Bildiğiniz en komik fıkra?

• Kullanıcı Emr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Emr

Kayıtlı Üye
Herkesten bir fıkra bekliyorum ama en çok güldüğünüz fıkrayı paylaşırsanız sevinirim birazda gülelim[emoji4]

HDimg

Çok fıkra bilirim ama bu adam kadar bile anlatmayı beceremem. :D

Birgün bi adam varmış öyle zenginmişki yatları katları arabaları yok yok adamın herşeyi varmış istediği şeye anında sahip olabiliyormuş. Adam herşeyden hevesini aldığı için hayattan küsmüş ve intihar etmeye karar vermiş ve kendi binasının tepesine çıkmış ve kendini tam atacakken bi bakmışki aşşağıda bi tane adam 2 koluda yok böyle zıplayıp gülüyor nasıl mutlu ama kahkahalar atıyor bunu gören zengin adam şaşırıyor ve hemen aşşağı inip adamı buluyor ve diyorki kardeş benim yatlarım katlarım herşeyim var ama mutlu değilim senin kolların bike yok ama çok mutlusun demiş mutluluğunun sırrı ne demiş. Bunun üzerine adamda ne mutlusu kardeeeş g*tüm kaşınıyor demiş.
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

http://hdqualityimages.blogspot.com.tr

fadime temel'e demiş, bu akşam bize gelsene evde kimse yok.
temel akşam gitmiş çalmış zili, evde kimse yokmuş.

sen [MENTION=9224]mNote[/MENTION] adamı falan mısın sanki forumu canlandırma çabaları değişik konular falan :D şaka şaka :p bi forumdan kopyaladım öyle biraz okuyup :)

bi adam yalan dedektörü almış. akşam yemeğinde denemek istemiş. oğluna bugün nerdeydin demiş. oğlu da “okuldaydım” diyince dedektör ötmüş. sonra oğlu itiraf etmiş, erotik bi filme gitmiş sinemada. babası da kızmış, oğluna ; “ben senin yaşındayken erotik nedir bilmezdim bile” demiş. dedektör yine ötmüş. bunu duyan anne gülmüş ve ; “al işte senin oğlun” demiş. dedektör yine ötmüş… :))
---------------------------------------------------------------------------------

Malatya valisi köyleri turlamaya karar verir, yolda eşeğini kucağında götüren bir köylüyü görünce takılmak için yanındaki polisle adama takılır:

-- Hayrola amca oğlunu nereye götürüyon?
Köylü:
-- Ah be oğlum. Mektebe kayda götürüyom. Okursa vali okumazsa polis olsun.

---------------------------------------------------------------------------------
Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der.

Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der

temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der

azrail : oglum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten
Çok zengin ama barzo olan bir adam köyden şehre gitmeye karar verir, şehre gittiğinde bir otelin kral dairesini kiralar ve orada kalmaya karar verir. Adam gelsin etler gitsin butlar derken çok sıkışır ve s**maya karar verir. Adam tuvalete girer ama tuvalet çok temizdir ve bu yüzden s**maya kıyamaz ve cebinden çıkardığı bez bir mendilin içine işini yapar, adam bu mendili napiyim derken aklına camdan atma fikri gelir. Adam camdan fırlatmak için mendili alır sallamaya başlar ancak mendil delinir ve b** tavana yapışır, adam hemen temizlik görevlisini çağırır ve "bu tavandaki b**u temizlersen sana 20 lira vereceğim" der, temizlikçi bir tavana bakar birde adama bakar ve der ki; "Ulan sen bana tavana nasıl s**tığını anlat ben sana 200 lira vereceğim"
Akıl hastanesinde başhekim dolanıyormuş.Koğuşun birinin kapıyı açmışlar.Bir de ne görsünsler bütün deliler zıplıyor.
-Neden zıplıyorsunuz yahu?Hem de hepiniz birden?
-Biz mısırız.Şu an tenceredeyiz patlıyoruz, diye cevap vermişler.
Başhekim bakmış biri kenarda oturuyor.Akıllandığını düşünüp yanına yanaşmış.
-Oğlum sen niye zıplamıyorsun?
-Benim kıçım yandı tencereye yapıştım
Bir kutup ayısı ailesi kutupta auroraları izleyip keyif yapıyorlarmış.Yavru ayı kalkmış babasına:
-Baba, biz kutup ayısıyız değil mi?
-Evet oğlum.
On dakika sonra babasının kürkünü çekiştirip:
-Baba, biz ailecek kutup ayısıyız değil mi?
-Evet oğlum.
On dakika sonra bu kez annesine:
-Anne, biz sülalecek kutup ayısıyız değil mi?
-Evet oğlum.Niye sordum?
-Yav üşüyorum anasını satayım...
Adamın biri, Pejo marka bi minibüs alır.
Sonraki gün yolcu taşımaya çıkar. Minibüs tıklım tıklım,
tutar kasabanın yolunu ve gittikçe hızlanır.

Yolculardan biri:

-"Kaptan yavaş..bir yere çarpacaz!" der.

Şoför:

-"Sen Pejo'yu biliyon mu?" der.

Yolcu:

-"Hayır!" der.

Şoför:

-"O zaman susacan" der ve devam eder.
Minibüs hızlanmaya devam eder..

Bir yolcu daha seslenir:

-"Oğlum ben hastayım, biraz yavaş!"

Şoför yine sorar:

-"Sen Pejo'yu biliyon mu?"

Amca ne bilsin,

-"Hayır!" der.

-"O zaman susacan der" şoför..

Bu kez bir kadın seslenir:

-"Hamileyim! Lütfen biraz yavaş, çocuğumu düşürcem !!"

Şoför yine sorar:

Kadın:

-"Yok!" der.

Şoför yine aynı cevabı verir..

Arkadan kızgın bir ses tonuyla bir genç seslenir:

-"Yavaş git kardeşim, öldürcen bizi !!!"

Şoför yine sorar:

Genç:

-"Biliyorum lan, ne olacak??" der.

Şoför:

-"O zaman çabuk söyle, bunun freni nerde?"
Tarihi gerçekliği yok ama fıkra işte:

Akşehir'e Timur gelir.Ordusunda da filler var tabi ve her köye bir fil doyurması emredilir.Nasreddin Hoca'nın köyüne de bir fil düşer ama köylüler fili doyuramaz.İyice bunalırlar ve Hoca'ya "Sen alim adamsın, Timur'u ikna edersin.Gel biz de seninle gelelim de şu fili bizden almaya ikna et." derler.Hoca da "Tamam" der ve giderler Timur'un huzuruna.Nasreddin Hoca içeri girer, tam konuşacak bakar ki arkasında kimse kalmamış.E tabi kelle de tehlikede Timur'a "Efendim biz filden memnun kaldık, mümkünse bir de dişi fil istiyoruz

İdam mahkumu elektrikli sandalyeye oturtulur - teller bağlanır - mahkeme kararı okunur - herkes kenara çekilir.

Hapishane müdürü mahkuma yaklaşır pis ve sadist bi,r gülümseme ile:

---- Eveet Harry şimdi ben şu düğmeyi çevirince vücuduna 25 milyon wolt elektrik verilecek, neye uğradığını bile anlamadan
bir anda kömür olacaksın. Son bir diyeceğin var mı.?

---- Eeeee, şeey müdür bey..! Ben çok korkuyorum da lütfen elimden tutarmısınız.?

------------------------------------------------------

İdam mahkumu (adı Temel) hapishane avlusuna çıkarılır elleri bağlanır - sehpaya çıkarılır - boynuna ip geçirilir - mahkeme kararı
göğsüne asılır - cellat idam sehpasını çalıştıran kolu kavrar....

İdamı izleyen yetkililerden biri sorar:

---- Son bir diyeceğin var mı.?

Temel:

---- Ha bu bağaa iyi bir ders olsun...

-----------------------------------------------------

Çin' de ilkçağ zamanları.
İdam mahkumu ölüm günü sabahı bir rahiple son duasını yapıyor.

Rahip:
---- İdamdan önce sakin ol - meydana yürü - platforma çık - ortadaki yüksek yere otur - ayaklarını lotus pozisyonuna getir - ellerini
kenetle - başını dik tut - cellat arkanda kılıcını ayarlama hareketlerini yapmaya başladığında doğduğun yerin adını söylemeye başla....
Merak etme sen çok şanslısın çünkü idamını ünlü cellat Ho- Zınk yapacak elleri o kadar hafiftir ki kılıcın vuruşunu hissetmezsin bile.

Biraz sonra idam zamanı gelince mahkum gayet sakin şekilde idam meydanına yürür - halkın ortasındaki platforma çıkar - ortadaki
yükseltiye oturup bağdaş kurar - ellerini kenetler - başını doğrultur - cellat arkasında durup kılıcını havada bir - iki savurur gibi yapar...
Mahkum da doğduğu yerin adını söylemeye başlar.

---- Beijing.... Beijing.... Beijing....

Ama celladın hala dikildiğini farkedince:

---- Eeeee ne duruyorsun be Ho- Zınk kessene başımı...

---- Ama dostum ben başımınızı kestim bile biraz öne eğilirseniz düşecektir.

keywords:en komik fıkralar, komik fıkralar 2016 ,index , fıkra komik ,fıkra temel fadime , dursun , laz fıkra :D

Son düzenleme:
Bir mecliste konuşulurken,
Amerikalı :
-Biz Mars'a gideceğiz, demiş.
Alman :
-Biz yakıtsız giden otomobil üreteceğiz, demiş.
Fransız :
-Atom bombasını etkisiz hale getirecek projelerimiz var, demiş.
Bizim Karadenizli de onlardan geri kalmamak için :
-Biz de güneşe gideceğiz, demiş.
-Güneşe gidemezsiniz, demişler. Güneş yakar.
Karadenizli gülümsemiş :
-O kadar da enayi değiliz, tabi, demiş. Akşam serinliğinde gideceğiz. :D

Tarih öğretmeni öğrencisini kaldırır. _Oğlum 1.murat hangi savaşta ölmuştur der.
Öğrenci düşünür düşünür sonra en son savaştığı savaşta ölmüştür der.

birgün bir palyaço varmış herkesi güldürürmüş birgün hiç gülmemeye başlamış doktora gitmiş doktor demiş git o palyaçoyu bul o seni güldürsün oda demiş ki o palyaço benim

Müdür : "Oğlum adın ne'' ?
Çocuk : "Mememehmet Yayayayakut"
Müdür : "Oğlum kekeme misin sen?"
Çocuk : "Hayır hocam, babam kekemeydi... Nüfus memuru da **** olunca böle
oldu :D:d

Yanlış Mail
----------
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri