BIC Nedir

frknbkts

Kayıtlı Üye
BIC Kodları

BIC Kodları :

Adabank : ADABTRIS

Akbank : AKBKTRIS

Alternatifbank : ALFBTRIS

Anadolubank : ANDLTRIS

Bayındırbank : BAYDTRIS

Finansbank : FNNBTRIS

HSBC Bank : MIDLTRIX

Koçbank : KABATRIS

Oyakbank : TBBKTRIS

Garanti Bankası : TGBATRIS

Halk Bankası : TRHBTR2A

Vakıflar Bankası : TVBATR2A

Ziraat Bankası : TCZBTR2A

İş Bankası : ISBKTRIS

Yapı ve Kredi Bankası : YAPITRIS

ilk adsense hesabım ilk tecrübem yanlış bişey yapmak istemiyorum ve heyecanlıyım verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın lütfen

Arkadaşlar Bu forumda şuana kadar Bıc ile ilgili bi konuya değinilmemiş evet ufak bi problem adsense için ama böyle bi konu yokken bilginizi yazıp arkadaşa ters ve bir şeyi kanıtlama amaçlı bi gösterim yapmasaydınız güzel olurdu, Sonuçta forumda olan bi konu değildi bu ve gelecek olan arkadaşlar içinde aradıklarında forumda bu konuyla ilgili bi bilgi bırakmış olurduk..

Bıc :

IBAN nedir ? nereden bulabilirim?
Uluslararası Banka Hesap Numarası (IBAN) banka hesap numaralarını uluslararası standartlarda tanımlanmasını sağlar. Türk IBAN numarası harf ve rakam olmak üzere toplam 26 karakterden oluşur. Bu numarayı banka hesap dökümlerinizde bulabilirsiniz. Eğer bankanızın IBAN numarasından emin değilseniz, bankanızı arayarak tekrardan öğreneceksiniz. Örnek: TR32 Y548 5422 4354 6577 8286 20

BIC nedir ? nerede bulabilirim?
Banka Kimlik Kodu veya BIC ödemenin yapıldığı kişinin bankasını tanımlar. BIC tanımlamasını Hesap dökümlerinden veya online SWIFT BIC datasından bulabilirsiniz. Örnek: WXYZ TR IS

BIC Kodları :
Adabank A.Ş.
ADABTRIS

Akbank T.A.Ş.
AKBKTRIS

Alternatifbank A.Ş.
ALFBTRIS

Anadolubank A.Ş.
ANDLTRIS

Bayındırbank A.Ş.
BAYDTRIS

Finansbank A.Ş.
FNNBTRIS

HSBC Bank A.Ş.
MIDLTRIX

Koçbank A.Ş.
KABATRIS

Oyakbank A.Ş.
TBBKTRIS

T. Garanti Bankası A.Ş
TGBATRIS

T. Halk Bankası A.Ş.
TRHBTR2A

T. Vakıflar Bankası T.A.O
TVBATR2A

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
TCZBTR2A

Türkiye İş Bankası A.Ş.
ISBKTRIS

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
YAPITRIS

Arkadaşlar Bu forumda şuana kadar Bıc ile ilgili bi konuya değinilmemiş evet ufak bi problem adsense için ama böyle bi konu yokken bilginizi yazıp arkadaşa ters ve bir şeyi kanıtlama amaçlı bi gösterim yapmasaydınız güzel olurdu, Sonuçta forumda olan bi konu değildi bu ve gelecek olan arkadaşlar içinde aradıklarında forumda bu konuyla ilgili bi bilgi bırakmış olurduk..

Bıc :

IBAN nedir ? nereden bulabilirim?
Uluslararası Banka Hesap Numarası (IBAN) banka hesap numaralarını uluslararası standartlarda tanımlanmasını sağlar. Türk IBAN numarası harf ve rakam olmak üzere toplam 26 karakterden oluşur. Bu numarayı banka hesap dökümlerinizde bulabilirsiniz. Eğer bankanızın IBAN numarasından emin değilseniz, bankanızı arayarak tekrardan öğreneceksiniz. Örnek: TR32 Y548 5422 4354 6577 8286 20

BIC nedir ? nerede bulabilirim?
Banka Kimlik Kodu veya BIC ödemenin yapıldığı kişinin bankasını tanımlar. BIC tanımlamasını Hesap dökümlerinden veya online SWIFT BIC datasından bulabilirsiniz. Örnek: WXYZ TR IS

BIC Kodları :
Adabank A.Ş.
ADABTRIS

Akbank T.A.Ş.
AKBKTRIS

Alternatifbank A.Ş.
ALFBTRIS

Anadolubank A.Ş.
ANDLTRIS

Bayındırbank A.Ş.
BAYDTRIS

Finansbank A.Ş.
FNNBTRIS

HSBC Bank A.Ş.
MIDLTRIX

Koçbank A.Ş.
KABATRIS

Oyakbank A.Ş.
TBBKTRIS

T. Garanti Bankası A.Ş
TGBATRIS

T. Halk Bankası A.Ş.
TRHBTR2A

T. Vakıflar Bankası T.A.O
TVBATR2A

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.
TCZBTR2A

Türkiye İş Bankası A.Ş.
ISBKTRIS

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
YAPITRIS

Yanlışınız var :)

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/128-banka-bic-swift-kodlari.html

Foruma üye olduğumdan beri her konuyu takip etmeye çalışıyordum gözümden kaçmış bu yüzden haklısınız özür dilerim Ben aramadan bakmıştım ama sonuç bulamadığım için böyle bi yorum yapma gereksinimi duydum çünkü konuyu tek görüp bulmam imkansızdı baya altlarda kalmış kategorisinde, Yanlışlık için özürdilerim o zaman.

Foruma üye olduğumdan beri her konuyu takip etmeye çalışıyordum gözümden kaçmış bu yüzden haklısınız özür dilerim Ben aramadan bakmıştım ama sonuç bulamadığım için böyle bi yorum yapma gereksinimi duydum çünkü konuyu tek görüp bulmam imkansızdı baya altlarda kalmış kategorisinde, Yanlışlık için özürdilerim o zaman.

Sıkıntı değil hocam özür dilemenize gerek yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri