Bilgisayar Kaç Gün Açık Kalabilir?

se7v7en

Kayıtlı Üye
edittt....

Son düzenleme:
Sogutma sisteminde sıkıntı cıkmadıgı sürece bişey olmaz ama uzun süreli acık kalan performanslı pclerde farklı sogutma sistemleri kullanılıyor galiba

benim pc 1.5 yıldır açık daha bişey olmadı :D

hiç kapanmaması daha iyi aslında fikrime göre

benim bi laptop vardi 2 sene acik kaldi sadece arada uyku moduna aldim.Sonra sattim kurtuldu benden :D

1,5 yıldır açık olan bilgisayar var ancak işlem görmüyor. Bir magazının Barcode sistemi için açık olması gerekiyor. İşte 2-3 kere elektrik gitmiştir onun dışında hep açık.

windows güncelleştirmeleri bazen resete ihtiyaç duyar otomatik güncellemeleri kapat birşey olmaz.

cevaplar güzel. bende elektrik kesintisi olmadığı sürece kapatmayı düşünmüyorum. şuan 4 tane VMware bilgisayar açık. max verimlilikte kullanıyorum. inşallah yüzümü kara çıkarmaz verdiğim parayı hakkeder.

12 senedir çalıştıgım şirkette kullandıgımızm pc elektrik gitmesi gibi durumlarda dahil olmak üzere hiç kapanmadı halada çalışıyor sıkıntısız bir şekilde.özetlersek hiç bir sıkıntı çıkmaz kullan kullanabildigin kadr :)

çalıştığım firmada hiç kapanmıyor elektrikler dahi gitse anında jeneratör devrede daha sıkıntı çıkartmadı hiç. yanana kadar devam :)

Knıght zamanlarından alışkanlık bende hiç kapatmam pc yi sıcaklığını falanda kontrol etmem :D Elektririk gittiğinde falan kapanır o kadar

pcyi kapatmayınca uyuyamıyorum sizde iyi cesaret var. Sorması ayıp pcler baba parası mı? :D :D :D

bizimkiler hiç kapanmıyor ki : ) sıkıntı olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri