Bıktım artık..

clanu5

Kayıtlı Üye
S.a ben youtube işine 1 ay oldu gireli şu render işlemini bitürlü yapamadım gene telif gelio okadar konu var diceksiniz hepsini okudum okadar video izledm gene olmuo yardım edicek yokmu..:(

telif mi yoksa eşleşen mi geliyor?telif geliyorsa nekadar render yaparsan yap yine gelir

ben 1 seneden beri yapamıyorum ne çabuk bıkmaymış öyle. hala gece gündüz durmadan çalışıyorum kusura bakma ama bu kadar çabuk olmaz bu işler arkadaş.

render yapınca telif gelmeyecek diye bişey yok. render eşit değildir telife

eşleşen, okdar çerceve ekliom görüntüyle oynuyom gene olmuyo.

eşleşenden bahsediyor arkadaş sanırsam :)
Demekki daha çok çalışmalısın daha gelişmiş programlarla geçmeyi denemelisin. Camtasia gibi basit program değilde vegas tarzında effecti bol program kullanabilirsin.

Valla bende dünya engelini geçemiyorum 5 video atıyosam aynı şekilde 2 si dünya engeli yiyor 3 ü geçiyo

botum varda botla atmıyorum manuel çalısıyorum

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

ben dizi çalışmak için render yapıyorum yoksa botla kafadan 50 video atarım 40 ı geçer sıkıntı değil.

youtube un bu huyunu çok seviyorum.Eğer kısa sürede youtube dan para kazanlıyo olsaydı bizim millet hemen orayı çöp ederdi.Ancak yt den hatrı sayılır daimi büyük paralar kazanmak belli müddet ve tecrübe istedğiğ için her video yükleyen para kazanamıyor.O yüzden yt den para kazanma hiçbir zaman ölmez bu ülkede çünkü tembellik ve kısa sürede köşeyi dönme huyu var hepimizde.O yüzden yt yi kendi mesleğim seçtim ve hiçbir zamanda ölmücek kaymak gibi bir sektör.Evde otur kendi işinin patronu ol hibçirşeyede vergi filan verme üstelik dolar üzerinden ödeme al daha ne olsun:)

1 aydır.
Çok uzun bir süreçmiş.
Ben 1,5 senedir bu işteyim genede Teliften sıyrılamadım.
:D

ben 3 haftaya yakın full forumu okudum yani herşeyini biliorum neler çok izlenir nasıl daha fazla kazanılır hepsını öğrendim belki bütün forumu okumusumdur kafamda yabancı dizi çalısmak var fakat şu eşleşeni geçemiyorum 1 haftaya yakın onla ugrasıyorum bi türlü yapamadım

Çözümü çok basit yüzde 100 özgün olacan dert tasa kalmıyacak :)

bu arada bence süreyle alakası yok :D kimisi 5 senelik youtuberdir 100 tl kazanır kimisi 1 senelik 10000 kazanır :D

Hazır Konu Açılmışken Eşleşen Geçemiyorum Arkadaşlar Camtasia Kullanıyorum

Sansür Ekledim Video'nun Başından ve Sonundan 2-3 Saniye Kestim Video'yu Biraz Yukardan Soldan Sağdan ve Alttan Küçülttüm Ses Kıstım Çerçeve Ekleyip Çerçeveyi Şeffaflaştırdım Yani Dikkatli Bakılırsa Görülücek Bir Şekilde Farklı Programda Rengini Soldurdum Açtım Falan Yaptım+ Ama Gene Aynı Gene Aynı Deliricem Arkadaşlar Dünden Beri Uğraşıyorum Çözümünü Bilen Varmı ?

bırakmakmı asla :D youtube için şöyle bir söz vardı ''ASLA PES ETME'' :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri