzel :)) acaba kendin neden daha çok kazanmıyorsun

sağlam partner firması arayanlara kendi kullandığım partneri öneriyorum ilk ödememi aldım yüzde kırk kesintisi var ama ödemesi sağlam birde 3 saat içerisinde partnere kabul ediyor hiçbir şartı yok yeni kanalları bile alıyor

refli link editlenmiştir.refli ve refsiz birlikte verilmesi gerekir

Moderatör tarafında düzenlendi:
bunalrın hepsini skpyta canlı oalrak sohbet edip konuşcaz arkadşalr....2.grup 2.kişisin ona göre....

ayrıca tüm katılımcıları yarın öğle gibi liste oalrak yayınlıcam ana konuda ve son postta o listede onalardan ayrıntılı bir PM isticam yarın saat 21 e kadar lütfen lisetede olanalr o PM leri yarın bana 21 den önce ulaştırsınlar

CNN sen de :)

Hocam Ben 1. Grub İçin Söylemiştim :( 2. Grub İçin Zamanım Yok k.bakmayın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri