Bide Ben gösterim TBM Rekorumu :)

• Kullanıcı The_Myte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

The_Myte

iOS Developer
Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar 3-4 aydır niche kelime işindeyim, Bu forumun çok büyük etkisi oldu.
Kesinlikle sabır ve herkesin gittiği yoldan gitmemek ve kendi yolunu belirlemek kazandırıyorsa üstüne düşmek..

Okullar bitti çalışmalarım arttı abi:)
Son güncel hali senin için gelsin abi:)

maşallah nazar değmesin 101$ yakın paramı var 9 tıkta şimdi ?

allah nazarlardan saklasin 20 30 kanalla full video yigdirsa anca bu kadar kazanirsin guzel kazanmassin darisi bizin basimiza boyle 3 4 tane kanal olsa baska bisey yapmaya gerek yok

aynen hocam bende merak ettim kategoriyi?

maşallah hocam bende okadar çok nıche kelıme denıyorum ama halan daha tbm 0.04-.0.06 arasında ne yaptıysam bu tbm yı geçemıyorum.

Merhabalar arkadaşlar 3-4 aydır niche kelime işindeyim, Bu forumun çok büyük etkisi oldu.
Kesinlikle sabır ve herkesin gittiği yoldan gitmemek ve kendi yolunu belirlemek kazandırıyorsa üstüne düşmek..

bi tanede e book sen hazırlada alalım valla biz bütün gün boşuna uğraşıyoruz bu resmi gördükten sonra :)

tüm kanallarının bağlı olduğu adsense hesabında mı çalışma yapıyosun yoksa başka bir adsense hesabımı aldın bu işin ayrı??

tüm kanallarının bağlı olduğu adsense hesabında mı çalışma yapıyosun yoksa başka bir adsense hesabımı aldın bu işin ayrı??

bu mutlaka ayrı olmalı bi sürü hesap bağlı olunca tüm videolara niche kelime girmeme rağmen 0.9$ un üstüne çıkmıyor

çok çok iyi oran. tek tıklama yerine birçok tıklamada bunu yakalamışsın. tebrikler

[MENTION=51]beyto33[/MENTION]
Abi vay vay benden gizli işler söylemiyorsun bakıyorumda:D:D :P
E-book ne haddimize prof. olmuş hocalarımız var. Adsensem bir çok hesabıma bağlı.
Muslera hocam teşekkürü her zaman borç biliriz.:):)

arkadaş nasıl yapıyorsunuz bunu deli olacağım yahuu bizede bir yardım edin gerekirse ders verin 8 saat netteyim yok arkadaş yaaa

bol kazançlar bu arada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri