bildiğiniz en iyi ev interneti?

mrpres

Kayıtlı Üye
meraba bildiginiz en uygun ve en iyi ev internetini nereden alabilirim ttnet kullanıyorum memnun degilim ayrıca başka şirkete geçince cayma bedelini ödeyecekmi durumu yaşıyanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
meraba bildiginiz en uygun ve en iyi ev internetini nereden alabilirim ttnet kullanıyorum memnun degilim ayrıca başka şirkete geçince cayma bedelini ödeyecekmi durumu yaşıyanlar yardımcı olabilir mi?
Hangi fiber altyapı var

Ben de internetimi değiştirmek istiyorum ttnet kullanıyordum 16 mbps hızım vardı.Şimdi fiber altyapısı var mı diye baktım ttnet haritasından bulunamadı yazıyor.Hal böyle olunca en fazla 16 mbps hızına mı ulaşabilirim?

Ben de internetimi değiştirmek istiyorum ttnet kullanıyordum 16 mbps hızım vardı.Şimdi fiber altyapısı var mı diye baktım ttnet haritasından bulunamadı yazıyor.Hal böyle olunca en fazla 16 mbps hızına mı ulaşabilirim?

hocam superonline fiber - vodafone fiber - uydunet gibi ayrı altyapısı olmayan her şirket aynıdır, turk telekom altyapısındadır. Değiştirsenizde pek bir fark olmaz. Hotspoting şirketlerini öneriyorum, çatıdan çatıya 100km menzilli antenlerle wifi bağlantısı veriyorlar ve ucuz. Altyapı seçeneği olmayan bölgelerde bu hizmeti veren çok firma oluyor. Bulamıyorsanız çatıya çıkıp wifi açın görünen bağlantılarda tel - isim bilgisi paylaşılıyor.

En sağlam internet Süper Online ben pederi bir türlü ikna edemedim geçirmeye.

Işık Hızında Fiber Limitsiz AKK'lı Paketler - TURKCELL SUPERONLINE

En sevdiğim yanı da şurası; Mevcut internet servis sağlayıcınızın ayrılırken size yansıttığı kampanya iptal bedelini 500 TL ye kadar karşılıyoruz. diye bir avantaj sunuyorlar :D
Hocam sağlamda yeni çıkan tarifeler baya pahalı olmuş. Akk olayından sonra.
Ben 50mbps-100gb 70tl ye kullanıyorum adam 24-100mbps olanı 70tl ye satıyor şuan...

Superonline ın 24mbps paketlerine geçeceğime vodafone fiberin 100-50 lik paketine geçerim zaten akk dolunca 24 mbps olacak hiç değilse gece 2-8 hızlı olur...
vpEo24.png

---------- Spam Engelliyici 13:57 ---------- Önceki Mesaj 13:53 ----------

hocam superonline fiber - vodafone fiber - uydunet gibi ayrı altyapısı olmayan her şirket aynıdır, turk telekom altyapısındadır. Değiştirsenizde pek bir fark olmaz. Hotspoting şirketlerini öneriyorum, çatıdan çatıya 100km menzilli antenlerle wifi bağlantısı veriyorlar ve ucuz. Altyapı seçeneği olmayan bölgelerde bu hizmeti veren çok firma oluyor. Bulamıyorsanız çatıya çıkıp wifi açın görünen bağlantılarda tel - isim bilgisi paylaşılıyor.

Hocam bizim burada kendi altyapıları var. Hatta aşağıdaki fiber kapaklarında superonline diye logo ve yazılar basılı :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri