değerli kardeşim ben iyiki Bildiklerimi paylaşıyorum başlığı altında bir konu açmısım benım yazdıklarım pek ele avuca gelecek bılgıler değil ama sizler çok değerli bılgıler vermıssınız arkadaşların işine çok yarayacaktır bundan emın ım
Yo estafurullah Tuncay kardes, hepimiz burda fikir yürüterek birseyleri kesfetmeye calisiyoruz.Senin de actigin konudaki zorluklarini zaten bütün arkadaslar en basinda yasadi yada halen yasiyor, o yüzden sende bir vesile oldun..
Baska aklima gelenlerden...bundan 3-4 ay önce bi arkadas , tenis amerikan futbolu beyzbol gibi spor dallarindan yüklemeler yapiyordu..Ayni arkadas nba kanallarida acmisti ama onlar cabuk banlaniyordu (ama iyi para getiriyordu)..
Iste trend videolari baska dillerden ingilizceye cevirenler var..Ama ingilizce iyi ve anlasilir olacak burda (etiketlerde ayni sekilde)..
Haber videolari yükleyen arkadaslar var..
Türk dizilerini yükleyenler var denilmis yukarda bir arkadas söylemis zaten..
Senin belki isine yarayabilecek "how to make ..." nasil yapilir nasil edilir tarzi videolar olabilir..
Su chat sitelerindekilerin videolarini yükleyenler var.(ask.fm mi diyolar ne o tarz, tam bilmiyorum)
yabanci konsol oyun videolari yükleyenler var.
Bunlar aklima gelenler, bütün samimiyetimle yazdim..Diger bütün arkadaslar icinde tabiki..Birde bi konu vardi : taktik vermeyen girmesin diyemi ne