bi videoya 5 tane reklam nasıl koymuş

• Kullanıcı tetik_67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Ben yukarda yanıtladım renkdaşım.1 hafta sonra para kazanmaya başladı video. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] kullanıcı yerıne koyalım kendimizi.Tvde 20dk da bir 15 dk reklam izleyecegıne bizde 15 dk bir 5sn izleyecek :)

ben tv dekilerede sövüyom böle videoya 50 tane reklam koyanada söverim arkadaş

ben tv dekilerede sövüyom böle videoya 50 tane reklam koyanada söverim arkadaş

Söveceksen izlemessin olur biter :) Ben 3 reklamdan fazla koymadım şu zamana kadar.Ama Kullanıcılarımda anlayışla karşılıyo 300 abonem var hiç kayıp yaşamadım şükür.

kazancım 2-3$ ken bu sayede 8$ çıktı surda 3krs kazanıcaz diye ugrasıyoz sövmezseler adam deyiller..

bos yoruma gerek yok millet ekmeginin pesinde

işine gücüne bak biz burda gülüyoz şaka yapıyoz...bunu yapmak elbette bize kazanç olarak yansıyacak ama kalteyi düşürecektir bunu unutma

o msjının sonunuda editle

işine gücüne bak biz burda gülüyoz şaka yapıyoz...bunu yapmak elbette bize kazanç olarak yansıyacak ama kalteyi düşürecektir bunu unutma

o msjının sonunuda editle

son msjndan güldügünü saka yaptıgını anlayan bir kisi olabilecegini sanmıyorum eminim çogu benim anladıgımı anlamıstır ama madem saka yaptıgını iddaa ediyosun editleriz tabi. attıgın yorum bnm gururuma dokundugu için öyle bir cevap verme geregi duydum, ve zaten senin ilk yorumunu gördügümde ben alıntı yapıp "adam haklı aslında bu tarz reklamlar izleyiciyi sıkar ve bi sonraki videolarımızı izlemekten çekinebilirler üstelik abonede olmazlar eskisi kadar" diyip sana hakvericektim o yorumuna hala hak veriyorum fakat ikinci yorumunu görünce isler deyisti, kendini benim yerime koyup o yorumu okursan daha iyi anlarsın beni.

herneyse bol kazançlar

Arkadaşlar ben 30 dk lık videoya 2 reklam koymaya çalıştım, çıkmadı. Ondan sonra ayarı sildim eski haline getirdim, 10.saniyede çıkan reklam da gitti, bu nasıl iş arkadaş ya :)

Yorumları okudum da görüyorum ki bazı arkadaşlar hala bu işi kavrayamamış.
Kimisi videonun başına reklam koymuş daha sonra yedi dakikaya bir reklam yerleştirmiş kimisi bir videoya en fazla yedi reklam koyabilirsiniz demiş.
Oradaki soru işaretine tıklayıp okuyan yok galiba...
Bakın ne diyor: Lütfen videonuzun içeriğinde doğal araların bulunduğu zamanları girin. Videonun ortasında gösterilen reklamlar bu zamanlarda gösterilir ve sıklıklarını sınırlandıran YouTube politikasına tabidir. Videodan önce gösterilenler de dahil olmak üzere reklamlar en az 7 dakika arayla yayınlanmalıdır.
Videodan önce derken videonun başlangıcında çıkan truwiew reklamla ikinci yerleştirdiğimiz reklam arasında en yedi dakika olmalı diyor yoksa ben videonun başlangıcına her 30 saniyede bir reklam koyarım to yu 50 ye çıkartırım :D
Videonun uzunluğuna göre yedi dakika arayla olmak kaydıyla yukarıda yazılanlara göre bir videonun içine istediğiniz kadar reklam koyabilirsiniz. Yani 5 saatlik bir videoya 42 adet reklam yerleştirebilirsiniz. Gösterim öncesi ve gösterim sonrasıyla beraber 44 reklam yerleştirmiş oluruz.

REKLAM YERLEŞİMİ Aşağıdaki gibi olacaktır.
(Ben bir videoya maksimum 3 reklam yerleştiriyorum.Yani Gösterim öncesi ve gösterim sonrasıyla beraber toplam 5 reklam koyuyorum.)
07:00,14:00,21:00,28:00,35:00,42:00,49:00,56:00,1:03:00,1:10:00,1:17:00,1:24:00,1:31:00,1:38:00,1:45:00,1:52:00,1:59:00,2:06:00,2:13:00,2:20:00,2:27:00,2:34:00,2:41:00,2:48:00,2:55:00,3:02:00,3:09:00,3:16:00,3:22:00,3:29:00,3:36:00,3:43:00,3:50:00,3:57:00,4:04:00,4:11:00,4:18:00,4:25:00,4:32:00,4:39:00,4:46:00,4:53:00

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri