Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
DDR2 ise tek slot 4 yok maalesef. 2-2 takacaksınız.
Evet DDR2 2-2 ram alacaksınız takacaksınız hocam
hala xp kullananlar var mı ya ? hocam yükle 7.... 4 gb rami de tak bak keyfine ? bişey sorucam sony vegas falan kullanıyomusun ?
ama 4gbtın yerini tutar değilmi
hala xp kullananlar var mı ya ? hocam yükle 7.... 4 gb rami de tak bak keyfine ? bişey sorucam sony vegas falan kullanıyomusun ?
ben evdeki 2 pcde de xp kullanıyorum hala![]()
aslında xp nin tadı da başka demi hocam
aynen öyle hocam,alışkanlık işte elim gitmiyor win kurmaya.bide laptop var,onda win 8 kurulu ama hiç hoşuma gitmiyor.elimden geldigi sürece laptopa elimi bile sürmüyorum.ne işim varsa xp kurulu masaüstü pclerde hallediyorum işimi![]()
Allah razı olsun arkadaşlar
eğer gerçkten 8gb destekliyorse kesinlikle 8gb takıcam
8 GB Destekliyor ancak 2 slot var, 2x4 GB ram olarak alman lazım ki fiyatı 900 TL'yi buluyor: https://www.tekmarshop.com.tr/Produ...dr2-ecc-cl5-server-ram-kvr667d2d4f5k2-8g.html
bu fiyata daha iyi bir bilgisayar alırsın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.