Bi konu hakkında destek.

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
Kolay gelsin öncelik ile

1.5 hafta önce bi bot yazdırdım phpde r10dan birine

botu yazdı bana teamdan kendo pcsinden gosterdi sonra almadan ben kurulum bilmiyorum banada kurucaksınız dedim taamam dedi onun pcsi mac benimki win. ödemeyi yaptı sonra benim pcme 1 haftadır kuramadı yok benim pc de skıtnı varmıs deddi onun dedigi iso ile format atım gene kuramadı sonra ödeme yapıcam dedi persembe gunu hesapda para yok dedi. cumartesi gunu de 2 adet tic puani almiş btc bozum ve para gonderme gibi bisey bugunde diyor ben yazdım kodu size verdim gerisi beni baglamaz ben ödeme yapmam diyor ben haksızmıyım sinirden elim ayagim tiTRİYOR.

Ticarette karsındaki kişinin niyetini bilmediğimizden böyle şeyler olması muhtemel kimine göre doğru kimine göre yanlıs. escrow tarzı sistemler kullanılmalı.

r10'da direk şikayet konusu aç . Konuşma görüntülerini de koy, ilgilenirler.

hocam bence %100 sen haklısın, çünkü adam sana çalışır halde vermesi lazım hertürlü desteği sağlaması lazım, bence şikayet konusu aç

kod yazdım bitti ne demek saçmalık

ya işte parayı vermicen böyle durumlarda ilk önce iş

çalıştır al paranı

r10'da şikayet konusu açtığınızda moderatörler ilgilenirler.
Satıcı banlanmayı göze alamayacağı için muhtemelen mağduriyetinizi giderecektir.
Yalnız sizin de sakin, detaylı ve açık bir şekilde kendinizi ifade edebilmeniz önemli...

En önemli nokta ise konuşmalarınızı kanıtlayacak görsellerin sizde bulunması...
Satıcı, konuşmaları ve anlaşmayı inkar edip farklı açıklamalar yapabilir.

r10'da şikayet konusu açtığınızda moderatörler ilgilenirler.
Satıcı banlanmayı göze alamayacağı için muhtemelen mağduriyetinizi giderecektir.
Yalnız sizin de sakin, detaylı ve açık bir şekilde kendinizi ifade edebilmeniz önemli...

En önemli nokta ise konuşmalarınızı kanıtlayacak görsellerin sizde bulunması...
Satıcı, konuşmaları ve anlaşmayı inkar edip farklı açıklamalar yapabilir.

süper nokta iste hocam hepsi elimde var sakın kafa ileyazcam. acıcam

sonuna kadar haklı olan sensin. eleman buz gibi dolandırıcı. böyleleri üç kuruş için milleti dolandırıp kendini uyanık sanır ama internete ismini verdiğin de bütün hayatları ölür farkında değiller..

öyle yapmatı dusunuyorum hocam haklı olan benim demi burda

Müşteri her zaman haklıdır prensiplerini uygulat. Sonuçta istediğini alamadın, para iadesini de "senin" istediğin şekilde yapmadı. Kafasına göre iade yaptı. Sen nasıl ödeme yaptıysan, iadeni de o şekilde isteyeceksin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri