Bıktım artık bıktım !!

• Kullanıcı kehanet55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Söylediklerinin çoğu bendede var.
Gerçek hayatdan örnek vereyim.
Sınava çalışmam gerekiyor. Masama tam oturuyorum ders çalışcam Masada ne nar ne yok düzeltmeye çalışıyorum. Kendimi oyalıyorum.
Kapıyo.com | Kaliteyi Ucuza Gören Kapıyo Kapan Kârlı Çıkıyo açtım eticaret sitesi diye domaini aldım kaldı oysa uğraşsam biliyorum güzel birşeyler cıkcak ortaya ama uğraşasım gelmiyo nedendir bilmem
Pcme girsen baksan youtube la alakalı herşey düzenli forumdaki önemli konular okuncak diye bi klasorde sıralı. Gel gelelim okuycak adam yok.
Sanki düzenleyen başkası toparlayan başkası okuycak adam başkası gibi.
Bir başka örnek geçenlerde oyun sitemin temasını değiştirdim tüm ayarlamaları yaptım dedim az dınleneyimde kategorileri düzenliyeyim
3 gündür kategoriler düzenlencek bekliyor. Tam düzeltmeye diye açıyorum Başka birşeye gidiyor kafam bırakıyorum. Canımı sıkılıyor gibi hissediyorum.
Bu problemi nasıl çözerim bilmiyorum .
Doktora gitmem gerekiyorsa giderim ne bileyim.

kardeş yazdıklarına hem çok güldüm hem çok şaşırdım çünkü tamamen aynıyım bu kadar olmaz dedirtti bana.Sanırım pmyo sınavına çalışıyosun.Bende o sıralar ders çalışırdım polis okulunu kazandım.Çok araştırdım herşeyi öğrendim.Zar zor ders çalıştım.Ama ayak uyduramadım okula 1.5 ay sonra istifa ettim.Ayrıca geçen sene bende e ticaretle uğraştım fikirler falan herşey tamamdı gene icraat yok yarıda bıraktım.Ayrıca benimde oyun sitem var.başlangıcı falan tamamdı herşey hazır planlar hazır.Hergün devam etsem mutlaka çok tutacak belli ama icraat yok.Bu dertten müzdaripler bi çözüm bulsak çok iyi olacak.

kardeş yazdıklarına hem çok güldüm hem çok şaşırdım çünkü tamamen aynıyım bu kadar olmaz dedirtti bana.Sanırım pmyo sınavına çalışıyosun.Bende o sıralar ders çalışırdım polis okulunu kazandım.Çok araştırdım herşeyi öğrendim.Zar zor ders çalıştım.Ama ayak uyduramadım okula 1.5 ay sonra istifa ettim.Ayrıca geçen sene bende e ticaretle uğraştım fikirler falan herşey tamamdı gene icraat yok yarıda bıraktım.Ayrıca benimde oyun sitem var.başlangıcı falan tamamdı herşey hazır planlar hazır.Hergün devam etsem mutlaka çok tutacak belli ama icraat yok.Bu dertten müzdaripler bi çözüm bulsak çok iyi olacak.

bence yaşla alakalı ve karkter meselesi.gençliğin verdiği haz mı düşüncvemi neyse onla işleri hep farklı düşünüyoruz.istek var ama ufacık birşeyde iyice kafa dağılıyor.geceleri uyumadan önce düşnüyorum tasarlıyorum planlı programlı gidicem diye.koyuyorum araştırıyoruım sorna farklı birşeyler görüp onları incelerken bu iş kalıyor.Nolacak bilmiyorum :D

Aynen Walla :D Bende Bi Ara Olmuştu Bi Dizi Atıcaktım Kanala Baktım Dizinin Sonuna Gelmişim :D Bide Diziye Yorum Yaptım.

:D:D haha aynen kardeş.Bendede oluyor hem hiç izlemediğim diziler.kimseyi bilmiyorum diziden hikayeyi bilmiyorum falan ama bi anda kendimi şu halde buluyorum

KZMVRV.jpg

YGS LYS çalışıyorum hocam.
Daha beterini söyliyeyim
Tüm olaylarda başlangıçı atarım gerisini getiremem
metin2 - knight pvp serverler tanıtımı - tanıtımları | metin2 - knight private serverler | wolfteam, rakion, cs sxe 11.8 paylaşımları | pvp serverlar metin2 bu siteyi 2011 de açtım çok kısa süre sonra r10 dan birisi ekledi kardeşim sen benim forumu 2 ye katlamışın daha dün açtın seodan ne kadar iyi anlıyorsun vs vs. diye. Bu kadar iyi gitmeme rağmen en son konumu 2011 de açmışım. Şu anda MyBB 1.6.2 sürümünü kullanmaktasınız. En son dağıtılmakta olan sürüm: MyBB 1.6.10 (1610)
8 sürüm fark var arada düşün ki 1 sürümün çıkması kim bilir ne kadar sürüyor

Hala üye olanlar konulara yorum yapanlar var. Ama 1 tane güncel konu ekleyesim yok. Uğraşasım yok. Nasıl bir yapıya sahibim anlamıyorum
Ve günlük 5 kişi rahat kayıt oluyor. Düşün artık.

Ben ne yapsam izlenmiyor videolar hangi işe el atsam tutmuyor.yok telif yok şu yok bu.Ne ypacğaım 3 haftadır gece gündüz uyumadan bunlala uğraşıyorum.Denemediğim iş kalmadı izlenmiyor tıklanmıyor.Tam oldu diyorum kanal banlanıyorçNe yapacğaım ben yaa artık ne.

Akışına bırak panpa

YGS LYS çalışıyorum hocam.
Daha beterini söyliyeyim
Tüm olaylarda başlangıçı atarım gerisini getiremem
metin2 - knight pvp serverler tanıtımı - tanıtımları | metin2 - knight private serverler | wolfteam, rakion, cs sxe 11.8 paylaşımları | pvp serverlar metin2 bu siteyi 2011 de açtım çok kısa süre sonra r10 dan birisi ekledi kardeşim sen benim forumu 2 ye katlamışın daha dün açtın seodan ne kadar iyi anlıyorsun vs vs. diye. Bu kadar iyi gitmeme rağmen en son konumu 2011 de açmışım. Şu anda MyBB 1.6.2 sürümünü kullanmaktasınız. En son dağıtılmakta olan sürüm: MyBB 1.6.10 (1610)
8 sürüm fark var arada düşün ki 1 sürümün çıkması kim bilir ne kadar sürüyor

Hala üye olanlar konulara yorum yapanlar var. Ama 1 tane güncel konu ekleyesim yok. Uğraşasım yok. Nasıl bir yapıya sahibim anlamıyorum
Ve günlük 5 kişi rahat kayıt oluyor. Düşün artık.

aynen haklısın durumun özeti ortada..
bi rap şarkıda şöyle bi söz var " aklını topla harekete geç , çok yol koşcağına birisini seç"
Poke oyun, Hepinize Poke oyunlar ! buda benim sitelerden biri.
ben durumun ciddiyetini iyiden iyiye kavradım artık, şu disiplin ve harekete geçme durumlarını çözdüğümüzde ortada bi sorun kalmıycak.

bıktım diyorsun 3 haftada bence sen hemen bırak bu işi 3 haftada pes ediyorsan baska ne demeli sana ben 3 aydır bu ısı yapıyorum gece 13.5 saat işyerindeyim geri kalanı ile de buradan ek gelir elde etmeye calısıyorum ve 1.5 ay gunde 050 tl 1.5 tl arası kazandım 1.5ay sonra kanalımın bırtanesı patlama yaptı 1500 tl kazandım bu ay hiç çalışamadıgım halde 700 tl aldım emek vermeden olmaz 1 gunde 30 kanalım kapan dı pes etseydim harcadıgım zaman bana kalacaktı 1 kurusda alamayacaktım 12 aralık pin gelmesini bekliyorum 2000 tl beni bekliyor adsen seden ilk alacagım para olmasi ilede cok sevincliyim darısı basına sabır ve kararlılık herseyı çözer kardeşim

bıktım diyorsun 3 haftada bence sen hemen bırak bu işi 3 haftada pes ediyorsan baska ne demeli sana ben 3 aydır bu ısı yapıyorum gece 13.5 saat işyerindeyim geri kalanı ile de buradan ek gelir elde etmeye calısıyorum ve 1.5 ay gunde 050 tl 1.5 tl arası kazandım 1.5ay sonra kanalımın bırtanesı patlama yaptı 1500 tl kazandım bu ay hiç çalışamadıgım halde 700 tl aldım emek vermeden olmaz 1 gunde 30 kanalım kapan dı pes etseydim harcadıgım zaman bana kalacaktı 1 kurusda alamayacaktım 12 aralık pin gelmesini bekliyorum 2000 tl beni bekliyor adsen seden ilk alacagım para olmasi ilede cok sevincliyim darısı basına sabır ve kararlılık herseyı çözer kardeşim

Bıkmaktan kastım sıkılmak değil.İzlenen görünen tutmuyor.izlense tıklanmıyor.öyle denk gelenler izliyor.Ne biliyim işte.Uğraşmak için işte okuluma 1 hafta erkenden dönüp evde okıullar açılana kadar sistem oturtmaya çalışacam geceli gündüzlü sakin kafayla ama hayırlısı artık

hocam bende "harekete geçme" olayı yok paso düşünüyorum çok güzelde fikirler buluyorum ama harekete geçemiyorum her alanda böyleyim gerekse gerçek hayatta gerekse internet başında
heves ettim 1 kanal açtım 136 video attım çok iyi para kazandım
sonra 2 kanal daha açtım toplamda 5 video bile atmadım
şuanda da ara sıra foruma gırıp cıkıyorum
1 tane aktıf kanalım yok vaktim olmuyor
şuan sadece forumdakı konuları okuyarak kendıme bılgı edınıyorum
yakın zamanda start a basıcam bakalım ne olacak

zaten üye numaramla toplam mesajlarıma bakarsanız anlarsınız.

hareke geçememe grubumumu kursak :D başımızıda birini koyar yöneticiler belki o zaman harekete geçeriz :D

13 ayda çok iyi yol katetmişim şaka maka :D yenilere örnek olayım bari :D

Bu isi yapabilmen için çalışcan sabretcen en son kazanacaksin kafa yorucaksin 3 yil oldu bilsende bi cok seyi hala valiscaksin cunku derya deniz youtube bir cok yararli konu var feyz alip daha kolayda ulasabilirsin

Ben ilk başladığımda 3 ay beş kruş para alamadım bu işler böyle. 3 haftada olcak bişey olsaydı herkes yapardı.

Tarihe bakmamisim dedim ne oluyor bu arkadaş iyi kazanan bir arkadaşa benziyordu diye. :D

Ilk mesajinı okudum bir an küfrediceksin sandım, o nasıl bir hava? Seni tebrik ediyorum kendini tutmuşsun ve beklemişsin.

Bak şimdi ne kadar kazanıyorsun insan eskiyi düşündümğ bir an ben böylemiydim diyor. :)

Bu konuları görünce sabır katsayımız artıyor teşekkürler. :D

Tarihe bakmamisim dedim ne oluyor bu arkadaş iyi kazanan bir arkadaşa benziyordu diye. :D
şükür hocam çorba kaynıyor :D az uğraşmadık buralara gelecez diye be hocam karşılığını alalım 1 yıl aradan sonra :)

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:03 ----------

Ilk mesajinı okudum bir an küfrediceksin sandım, o nasıl bir hava? Seni tebrik ediyorum kendini tutmuşsun ve beklemişsin.

Bak şimdi ne kadar kazanıyorsun insan eskiyi düşündümğ bir an ben böylemiydim diyor. :)
aylık 200 300 gelse yeter diyordum.kumar batağından kurtuldum yt sayesinde.ytpara sayesinde.şimdi ise harçlıktan ziyade geleceğimizi kurtarmaya çalışıyoruz.Olur mu diye soranlar olursa söyliyim.Çalışıp emek verip sabredip azmedince oluyor.olmalı.olacakta inşallah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri