Beyto33 İle Partnerden %100 Kazanmak !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyto hocamla tanışmak bu çalışmadan daha önemliydi benim için.Çok faydalı bir çalışma oldu.Vaad ettiğinden daha fazlasını kazandırdı kendisi.Bu güzel çalışma için kendisine sonsuz teşekkürler
tahir hocam güzel düşünceleirn için teşekkür ederim.....

2. Grupta yer var ise katılmak isterim.
Ödeme konusuna gelince odeme bilgilerinizi yollayın hemen 400 tl yollayayim. (Ziraat Bankası tercihimdir :D Olmadı eft yaparız :D)

Merhabalar hocam 6 sayfayi okumak zor geldi. Ozellikle sinav haftasi vakit kaybetmemek icin . Bir soru sormak istiyorum. 10 gunluk bir calisma ve bu 10 gun sonunda 800-900 $ arasi kazanacaksiniz diyorsunuz tamam cok iyi guzel ama anlamadigim şu 10 gun sonrasinda ne olacak ? 10 gun sonunda videolar mi silinecek yoksa videolar kalacak bizim kazanclar cok asagi mi dusecek ? Tesekkurler

Hocam konuyu tekrar aktif ettiginiz belirttiniz ama hala sordugum soruya cevap alamadim .

Hocam konuyu tekrar aktif ettiginiz belirttiniz ama hala sordugum soruya cevap alamadim .

buna benzer cvblar konu içinde mevcut kardşeim sen sayfalrı tek tek okucak kadar zamnım gitmesin isityorusn ama benımde bunları tekrar tekrar yazacak zamanım yok ...sana zahmet 2-3 sayfa gerilere doğru bakıver kardşeim

buna benzer cvblar konu içinde mevcut kardşeim sen sayfalrı tek tek okucak kadar zamnım gitmesin isityorusn ama benımde bunları tekrar tekrar yazacak zamanım yok ...sana zahmet 2-3 sayfa gerilere doğru bakıver kardşeim

2-3 sayfa okumustum o gun ve sinav haftasindan dolayi birakmistim . Neyse kolay gelsin iyi calismalar

Arkadaşlar 23 haziranda başlıcak olan 3.gruba 1 kişi kalmıştır gruba alabileceğimiz.Lütfen 1.grup diye ısrarlı PM atmayınız.1.gruba yazdığım arkadaşı 3.gruba alıp ta sizi oraya yazamam haksızlık olur...

Anlayışlı olmanız dileğiyle !!!!!

[MENTION=14067]alim hakki[/MENTION] pm ni boşaltırmısın

Arkadaşlar 3 kişiye kadar yedek yazacağım ...bilginize !!!

beyto33 kardeşim Pm gönderdim hala cevap alamadım , PM bakabildiniz mi?, Bugün nasıl sizin kardeşinizin sıkıntısı varsa benimde var yardımcı olacağınızı umuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri