Bilgi paylaşımından çekinilmesi üzerine tartışma.

yklmzomer

Yasaklanmış
[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] arkadaşımızın açtığı konu üzerine. Sayfa arasında yitip gitmesin diye buraya yazdım, sorun olursa silinsin.

Bunun bir çözümü yok arkadaşlar, sunduğunuz çözümler ya çok basit ya da forumun kapanmasına sebep olacak çözümler.

Bunun için tek çözüm usta - çırak ilişkisi. Usta öğrencilerini seçecek, skype - facebook - twitter vs. Tüm sosyal ağlarda etkileşim halinde olacak ve sadece öğrencilerine bilgi paylaşımı yapacak. Forumda normal paylaşımlar, sorular ve cevaplar devam edecek. Ki artık aklınıza gelebilecek her türlü soruların cevabı forumda mevcut. Detaylı bir araştırmayla tüm bilgilere ulaşılabilir.

Formüllerini paylaşmak isteyen arkadaşlar güven ilişkisine dayalı bir arkadaşlık kuracak ve kendi ekibini kuracak.

50 üstad olsa hepsi 10 çırak alsa, 500 kişi harmanlanmış olur...

Ya da memleketçilik yapacağız, mesela ben misafirlerim gittiği zaman [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] arkadaşımızı eve davet edicem çay içeceğük, burada birbirimize daha etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz mesela... Her şehirde vardır mutlaka işi bilen birisi. Hafta sonu bir gün buluşup birşeyler içmek zor olmasa gerek...

Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9822]dombalak[/MENTION] arkadaşımızın açtığı konu üzerine. Sayfa arasında yitip gitmesin diye buraya yazdım, sorun olursa silinsin.

Bunun bir çözümü yok arkadaşlar, sunduğunuz çözümler ya çok basit ya da forumun kapanmasına sebep olacak çözümler.

Bunun için tek çözüm usta - çırak ilişkisi. Usta öğrencilerini seçecek, skype - facebook - twitter vs. Tüm sosyal ağlarda etkileşim halinde olacak ve sadece öğrencilerine bilgi paylaşımı yapacak. Forumda normal paylaşımlar, sorular ve cevaplar devam edecek. Ki artık aklınıza gelebilecek her türlü soruların cevabı forumda mevcut. Detaylı bir araştırmayla tüm bilgilere ulaşılabilir.

Formüllerini paylaşmak isteyen arkadaşlar güven ilişkisine dayalı bir arkadaşlık kuracak ve kendi ekibini kuracak.

Ya da memleketçilik yapacağız, mesela ben misafirlerim gittiği zaman [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] arkadaşımızı eve davet edicem çay içeceğük, burada birbirimize daha etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz mesela... Her şehirde vardır mutlaka işi bilen birisi. Hafta sonu bir gün buluşup birşeyler içmek zor olmasa gerek...

çay kurtarmaz hocam :D osmanlıda pastanı ve limonatanı içerim :D

:) osmanlı evin dibinde sıkıntı yok hesaba yazdırırım, ytden kazanınca öderim :P

bencede güzel bir sistem olur :) [MENTION=12785]kajaga[/MENTION] kardeşimle hemen hemen hergün iletişim halindeyiz. birşey öğrenirsek birbirimizi bilgilendiriyoruz. Adanada başka yaşayan varsa yine buluşupta birbirimize yardımcı olabiliriz :)

bencede güzel bir sistem olur :) [MENTION=12785]kajaga[/MENTION] kardeşimle hemen hemen hergün iletişim halindeyiz. birşey öğrenirsek birbirimizi bilgilendiriyoruz. Adanada başka yaşayan varsa yine buluşupta birbirimize yardımcı olabiliriz :)
Büyürsünüz inş. ekibinize birde üstad katılırsa demeyin keyfinize :)
Kim Kiminle zamanını harcayabilirki herkes youtubede bi oyana bi buyana kosusturuyor.
Bugün foruma yazayım dünya engeli, eşleşeni geçmeyi biliyorum. Antalya'ya gelin desem tüm forum Antalya'ya gelmez mi? Bilgi daima en değerli olandır hocam...

aynen katılıyorum.

burada bir şeyleri yapmaya çabalayan kişiler çok.
benim bu siteden civarımdan tanıdığım bir kardeşim var
ismi Tarık Turan mutlaka bileniniz vardır. ben bu kardeşime YouCan derim. Açılımı. Youtube Canavarı.

Benden hayli küçük yaşta bir kardeşim. Ama bilgisi benden nice olduğu için her zaman bilgiye ve tecrübeye ayrı bir saygım vardır.

Bilenler, bilmeyenlere yardımcı olmalı. Böylelikle daha büyük bir yumak olur. Herkes kazanır.

Misal benim en büyük sıkıntım. Attığım her videonun ünlem alması. Burada spam olayını çözmüş bir çok yt canavarı var. ama gel gelelim yardımcı olacak kişiyi bulana aşkolsun.

özgün bir kaç video denemem oldu. kinder sürpriz yumurtalar falan... ama izlenim almıyor. bu yüzden spamda da yardımcı olunulması şart.

burada bir şeyleri yapmaya çabalayan kişiler çok.
benim bu siteden civarımdan tanıdığım bir kardeşim var
ismi Tarık Turan mutlaka bileniniz vardır. ben bu kardeşime YouCan derim. Açılımı. Youtube Canavarı.

Benden hayli küçük yaşta bir kardeşim. Ama bilgisi benden nice olduğu için her zaman bilgiye ve tecrübeye ayrı bir saygım vardır.

Bilenler, bilmeyenlere yardımcı olmalı. Böylelikle daha büyük bir yumak olur. Herkes kazanır.

Misal benim en büyük sıkıntım. Attığım her videonun ünlem alması. Burada spam olayını çözmüş bir çok yt canavarı var. ama gel gelelim yardımcı olacak kişiyi bulana aşkolsun.

özgün bir kaç video denemem oldu. kinder sürpriz yumurtalar falan... ama izlenim almıyor. bu yüzden spamda da yardımcı olunulması şart.
Çok haklısın hocam, bilgisini paylaşmak istemeyen kişiye birşey diyemeyiz görüşüne saygı duyarım. Burada ki amacımızda bu bilgi paylaşıldığında Google anında önlem almasın.

Buradan anlaşılıyor ki bu yardımlaşma modeli zaten kullanılıyormuş. Umarım daha organize oluruz...
orasını bilmem ben sadece yemeye bakarım :D bir kaç birşeyler de konuşuruz :D
Ha bide yemek çıktı başımıza? :)))

Büyürsünüz inş. ekibinize birde üstad katılırsa demeyin keyfinize :)

Bugün foruma yazayım dünya engeli, eşleşeni geçmeyi biliyorum. Antalya'ya gelin desem tüm forum Antalya'ya gelmez mi? Bilgi daima en değerli olandır hocam...

aman hocam misal bile olsa boyle bişey söyleme mazallah hatların kilitlenir :D

toprak olayı bam başka herkez kafa dengi aynı şehirde buluğundu 4 5 kişi ile toplanıp bu işlere kafa yorarsa herkez sonuca kestirme yoldan gider

gececiler grubu oluşturup belli bi saatten sonra o grupta paylaşım yapalım.. bu saate kadar oturup uğraşan adam zaten emek harcayan adamdır..

Hocam bizde öğretecek taktik çok :D Fakat neden birine kazandırayım ?
Yukarıdaki yorumlarda da yazdığım gibi bu görüşe saygı duyarım kimse kimseye bişey öğretmek zorunda değil tabiki.

Ancak şunu da unutmamak gerek bu forum kurucuları ve yöneticileri olmasaydı kaç kişi kazanabilirdi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri