Bıktım bu işten artık uğraşmam :(

• Kullanıcı Anivaliant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Anivaliant

Yasaklanmış
Bir kanalım vardı beyler 1408 videolu kanala asla telif eşleşen ihtarlı video sokmadım, bugün girdim ki kanala para kazanması kapatılmış ulan bu nasıl sistem yahu :( lanet olsun böyle para kazanmaya artık aylarca yıllarca fikir düşüneceğim video çekmek için daha kazandığım aylık para 500 lirayı geçemedi ya ne yapacağım bilmiyorum :( off (öylesine içimi dökmek için yazdım)

sadece bir kanal ilemi çalışıyordun? adsense hesabına bağlı başka kanal varmı varsa sağlammı?

başka kanallarda var 20 küsür

---------- Mesaj saat 01:17:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:16:17 civarında gönderildi. ----------

diğer kanalların para kazanmasında problem yok

Bir kanalım vardı beyler 1408 videolu kanala asla telif eşleşen ihtarlı video sokmadım, bugün girdim ki kanala para kazanması kapatılmış ulan bu nasıl sistem yahu :( lanet olsun böyle para kazanmaya artık aylarca yıllarca fikir düşüneceğim video çekmek için daha kazandığım aylık para 500 lirayı geçemedi ya ne yapacağım bilmiyorum :( off (öylesine içimi dökmek için yazdım)

kısa metrajşi film çek derim

hocam neden kapatılmış olabilir bir fikriniz var mı ? Boşu boşuna kapatılması mantıksız bence.

Reklamlarınıza kendiniz tıklamış olabilirsiniz?

bugün tek farklılık 3 tane youtube hesabı açtım içine 100 küsür video attım ama adsenseye bağlamadım bile daha :/

---------- Mesaj saat 01:20:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:51 civarında gönderildi. ----------

aklımda bişeyler var özgün video için artık liveleak videolarını atarım bi kanala aylık 500 lira kazandırsa yeter kazandığım parayla bişeyler yapıcam artık..

Kanalınızın para kazanamasının neden kapandığı gönderilen mailde mevcuttur.Bende merak ettim neden kapanmış uyarı da almadıysa?

haydaaaa :( xxxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

---------- Mesaj saat 01:25:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:23:54 civarında gönderildi. ----------

artık yeni adsense açıp devam edicem ya lanet olsun ne güzel kanal gitti eski kanallardan biri telif topluluk çok almış diye :(

dediğiniz gibi yapacağım az ara vereyim kendime geleyim bişeyler yapacağım :(

kardes bu kanalda kapanan kanalda hiç niche kelime girdin mi. veya dolar işareti yanmadığı zaman doların yanması için değişik yöntemler denedin mi?

Hocam kafanı biraz toparla . İlla youtube olacak diye bişey yok .Sitelerle kazanmaya çalış .İnan youtube'dan kazandığının kat kat üstünü kazanabilirsin .Bazen youtube çok angarya geliyor bee . Buyur biraz rahatla dinlendiriyor insanı :

Şuan nette youtube'dan basit para kazanma yöntemi yok diye düşünüyorum ben. Senelerdir sitelerle kasıyorduk kendimizi. Az çok kazandık falan filan ama youtube hem daha az emek istiyor hem daha çabuk kazandırıyor.

kardes bu kanalda kapanan kanalda hiç niche kelime girdin mi. veya dolar işareti yanmadığı zaman doların yanması için değişik yöntemler denedin mi?

eski kanallardan biri çok telif topluluk ihtarı aldı diye kapanmış kanal gmailde yazıyordu baktım :/

geçmiş olsun, bu duruma benzer bir olay yaşamıştım bende dedim kafayı topluyum 10-15 gün kafa dinlendireyim diye, daha sonra yeniden başladığımda ise keşke hemen başlasaydım hiç ara vermeseydim dedim çünkü kaybedilecek zaman yok, daha sonraları boş oturulan günlerin değeri anlaşılıyor.bence hemen yeniden başla bilader

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri