bi videoya 5 tane reklam nasıl koymuş

• Kullanıcı tetik_67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bu dediginizi ben 2 aydir yapiyorum ve guzel islenimleriniz varsa guzel kazanc getiryor benim neydigi belirsiz 3-5 video ile gunde 8 - 10 euro getiriyor :) nerdeyse kanalin girisini unutacagim okadar umursamadigim bir kanaldi bir kac akadasa yardim amacli actigim icinede videolari atip ihtar gelmesini bekldigim bir kanaldi... 4-5 ihtar aldi suan sabit 2 tane var onlari cozume ulastiramadik boyl ebir kanal yani ama suan ki kazanci gun luk 10 euro gelirleride bu reklamlar yapiyor

Bende bu ozelligi kullanmak icin iki kanalimi sirf uzun videolara adadim :)

arkadaslar ben suan video önü reklam ile birlikte tam 7 reklam var videonun içerisinde bu sıkıntı yartır mı mersela bir ipten 7 reklama tıklmak falan ??

bu soruyu bilen bi arkadas cevapklarsa çok iyi olur

2.videoda da 5 reklam cikarayim dedim simdi hic reklam cikmiyor. Durduk yerde basimiza is actik.

2.videoda da 5 reklam cikarayim dedim simdi hic reklam cikmiyor. Durduk yerde basimiza is actik.

işte dediğim sorun bu 1 reklam aktifken 3-4 reklam çıkarmaya çalışınca bütün reklamlar kayboluyor bu çözülemiyor

---------- Mesaj saat 21:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:02 civarında gönderildi. ----------

Şimdi denedim reklamlar komple kayboluyor

Arkadaşlar ben bu olayı çözdüm sanırım [MENTION=1316]Alex[/MENTION] rekdaşım sende iyi dinle.Şimdi bi videoya 3 reklam koydum.Reklamlar kayboldu haliyle ama ben kaldırmadım bekledim 10 gün gibi bi süre sonra video para kazandırmaya başladı şuan bıraktığı para 60$ Sonra diğer videolarda da denedim.Onlarda 1 hafta ,10 gün gibi bir süre para bırakmadı hiç.geçen baktım analizden 10 $ yazıyor demek ki işe yaramaya başladı bunda da.Eğer diğerlerinde de başlamazsa bende ilerde kaldırmayı düşünüyorum çünkü 10 video var 2 sinden 70 $ kazanmışım.Eğer ortaya reklam koymasam 10 videodan daha fazla kazanabilirdim bence.

reklamlar sana gözükmemiştir ben de koyudm vds den kontrol ettim tüm reklamlar çıktı
7 dk da bir reklam koyabiliyorsunuz

edit: video yöneticisi>> videonun yanındaki düzenle butuonu>> para kazanma sekmesi>> video ortasında gösterilen reklam saati çetntiğine basın>> altta açılan kutucuğa reklam çıkmarmak istediğiniz dakikları yazın örn: 10:00,20:00,30:00 gibi sonra vds ile falan reklamları kontrol edin bazen size gözükmeyebiliyor. Ben bi ara 2 gün denedim kazancımda düşüş oldu , eski haline getirdim bende uzun süre deneyen varsa faydalarını paylaşsın lütfen

yaptim amma reklam cikmadi

TrueView harici hicbir raklam cikmiyor videolarda. Calisma yapiyorda olabilirler hani.

---------- Mesaj saat 21:04:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:29 civarında gönderildi. ----------

işte dediğim sorun bu 1 reklam aktifken 3-4 reklam çıkarmaya çalışınca bütün reklamlar kayboluyor bu çözülemiyor

---------- Mesaj saat 21:11:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:02 civarında gönderildi. ----------

Şimdi denedim reklamlar komple kayboluyor

O reaklamlar hem aktif olmuyor galiba. Ilk denedigim videoda 5 tane sari cizgi var ama trueview harici reklam yok. Sabaha kadar böyle birakacagim yine reklam yoksa birdaha kurcalamam zaten.

TrueView harici hicbir raklam cikmiyor videolarda. Calisma yapiyorda olabilirler hani.

---------- Mesaj saat 21:04:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:29 civarında gönderildi. ----------

O reaklamlar hem aktif olmuyor galiba. Ilk denedigim videoda 5 tane sari cizgi var ama trueview harici reklam yok. Sabaha kadar böyle birakacagim yine reklam yoksa birdaha kurcalamam zaten.

sadece true view çıkıyor zaten, her sarı çizgiye geldiğinde true view çıkacak

Bende deneyeceğim olumlu sonuç alırsam buraya yazarım :)

Merhaba arkadaşlar.
1.jpg de nereden yapacağınıza bakabilirsiniz. Ben 6 tane reklam koydum
22.jpg de nasıl güründüğüne bakabilirsiniz.

6 reklam konulan video : watch?v=DynsiSLNgDA

Normal reklam yanarken 4-5 reklam ekleyince hiç reklam çıkmamaya başlıyor

Biraz bekledikten sonra mı aktif oluyor çoklu reklamlar?

Normal reklam yanarken 4-5 reklam ekleyince hiç reklam çıkmamaya başlıyor

Biraz bekledikten sonra mı aktif oluyor çoklu reklamlar?

Video linkini Pm'den atabilir misiniz ?.

BKM Mutfak skeçlerinde, her skeç başı adam reklam koyuyordu yani 5-6 oluyordu -> TurkWebTV

Denememek daha yararlı uğraşmayın

Benim düşüncem sıkıntı çıkmaz hocam varsa böyle bir hak kullanalım suyunu çıkarmadan tabi :D
suyunu çıkarmak derken beyler video soranlar camon :D https://www.youtube.com/watch?v=FvAxtI30WZA
bu film yapım firması gibi firma heralde sömürcek kanal bakarken denk geldi ve 1 saati üstü film videosuna 11 reklam gömmüş tru vievlerden

Edit video ilk denk gelen video yanlış olmasın :D açık saçık bişi yok zaten :p

arkadaşalr onu vidoe düznelemden para kazanam sekmesişndne ayarlıyorsunuz ama ben kullanıcıalrın yerine kendinizi koyun birde

Bu sorumu yanıtlayabilecek var mı

Ben yukarda yanıtladım renkdaşım.1 hafta sonra para kazanmaya başladı video. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] kullanıcı yerıne koyalım kendimizi.Tvde 20dk da bir 15 dk reklam izleyecegıne bizde 15 dk bir 5sn izleyecek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri