Bi biz bulamıyoruz şöyle video

• Kullanıcı tetik_67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
adam ilk ekleyenlerden işte onun için birde kanalı sağlam olmasa bile gerilere düşmemiş bir kanal yani bazı kanllar var sandbox gibi geride ne eklersen ekle çıkmıyor adamın kanalında sorun yok

İşin ilginç yanı bu videonun para kazanması kapalı :D Adam parayı açmış olsa köşelikti :D

Dostum , yasaklanmış içerikleri paylaştım , bence bu video da o yüzden öyle olmuş olabilir.

yanlız videoda patlamadan haberim yoktu bir anda ses sondayken fırlattım kulaklığı ! :D Küçük kızada üzüldüm orda "baba gidelim gidelim" :D
Cidden para kazanmayı acsaymıs herif köşeymiş böyle videolar var cidden para kazanma olmadan milyonları bulan.

Cevap: Bi biz bulamıyoruz şöyle video

Youtube Upload yapan herkes para kazanmaç için Upload yapmıyo öyle birşeyde var.

Oda var ama bence adamın haberi yokmus demekki yada ugrasılcak cok sey var sanıyordur.
Yani niye yapmasınki yoksa? Şuandan itibaren bile başlatabilir. Az buz para vermiyor sonucta 15 milyon izlenimden ohoooo

Oda var ama bence adamın haberi yokmus demekki yada ugrasılcak cok sey var sanıyordur.
Yani niye yapmasınki yoksa? Şuandan itibaren bile başlatabilir. Az buz para vermiyor sonucta 15 milyon izlenimden ohoooo

o değilde bende böyle birşey paylaşmıştım hatta yt de kimse yüklememişti. 5k yı geçemedim. Adam nerede paylaşmışsa artık 15 milyon :D

bizimkiler niye trende düşmüyo hocam :confused:

Videoyu yükledikten sonra güncel bir hit alırsan ki bu miktarın herhalde bi 1milyona yaklaşması lazım bir gün içinde en az youtube populer listesine girip anasayfada trende düşsün.. Tabi yorum like ve disslike gibi şeylerde bunu etkiler.. böyle güncel olayların izlenim almaması acayiplik olur zaten, ama bizde anı yakalamak kavramı için şans lazım :)

bu olay sabahın köründe oldu yoksa kaçırmazdık kolay kolay :D

FBI'ın yüklediği videoyu ilk ben yükledim, önce yüklemekle alakası yok. FBI milyonları geçti, trende düştü, bizimki olduğu yerde...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri