Bilgi Videoları

egitimvideolari

Kayıtlı Üye
Ruhi Çenet veya Mailce tarzı bir kanal açmayı düşünüyorum güzel fikirlerim var insanların ilgisini çekecek konularda. Ve ilk birkaç videomu da çekmiş bulunmaktayım. Slayt üstüne sesimi ekleyerek çalışıyorum sizce bir geleceğim var mı? :)

Neden olmasın ama örnek video görseydik yorumlardık :)

spam bittiği için herkes boş durmak istemiyo ve özgün için de en basit alan bu..buna yöneliyorlar :)

Nerdeyse 2 yıldır YT işindeyim, açıkçası kazanç umuduyla da başlamadım ve hiç spam yapmadım. Ancak bir yerden sonra büyük kanalları görüp imrenmemek elde olmuyor ve tutacak şekilde bir proje yürütmek istiyor insan. :)

Olabilir ama en çok rekabetin olduğu kategoriden özgüne girmek akıl işi değil

Dilime güvensem yabancı dilde yapardım aynısını ancak öyle bişey yaparsam en fazla dalga geçmek için girerler videolarıma. :D

Hocam sana tutacak yolu söyleyeyim :) bir kız arkadaş , sesi güzel ve temiz olacak ingilizcesi de temiz olacak :). Tutar. bence yani

İngilizce seslendirme siteleri var, onları kullanabilirsin. Mesela Türkçe'de 1k izlenime 1 dolar geliyorsa İngilizce'de 5 dolar gelir. Türkçe'de 100 milyon kişiye hitap ediyorsan, İngilizce'de 1.8 milyar kişiye hitap edersin, izlenimin de artar. İşin özü emeğinin karşılığını almak istiyorsan İngilizce.

İngilizce seslendirme siteleri var, onları kullanabilirsin. Mesela Türkçe'de 1k izlenime 1 dolar geliyorsa İngilizce'de 5 dolar gelir. Türkçe'de 100 milyon kişiye hitap ediyorsan, İngilizce'de 1.8 milyar kişiye hitap edersin, izlenimin de artar. İşin özü emeğinin karşılığını almak istiyorsan İngilizce.

Haklısınız peki ingilizce içerikli bilgi kanalı var mı bildiğiniz veya geleceği olabilir mi sizce?

Fikir veren herkese teşekkürler 2 kanal açmaya karar verdim biri türkçe biri de aynı videonun ingilizcesi ilk türkçe videomu buraya ekliyim bakalım eksiklerimiz nelermiş söylersiniz. :)

Aynı tarz benim de bir kanalım var .. yeni açtım .. para kazanmaya başlasa devam edicem de daha 0 dolar :D
kanalda 2 video var .. 800 izlenim 4 katı dakika izlenimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri