Bıktım artık bıktım !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
kardeş aslında şuan üzerinde çalıştığın iş bir nevi bilim gibi. yani deneme yanılma yoluyla ilerleyebilirsin ancak. başka türlü ilerlenmiyor bu işde. biliminde deneme yanılma yoluyla yüzyıllar sonra bugünki teknolojiye ulaştığını varsayarsak seninde bikaç saat uğraşıp büyük bir gelişme ve ilerleme kaydedeceğine inanman bilime ve aynştayn dayının emeklerine hakaret olur :)

kardeşim sana tavsiyem kendini youtubeye bağlama yani ordan para gelecekmiş gibi umutlanma rahat ol. başka yerlere yönel çık gez dolaş tatilin var işte ama akşam geldinmi eve at kanallarına videonu tamamdır :) yt yi işin yapma sadece bir görev olsun ben hergün kanallarıma video atıcam de bu benim görevim de :) ben şahsen öyle yapıyorum ne sinir var ne stres :)

kardeş aslında şuan üzerinde çalıştığın iş bir nevi bilim gibi. yani deneme yanılma yoluyla ilerleyebilirsin ancak. başka türlü ilerlenmiyor bu işde. biliminde deneme yanılma yoluyla yüzyıllar sonra bugünki teknolojiye ulaştığını varsayarsak seninde bikaç saat uğraşıp büyük bir gelişme ve ilerleme kaydedeceğine inanman bilime ve aynştayn dayının emeklerine hakaret olur :)

Aslında doğru olan o da birde işte ben sabırsızım sanırm biraz :)

---------- Mesaj saat 14:04:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:15 civarında gönderildi. ----------

kardeşim sana tavsiyem kendini youtubeye bağlama yani ordan para gelecekmiş gibi umutlanma rahat ol. başka yerlere yönel çık gez dolaş tatilin var işte ama akşam geldinmi eve at kanallarına videonu tamamdır :) yt yi işin yapma sadece bir görev olsun ben hergün kanallarıma video atıcam de bu benim görevim de :) ben şahsen öyle yapıyorum ne sinir var ne stres :)
birde öyle deneyeyeim kardeşim :)

Aslında doğru olan o da birde işte ben sabırsızım sanırm biraz :)

---------- Mesaj saat 14:04:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:04:15 civarında gönderildi. ----------

birde öyle deneyeyeim kardeşim :)

ben senden beterdim forum sitelerinde görürdüm adamlar binleri deviriyordu hırs yaptım baktım olmuyor herkes yerine bilecek dedim :D adamlar prof olmuş ben daha acemi. sonra yavaş yavaş ilerlemeye başladım hala yavaşım ama :D birgün hızlanacam inanıyorum :p

ben senden beterdim forum sitelerinde görürdüm adamlar binleri deviriyordu hırs yaptım baktım olmuyor herkes yerine bilecek dedim :D adamlar prof olmuş ben daha acemi. sonra yavaş yavaş ilerlemeye başladım hala yavaşım ama :D birgün hızlanacam inanıyorum :p

sanırım herkes bizim gibi geçti bu yollardan yaşımızın heyecanından böyle hızlı olmak istiyoruz ama sanırım daha çok yolun başındayız :)

sanırım herkes bizim gibi geçti bu yollardan yaşımızın heyecanından böyle hızlı olmak istiyoruz ama sanırım daha çok yolun başındayız :)

bende senin gibiydim günlük 1dolar bile gelmiyordu.Sonra tekrar başladım 3-4 ay sonra 5-6 kanal açıp her kanala 40-50 ideo atmaya başladım biri patladı gitti öyle ilk paramı almıştım

3 haftamı?
3 ayda zor pin parası denkleştirenler var.
herşey keşke o kadar kolay olsaydı.

Ban Geçen Hazirandan bu yana bu işe sımsıkı sarıldım.
Düşe kalka ayda 500tl sabitledim. ( aldığım net para )
Hesabını sen yap kaç ayda bu düzeni oturttuğumun.

Öyle 3-4 haftada olacak şeyler değil bu işler.
Sabır, Azim çalışma lazım.

çoklu adsense ile çalışın para adsensede kesinleşsin zaten her türlü alırsınız

3 tane adsensem var bugun 2 si gitti 1 i kaldı oda günlük 5 lira bırakan bi adsense

bardağın dolu tarafına bakın tek adsensede olsaydım eğer tüm para kazanmalar gidicekti zaten günlük 20-25 lira kazanan adamım o 5 dende olucaktım dediğim gibi ne kadar çok kanal adsense o kadar az risk çok para

konunu tamamını okudum, tarihleride farkettim sorun ne ? neden bu kadar celallendin. :)

ben celallenmedim ama senin kendını tatmin etme gibi bir durumun var gibi hissettim

sana tık sayını soran olmadı sadece videolar uzun mu kısamı sorsaydın başkaydı

---------- Mesaj saat 16:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:13 civarında gönderildi. ----------

çoklu adsense ile çalışın para adsensede kesinleşsin zaten her türlü alırsınız

3 tane adsensem var bugun 2 si gitti 1 i kaldı oda günlük 5 lira bırakan bi adsense

bardağın dolu tarafına bakın tek adsensede olsaydım eğer tüm para kazanmalar gidicekti zaten günlük 20-25 lira kazanan adamım o 5 dende olucaktım dediğim gibi ne kadar çok kanal adsense o kadar az risk çok para

ne yapıyorsunuzda kapatıyorsunuz anlamıyorum :D çok mu spam çalısıyorsunuz

spam değil toplam video = 2 k

telif gelen 4 adet 2 farklı kanala

sonuç 2 farklı adsense boom :)

Bende 2 aydır bu işle uğraşıyorum.ilk yüklediğim video tuttu 2 günde 260TL kazandım fakat sonrasında adsense ban yedi.Bugün baktığımda 3. adsensede ban yemişti.Farklı isimlerde açıyorum farklı adresle açıyorum yine ban yiyor.Çerezler görünmesin diye gizli sekmede açıyorum.Yeni konu açmak istemedim.Banada önerisi olan var mı?Herşey normaldi 1 haftada adsense 1tl anca kazanmıştı durduk yere ban yedik yine..

ben celallenmedim ama senin kendını tatmin etme gibi bir durumun var gibi hissettim

sana tık sayını soran olmadı sadece videolar uzun mu kısamı sorsaydın başkaydı

---------- Mesaj saat 16:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:13 civarında gönderildi. ----------

ne yapıyorsunuzda kapatıyorsunuz anlamıyorum :D çok mu spam çalısıyorsunuz

burda tık sayımla tatmin olmak mı . :d
videoların uzun mu kısa mı sadece bunu sordum

şanş işi bu iş kim ne derse desin
bugüne kadar 3 kanal açtım
ilk açtığım kanalda çok kısa bir sürede para kazandım
diğer 2 kanalda aylardır para kazanamadım olay bu

Keşke Tuttuğu şekilde devam etseydin

hocam bende "harekete geçme" olayı yok paso düşünüyorum çok güzelde fikirler buluyorum ama harekete geçemiyorum her alanda böyleyim gerekse gerçek hayatta gerekse internet başında
heves ettim 1 kanal açtım 136 video attım çok iyi para kazandım
sonra 2 kanal daha açtım toplamda 5 video bile atmadım
şuanda da ara sıra foruma gırıp cıkıyorum
1 tane aktıf kanalım yok vaktim olmuyor
şuan sadece forumdakı konuları okuyarak kendıme bılgı edınıyorum
yakın zamanda start a basıcam bakalım ne olacak

zaten üye numaramla toplam mesajlarıma bakarsanız anlarsınız.

hocam bende "harekete geçme" olayı yok paso düşünüyorum çok güzelde fikirler buluyorum ama harekete geçemiyorum her alanda böyleyim gerekse gerçek hayatta gerekse internet başında
heves ettim 1 kanal açtım 136 video attım çok iyi para kazandım
sonra 2 kanal daha açtım toplamda 5 video bile atmadım
şuanda da ara sıra foruma gırıp cıkıyorum
1 tane aktıf kanalım yok vaktim olmuyor
şuan sadece forumdakı konuları okuyarak kendıme bılgı edınıyorum
yakın zamanda start a basıcam bakalım ne olacak

:D kardeş dediğin durum bendede var. kapatırım pc yi düşünürüm çok iyi planlar kurarım hatta onları not ederim.Zeki olduğumu düşünürüm ama gel gelelim harekete geçilmiyor.Bununda nedeni "disiplin" denilen şeye karakterim müsait değil.Açıyorum youtube'ı videoları buluyorum tam yüklüycem yaw kendimi bi anda yükleyen değil izleyen konumunda buluyorum.Faceden imleme yapayım diyorum bi bakmışım kendimi milletin profilinde gezerken buluyorum.Twitterdan günceli takip ediyim diyorum kendimi twit atarken buluyorum :D , mesela şuandada planlarım var mail falan açmam gerek ama hiç açasım yok sağda solda oyalanıyorum. ya disiplini hayatımıza geçiricez yada disiplinin alternatifini bulucaz başka çare yok.

:D kardeş dediğin durum bendede var. kapatırım pc yi düşünürüm çok iyi planlar kurarım hatta onları not ederim.Zeki olduğumu düşünürüm ama gel gelelim harekete geçilmiyor.Bununda nedeni "disiplin" denilen şeye karakterim müsait değil.Açıyorum youtube'ı videoları buluyorum tam yüklüycem yaw kendimi bi anda yükleyen değil izleyen konumunda buluyorum.Faceden imleme yapayım diyorum bi bakmışım kendimi milletin profilinde gezerken buluyorum.Twitterdan günceli takip ediyim diyorum kendimi twit atarken buluyorum :D , mesela şuandada planlarım var mail falan açmam gerek ama hiç açasım yok sağda solda oyalanıyorum. ya disiplini hayatımıza geçiricez yada disiplinin alternatifini bulucaz başka çare yok.

Söylediklerinin çoğu bendede var.
Gerçek hayatdan örnek vereyim.
Sınava çalışmam gerekiyor. Masama tam oturuyorum ders çalışcam Masada ne nar ne yok düzeltmeye çalışıyorum. Kendimi oyalıyorum.
Kapıyo.com | Kaliteyi Ucuza Gören Kapıyo Kapan Kârlı Çıkıyo açtım eticaret sitesi diye domaini aldım kaldı oysa uğraşsam biliyorum güzel birşeyler cıkcak ortaya ama uğraşasım gelmiyo nedendir bilmem
Pcme girsen baksan youtube la alakalı herşey düzenli forumdaki önemli konular okuncak diye bi klasorde sıralı. Gel gelelim okuycak adam yok.
Sanki düzenleyen başkası toparlayan başkası okuycak adam başkası gibi.
Bir başka örnek geçenlerde oyun sitemin temasını değiştirdim tüm ayarlamaları yaptım dedim az dınleneyimde kategorileri düzenliyeyim
3 gündür kategoriler düzenlencek bekliyor. Tam düzeltmeye diye açıyorum Başka birşeye gidiyor kafam bırakıyorum. Canımı sıkılıyor gibi hissediyorum.
Bu problemi nasıl çözerim bilmiyorum .
Doktora gitmem gerekiyorsa giderim ne bileyim.

Aynen Walla :D Bende Bi Ara Olmuştu Bi Dizi Atıcaktım Kanala,Baktım Dizinin Sonuna Gelmişim :D Bide Diziye Yorum Yaptım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri