Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Büyürsünüz inş. ekibinize birde üstad katılırsa demeyin keyfinize
Bugün foruma yazayım dünya engeli, eşleşeni geçmeyi biliyorum. Antalya'ya gelin desem tüm forum Antalya'ya gelmez mi? Bilgi daima en değerli olandır hocam...
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalya' dan görüşmek isteyen olursa iletişime geçelim, toplanalım. Kahveler [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelmezsen gelmeee gelmezsen gelmeye,tecrübe anlık değişir dostum ben gelmem![]()
la ne üstadı biz zaten üstadızne lazım abime
![]()
burada ben har hariç herkes üstad, pro olmuş zaten.
iki bişi öğrenen diğerini direkt yuhalıyor bunumu yapamıyorsun die
burada ben har hariç herkes üstad, pro olmuş zaten.
iki bişi öğrenen diğerini direkt yuhalıyor bunumu yapamıyorsun die
neyin kafasını yaşıyorsun sen ? ben burda çok bilmişlikmi yaptım espiriden anlamıyorsan birdaha benim yazıma cevap yada alıntı yazma !
Arkadaşla yorumlaşmamıza bakarsanız espiri olduğunu görebilirsiniz hocam, ki espiri olmasa bile bir sorun yok bence, üstad buyursun skype yardım etsin bana [MENTION=13317]mavera[/MENTION]![]()
![]()
5000 tl teklif artı programın her güncellemesin de bonus ücret teklif ettim dünya genelini aşacak bir program yazılsın diye aralarında yazılımcı olan Adminler'de dahil yazdıramadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.