Bıktım artık bıktım !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
günde 100 izlenme ya gelir ya gelmez bunada şükür diyorum :D günde 5 kanalıma 10 20 şer video atıyorum vps den tabi :D beklemede kalıyorum öyle :)

İlk başladığım zammanalrda Günlük 600 700 görüyordum.e gördükçe arttığını iştahım artıp daha çok hevesleniyordum.Ama banladıktan sonra açtım.Sayacı düzgün görmeyince İnsanın böyle sinirlerini bozuyorlar yaa

bak ozaman birşey diyemicem ban yediysen adsensede problemler olabiliyor düzelmesini bekliceksin

günde 100 izlenme ya gelir ya gelmez bunada şükür diyorum :D günde 5 kanalıma 10 20 şer video atıyorum vps den tabi :D beklemede kalıyorum öyle :)

Kardeşim diyorum ya izlenme yüz olsun.Ama şu lanet olası istatiskle uyuşsun.İZleyen 500ken 150 görününce hatamı ediyorum diyorum.Ne oldu diyorum sinir yapıyorum.Hevesimiz var isteğimiz var emeğğimiz var.Ama olanla görünen farklı olunca koyuyor işte

ben Ne Yapıyorum .4 Aydır En Fazla 22 TL Kazandım :/

kanalları yeni adsenseye bağladıysan gözükmez 1-2 gün sonra etkiliyor

kanalları yeni adsenseye bağladıysan gözükmez 1-2 gün sonra etkiliyor

Kanallar işte hepsini aynı gün açtım nerdeyse.Fakat süre artacaksa sadece ilk kanala atmak daha mantıklı

---------- Mesaj saat 04:09:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:07:31 civarında gönderildi. ----------

ben Ne Yapıyorum .4 Aydır En Fazla 22 TL Kazandım :/

İnşşaalh Allah daha çok verir hepimize.Bence sabretmek en doğrusu elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız fakat ne bileyim.Öyle bi isyan edesim geldi

bence farklı kategorilere yönel 1 hafta adsenin yüzüne bile bakma bunu yap sonra tekrar gel buraya yaz hemen kazanıcam diye birşey yok bekle şimdi kendi ilk başladıgım ayları atayım para kazandıkdan sonra tıklar fılan sonra para kazanma fılan kapandı

bence farklı kategorilere yönel 1 hafta adsenin yüzüne bile bakma bunu yap sonra tekrar gel buraya yaz hemen kazanıcam diye birşey yok bekle şimdi kendi ilk başladıgım ayları atayım para kazandıkdan sonra tıklar fılan sonra para kazanma fılan kapandı

Ben işte pazartesi bot alıp bi iki kanal çekmeyi düşnüüyorum.Farklı farklı kategorilerden.Çekip bekleymeye alayım diğer haftasonu Tekrardan dayanamaz konu açarım zaten

Ben işte pazartesi bot alıp bi iki kanal çekmeyi düşnüüyorum.Farklı farklı kategorilerden.Çekip bekleymeye alayım diğer haftasonu Tekrardan dayanamaz konu açarım zaten

bot alıcaksan gine spamdan kanalları kapatma düzgün çek sonra spamdan kanalın kapanırsa diğerlerinide kaybedersin

buyur buda benım ılk aylarım aldıgım izlenımler ve tıklar

bot alıcaksan gine spamdan kanalları kapatma düzgün çek sonra spamdan kanalın kapanırsa diğerlerinide kaybedersin

Bi dönem artıp azalmış keşke öyle olsa bende öyle tutan yöne yönelirim.İnş.Daha çok kazandırır abi.Yılmayacam dikkatli şekilde çalışmaya devam edeceğim.Hepinizin başını şşişirdim gece gece helal edin hakkınzı

2 ay elde var 300 lira banlanan 10 kanal ve yeni açtığım 8 kanal ve 2 yeni adsense
size tavsiyem çoklu adnsenseye geçin ne kadar çok adsense okdar az risk

evet alternatif i çoğalt çok video at çok adsenseye böl riski azalt

Hocam bende bu işlerde yeniyim. Ama daha yeni olduğumuz için kavrayacağımız çok nokta var. Azimle devam etmelisin. Ama derslerinden önde tutma...

yeni youtubeye başlayan biri youtubeden kazanmak istiyosa videoyap.com almalı bence ki almak sadece işini %50 kolaylaştırır %50 si yine yeteneğe bakıyor.ben 0 dan başlamadm 50 den başladım ocak 3 de başladım bu işe ve kazandığım miktar 360 tl oldu 29günde.kesinti olucak ama yinede iyi he :D

3 Hafta?
Arkadaşım ben 7-8 ayda hiçbirşey yapamadığımı biliyorum. Böyle 2-3 haftada isyan edecek varsa zaten başlamasın bu işlere

22k izlenime tık sayısı nedir. :)
ben 1 k ızlenıme gunluk 70 alıyorum.
videolar kısa mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri