Biçimlendirme etiketleri

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

yavute

Kayıtlı Üye
Biçimlendirme etiketleri

Etiketler, kullanıcıların içeriğinizi bulmasını sağlamak için videolarınıza ekleyebileceğiniz tanımlayıcı anahtar kelimelerdir. Bununla birlikte, videonuzun YouTube ve gömülü oynatıcılardaki görünümü ile biçimini değiştirmek için de etiketler ekleyebilirsiniz.
Biçimlendirme etiketi örnekleri

• yt:quality=high: Yüksek kalite akışı varsayılan olarak ayarlar (kullanılabilirliği görüntüleyicinin kullandığı oynatıcının ve tarayıcı penceresinin boyutuna bağlıdır)
  • yt:crop=16:9: 16:9 alanına yakınlaştırır, windowboxing efektini kaldırır
  • yt:stretch=16:9: 16:9 oranına ölçeklendirerek anamorfik içeriği düzeltir
  • yt:stretch=4:3: 4:3 oranına ölçeklendirerek yanlış en boy oranı olan 720x480 içeriği düzeltir
  • yt:crop=off: Videodaki kırpma efektlerini devre dışı bırakır ve kırpılmış alanları yeniden oluşturur
Nasıl etiket eklenir:

Yükleme yaparken yükleme ilerleme çubuğunun altında görebileceğiniz Etiketler bölümünden etiketlerinizi ekleyebilirsiniz.
Mevcut bir videoya etiket eklemek için Video Yöneticisi sayfanızı ziyaret edin ve ardından biçimlendirme etiketleri eklemek istediğiniz videonun altındaki Düzenle düğmesini tıklayın.

[MENTION=13668]yavute[/MENTION] hocam özeliniz kapalı skype falan varsa bi görüşebilirmiyiz

yt3d:enable=true
yt3d:aspect=3:4
yt3d:swap=true
yt3d:left=0_0.1_0.5_0.9
yt3d:right=0.5_0.1_1_0.9

3d etiketleri bunlarda.Şimdiden söyleyeyim engel ,eşleşen vs geçilmez bunlarla :D

Bunun amacı nedir. Eşleşen ünlem geçmekmi yoksa hit mş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarla eşleşen hatta dünya engeli geçenler duydum ama deniyorum ben bir faydasını veya bir değişiklik göremiyorum. Sanırım artık etkili değil

Bunlarla eşleşen hatta dünya engeli geçenler duydum ama deniyorum ben bir faydasını veya bir değişiklik göremiyorum. Sanırım artık etkili değil

mantıklı da değil zaten bi crop etiketiyle anında dönüşebilen bi form veritabanında hazır olarak ver demektir bence..anca işlencek bekleyecen bi süre falan..o zaman mantıklı olur..onlarda olmayan bi içerik oluştu dersin..
ee onlarda varsa yemezler de zaten :) ünleme de yaramaz engele de.

mantıklı da değil zaten bi crop etiketiyle anında dönüşebilen bi form veritabanında hazır olarak ver demektir bence..anca işlencek bekleyecen bi süre falan..o zaman mantıklı olur..onlarda olmayan bi içerik oluştu dersin..
ee onlarda varsa yemezler de zaten :) ünleme de yaramaz engele de.

Google forumlarında artık çalışmadıklarından bahsediyor kullanıcılar. Belki biz geç kaldık :)

bunlar eşleşen geçmek içinmidir bunlarla eşleşen geçen varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri