Bezdirdin YT

• Kullanıcı drozzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

drozzi

Yasaklanmış
Arkadaş, PK kapalı kanalı incelemeye gönderdik 24 gün oldu hala ses yok seda yok. Evet 1 ayda cevap veririz deniliyor da neye göre 1 ay?

Arkadaşım ile aynı gün PK incelemesine göndermiştik onun 6 günde cevap geldi benim hala 24 gündür ses yok. Sürekli izlenmeden dolayı önlere mi atıyo desem e kanal da sürekli izleniyor, abone desen o da var, özgünlük desen tüm videolar kendimin küçük bi hata yaptığım için PK kapandı onu da düzelttim.

E niye birine 6 günde cevap geliyor da birine 24 günde cevap gelemiyor?

He var he yok bir cevap ver de ona göre planımızı yapalım diğer kanallardan projelere devam edelim.

BEZDİRDİN YT

Youtube de onay konusunda fazla mantık aramayın... Onay işi kısmet ve şans. Bazı kanallara 2-3 günde cevap gelirken bazıları aylar sürebiliyor. Neye göre yaptıklarını çözemedim

Guncellik, ozgunluk, abone veya izlenimlerin supheli sekilde yukselmemesi, kanalin gecmisi vs. bunlarda mutlaka bir skinti vardir. Yoksa her sucu youtube a atmamak lazim.

aylardır bizde beklıyoruz hocam yalnız değilsin... Sabrın sonu selamet olur inş.

benim bir tane özgün 7 ay bekledi :D en son dayanamadım mail attım , sağolsun türkçe yetkili biri mailime cevap verdi öyle böyle derken , konuşmanın üzerinden 4 5 gün sonra kanal onaylandı hala onaylı duruyor , kullanmıyorum ama

güncellik çok önemli onay almak için bence

Onay almaz belki tereddütüyle bir şey de güncelleyemiyoruz malesef

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Youtube de onay konusunda fazla mantık aramayın... Onay işi kısmet ve şans. Bazı kanallara 2-3 günde cevap gelirken bazıları aylar sürebiliyor. Neye göre yaptıklarını çözemedim
Kesinlikle öyle başka bir kanalım hiç video vs atmazken 4 günde tekrardan açıldı bu YT'yi anlamak çok güç

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

aynı sorun bendede var beklemekten başka yol yok

Bekleyelim dediğin gibi kısmet :) Senin kanallar noldu pk açıldı mı

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

aylardır bizde beklıyoruz hocam yalnız değilsin... Sabrın sonu selamet olur inş.
Olur inşallah sizin için de hocam kısmet

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

benim bir tane özgün 7 ay bekledi :D en son dayanamadım mail attım , sağolsun türkçe yetkili biri mailime cevap verdi öyle böyle derken , konuşmanın üzerinden 4 5 gün sonra kanal onaylandı hala onaylı duruyor , kullanmıyorum ama
Darısı başımıza artık :)

bana 2 günde yanıt geliyor izlenmeye bakıyor birde kanalda ne kadar aktfsin falan hocam en geç 4 günde geldi 4 ayın 4 ünde basvuru yaptım 6 da yanıt geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri