Bilgilerimi saklayabileceğim bir yer arıyorum

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim aşağı yukarı bi 30 hesap var mailler sıralı değil oyüzden hepsi aklımda değil . Bana bu bilgileri saklayabileceğim bi yer önerirmisiniz . Bilgisayarımda saklıyordum. virüs girdi pcden 1 tane dosya kurtaramadım böyle 20 hesap gitti.

TTNet kullanıyorsan ttnetbulut kullan yoksa yandex

yandex 10gb veriyomuş daha önce hiç bakmamıştım. dropbox kullanıyodum ona da attığım 3-5 text veya word dosyası oluyodu 2gb alan veriyo.. yandex 10gb iyimiş onu tercih ederim bundan sonra..

skydrive.com 7 gb boş alan outlook mailin varsa yeterli tüm bilgilerini kaydedebilirsin uygulamayı indir kur masa üstüne klasör gelecek o klasöre tüm önemli bilgilerini kaydedebilirsin otomatikmen karşıya yükleniyor :)

skydrive.com 7 gb boş alan outlook mailin varsa yeterli tüm bilgilerini kaydedebilirsin uygulamayı indir kur masa üstüne klasör gelecek o klasöre tüm önemli bilgilerini kaydedebilirsin otomatikmen karşıya yükleniyor :)

mantıklı geldi bu :) bide yandex disk :) Teşekkürler.

mantıklı geldi bu :) bide yandex disk :) Teşekkürler.

hemen hemen hepsi aynı uygulamayı indiriyorsun masaüstünde klasör oluşuyor ama benim tercihim outlook yani microsoft :) o klasör içinde istediğin şeyi kaydedebilirsin boyutu büyük olmadıktan sonra hiç bir sorun çıkmaz otomatik karşıya yükleniyor formatlansa bile bilgiler karşıda olduğu için kaybolmuyor :)

Eğer hep aynı pc den giriyorsanız roboform kullanmanızı öneririm. Hem pc ye hemde internette size açtığı hesaba yükleme yapıyor. Sitelere girdiğiniz bütün şifreleri kayıt edebiliyorsunuz. Format attıktan sonra istersen d: ye aldığınız yedeği yüklersiniz ister internette size özel açtığı şifrenizi girersiniz otomatik kullanıcı adı ve şifreleriniz geri yüklenir.

Örnek:

İnternette saklayacaksan kendine özel şifreleme metodu geliştir.Hepsi birden gümlemesein

Mesela her şifrenin başında "kl" olsun kl yi hiç kayıt ettme şifrenin devamını yaz , şifreyi yazarken "kxl123456" yaz sonra mausla x sağına tıkla x sil öyle giriş yap.

Pek alakası olmadı ama neden yazdım bende anlamadım.:)

İnternette saklayacaksan kendine özel şifreleme metodu geliştir.Hepsi birden gümlemesein

Mesela her şifrenin başında "kl" olsun kl yi hiç kayıt ettme şifrenin devamını yaz , şifreyi yazarken "kxl123456" yaz sonra mausla x sağına tıkla x sil öyle giriş yap.

Pek alakası olmadı ama neden yazdım bende anlamadım.:)

yazdığını anlamadım ama yazmak istediğini anladım :D ben de benzer şekilde şifrelerin sadece ilk harfini not alıyorum gerisi aklımda genelde 3 şifre kullandığım için:)

Benim anlamadığım olay keylogger yesen yandexte saklasan ne fayda googleda saklasan ne fayda sen bilgileri saklayacak yer arıyorum diyorsun çözümü yine çevrimiçi yapmaya çalışıyorsun kesin çözüm ya kullandığın telefona kaydedeceksin yada bir deftere yazacaksın ha bende aynı bir çok hesap var ben ne yaptım söyleyim açtım bir .txt dosyası içine kaydettim hesapları ve şifreleri, şifreleri yazarken örneğin şifrem 123 ise ben 1x23 yazıyorum girerken x i siliyorum

Ajanda dan ötesi yalan başlarda zor geliyor ama sonra akışkanlık oluyor sistematik hale getiriyorsun,en temiz en güvenilir yöntem.7-8 sene önce açtığım gmail hesaplarımın bile şifreleri yazılı çok işe yaradı hele youtube işleri açıldıktan sonra.

Excel dosyasına kaydet yedeğini düzenli flash ve gmaile at

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri