Bıktım artık bıktım !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kehanet55

Yasaklanmış
Ben ne yapsam izlenmiyor videolar hangi işe el atsam tutmuyor.yok telif yok şu yok bu.Ne ypacğaım 3 haftadır gece gündüz uyumadan bunlala uğraşıyorum.Denemediğim iş kalmadı izlenmiyor tıklanmıyor.Tam oldu diyorum kanal banlanıyorçNe yapacğaım ben yaa artık ne.

bırakıcaksın hocam yapıcak bir şey yok sinir stres olup uyku düzenini etkileyip sağlık sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsan, birde çok takılmayacaksın olursa olur tutarsa tutar diyeceksin. Asıl önemli bu işte çok araştırıp çok deneyip gerisini biraz da şansda aramak, çok takmıyacaksın sağlığından hiç bir şey daha önemli değil.

herşeyi herkes yapıcak diye birşey yok herkes top oynar ama iyi oynayan topçu olur

bırakıcaksın hocam yapıcak bir şey yok sinir stres olup uyku düzenini etkileyip sağlık sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsan, birde çok takılmayacaksın olursa olur tutarsa tutar diyeceksin. Asıl önemli bu işte çok araştırıp çok deneyip gerisini biraz da şansda aramak, çok takmıyacaksın sağlığından hiç bir şey daha önemli değil.

hayır hocam bırakırsan kaybedersin devam ediceksin bi içerik bulup o sektörde ilerliyiceksin biz başlarken günde 50 bin izlenim alarak başlamadık ya bide öyle başladık zamanla izlenimi aldık bizde

Öncelikle bu işe başladıgın İpde tekmisin başka bu işle ugrasan veya cok yogun kullanılan bir İnternet mi kullanıyorsun.?
Bunun haricinde Herhangi bot fln kullanıyormusun ?
Kanal kopyalıyorsunuz galiba kopyalarken çok aboneli çok izlenmeli hemen göze batıcak kanallarmı seçiyorsun ?

ben 1 ay sonra ilk günlük 1k izlenim gördüm
2. ayda ilk günlük 1 dolarımı gördüm ve pin istedim
3. ay 100 doları gectim 4. ayda ödeme aldım
bu iş çantada keklik değil...

hayır hocam bırakırsan kaybedersin devam ediceksin bi içerik bulup o sektörde ilerliyiceksin biz başlarken günde 50 bin izlenim alarak başlamadık ya bide öyle başladık zamanla izlenimi aldık bizde

hocam sabretmeyi bilmeyen adam devam ederse kendine zarar verir bu işlerde evet ilk 2-3 ay kesin zaten bir şeylerden ödün vermen gerekiyor gecen gündüzün olsun arkadaş çevren olsun sonra meyvelerini alıyorsun yavaş yavaş ama bu ne doğrultuda olacağı önemli bak ben geçen sene şuan ki imkanlarım olsa hiç sabretmeden uğraşmadan genede yaparım bu işi şuan imkanlar var Sosyal medyadan ama iyiki şöyle 7-8 ay çabalamış genelin çok üstü bir bilgiye sahip olmuşum bu konuda her şeyden önce sabır sabredemeyen sinir streest olan ve bi yerden sonra bağımlılık haline getiren kişinin devam etmeside mantıklı olmaz sonuçta HERKES başarılı olacak diye bir şey yok şimdi bu adama devam et deriz 5 ay sonra gene elinde sıfır bir şey olursa biz suçlu oluruz kötü oluruz doğruyu göstermedi oluruz en iyi kararı kendisi verir. Benim görüşüm harcadığı vakit 1-2 ay böyle devam etsin sonra azaltsın baktı olmuyor o zamana kadar yaptığı kanalları dinlenmeye bıraaksın elbet gösterir sonuç verir sonra kafasında bir şeyler oluşur zaten. Bırakmak pes etmek değildir sürekliliğini düşünmesi bilmesi lazım bu işin.

Hocam sabır işi sık dişini hatalarını gözden geçir bir dahaki kanallarında o hatayı ortadan kaldır.

Bu işi anlatan arkadaşlar çok şanslı her işleri kolay gitmiş heralde biz çok uğraştık pes ettiğimiz noktada tekrar ayağa dikildik ve bu sayede birşeyler elde etmeye çalışıyoruz pes etmek yok

şimdi ilk iki ayımın fotosunu atıcam ohoo ben neymişim be benden kötüsüde varmış diyip gaza gelcek :D ama bunlara gerek yok neden dersen böyle konu açan ve kendini k.bakma ama acındıran kişileri pek sevmiyorum madem isyan edicektin girmicektin bu işe tabi herkes benım gibi değil herkes destek çıkıyor sana asla pes etme dıyor bende pes et ve bundan sonra ki hayatınıda böyle yaşamaya devam et diyorum? hala burdamısın yoksa ? bu seni inş iyi motive eder

pes pes etmiyorum. alacağım.okulum1 hafta sonra başlıcak.ben evdeim ama 1 hfta erken dönüp kütahyaya bot alacam.gece gündüz sistem kurmak için uğraşacağım.dencem hangisi tutarsa ilerlicem ama abi 5 gündür 3 ekre reklama tıklandı yaa :S

---------- Mesaj saat 03:34:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:33:25 civarında gönderildi. ----------

acındırmak değil kardeşim acaba yanlışmı krudum yanlışmı ettim tıklamamı açmadım bi bilsem nerde hata.4-5 kanal açtım hepsinin para kazanması açıp ama istatistikelr yansımıyor düzügn mesela.acaba diyorum alt kanalları adsenseyemi bağlamadım.nerde benm hatam bi bilsem

---------- Mesaj saat 03:40:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:34:43 civarında gönderildi. ----------

http://i.hizliresim.com/xVP2YZ.png Beyler Bu ilk resim sadece bi inceleyin.Ve birazdan diğer resimleri atacam.orantısızlığa siz bakın http://i.hizliresim.com/epXv0r.png işte bende görünen ve aslında olan

---------- Mesaj saat 03:47:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:40:15 civarında gönderildi. ----------

ve Daha 10ar tane izlenen en az 30 videonun sonuçlarını çekmedim bile

sabırlı olun birgün sizde kazanırsınız umarım.

burdan gir bakalım bütün kanallarına adsenseye bağlamışmısın birde hepsinin numaraları aynı mı? http://www.youtube.com/account_monetization
Kardeşim kontrol ettim hangisinde adsense ayarlarına tıkalrsam tıklıyım aynı google sayfasına yönlendiriyor.Ve hepsinin Kimlik numarasıda aynı

---------- Mesaj saat 03:54:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:52:41 civarında gönderildi. ----------

sabırlı olun birgün sizde kazanırsınız umarım.

Allah razı olsun abi inşallah herkes kazanır.Fakat işte sabırlı davranıyorum fakat izlenmeyle tık 1 haftadır aynı değil.uğraşıyorum fakat böyle boşa gittiğini görünce koyuyor.yoksa izlenmeyle tık aynı olsaderimki tık aynysa reklam tıklaması aynı.Acaba tıklanıyor işlenmiyor mu ne oluyor anlamıyorumki

normal pek anormal bir durum yok kategorini değiş günde 200 görüntülenme çok az en az 2 bin olmasına gayret et ozaman bu işi yavaş yavaş kavrarsın

normal pek anormal bir durum yok kategorini değiş günde 200 görüntülenme çok az en az 2 bin olmasına gayret et ozaman bu işi yavaş yavaş kavrarsın

İlk başladığım zammanalrda Günlük 600 700 görüyordum.e gördükçe arttığını iştahım artıp daha çok hevesleniyordum.Ama banladıktan sonra açtım.Sayacı düzgün görmeyince İnsanın böyle sinirlerini bozuyorlar yaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri