Bilgisarıma 4gb ram taktırmak istiyorum

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
masaüstü bilgisayarıma 4gb ram taktırmak istiyorum
takılırmı acaba

pc özellikleri

DDR2 ise tek slot 4 yok maalesef. 2-2 takacaksınız.

Evet DDR2 2-2 ram alacaksınız takacaksınız hocam

Takılır ama Xp de o rami kullanamazsın Win7 Ultimate kurman lazım ramlarin 4gb olarak çalışması için.

tşkler arkadaşlar, gerçkten canıma taketti, ikidebir donma falan oluyor 2009 da almıştım

---------- Mesaj saat 02:16:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:12 civarında gönderildi. ----------

DDR2 ise tek slot 4 yok maalesef. 2-2 takacaksınız.

Evet DDR2 2-2 ram alacaksınız takacaksınız hocam

ama 4gbtın yerini tutar değilmi

hala xp kullananlar var mı ya ? hocam yükle 7.... 4 gb rami de tak bak keyfine ? bişey sorucam sony vegas falan kullanıyomusun ?

hala xp kullananlar var mı ya ? hocam yükle 7.... 4 gb rami de tak bak keyfine ? bişey sorucam sony vegas falan kullanıyomusun ?

O değilde hala win 7 kullanan var mı ya ?? yükle hocam 8 i bak keyfine :D

Anakartın bu: N68S+ :: Anakart :: BIOSTAR
Desteklediği bellekler:
Support Dual Channel DDR2 400/533/667/800/1066(supported by CPU model) MHz
2 x DDR2 DIMM Memory Slot
Max. Supports up to 8GB Memory

Tavsiyem: Kingston'ın DDR2 800 veya 1066 Mhz hızında çalışan 2 GB'lık ram'lerinden alman (2 x 2 GB Ram ortalama 200-300 TL civarı tutar).

(DDR2 Ramler artık üretimediği için bulunması zor oluyor, fiyatları o yüzden yüksek.

Windows 7 Professional sürümünü kurabilirsin işletim sistemi olarak. Ultimate falan yalan bunlar :D

kardeşim ankartın 8 gb kadar destekliyor .. DDR2 400/533/667/800/1066 ddr2 ram lerden takabilirsin.. sanırımm 1333 mhz ram desteklemiyor tam emin olmamakla beraber

anakartın özellikelri burada anlayan arkadaşlar varsa baksın bi

N68S+ :: Anakart :: BIOSTAR

edit [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] zaten anlatmış hocam

Allah razı olsun arkadaşlar
eğer gerçkten 8gb destekliyorse kesinlikle 8gb takıcam

aslında xp nin tadı da başka demi hocam

aynen öyle hocam,alışkanlık işte elim gitmiyor win kurmaya.bide laptop var,onda win 8 kurulu ama hiç hoşuma gitmiyor.elimden geldigi sürece laptopa elimi bile sürmüyorum.ne işim varsa xp kurulu masaüstü pclerde hallediyorum işimi :)

aynen öyle hocam,alışkanlık işte elim gitmiyor win kurmaya.bide laptop var,onda win 8 kurulu ama hiç hoşuma gitmiyor.elimden geldigi sürece laptopa elimi bile sürmüyorum.ne işim varsa xp kurulu masaüstü pclerde hallediyorum işimi :)

8 i bende sevemedim usta.. ama hep öyle oldu 7 yide sevmemişti kimse ama herkes alıştı 8i de öyle olacak zamanla geçiş süreci sıkıntılı biraz ama sen 7ye geçmeye bak... teknoloji ilerliyor hızla 9 çıkınca sen 7ye geçersin gibime geliyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri