yusuf0023
Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba
Soruyu şu şekilde genişletmek istiyorum.
Oyun veya ağır grafiksel programlar için kullanılmayacan
en az 8 İnternet explorer sayfasını açtığım zaman kasılmayacak bir bilgisayar lazım. Yani o sayfalar arka planda dururken ben yine bilgisayarı ufak yolluda olsa kullanabileyim. Bilgisayar hakkında pek bir bilgim olmadığı için eminim anlayan arakadaşlarımız vardır ve yardımcı olacaklardır.
BÜTÇE : 700- 850 TL ARASI
1.Seçenek Toplama masa üstü pc.
2.Seçenek 2.el laptop ( satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim )
3.seçenek büyük mağazaların kampanyalarını bekleyip sıfır lapto almak
750 800 tl civarlarında büyük mağazalarda sıfır satılıyor fakat ya celeron yada amd oluyor. Benim anlattığım görevleri yapabilecek bir pc en az core2 olması gerekmezmi ? Pek anlamam... Tavsiyelerinizi önemle ve dikkatle takip edeceğim
Teşekkür ederim
Soruyu şu şekilde genişletmek istiyorum.
Oyun veya ağır grafiksel programlar için kullanılmayacan
en az 8 İnternet explorer sayfasını açtığım zaman kasılmayacak bir bilgisayar lazım. Yani o sayfalar arka planda dururken ben yine bilgisayarı ufak yolluda olsa kullanabileyim. Bilgisayar hakkında pek bir bilgim olmadığı için eminim anlayan arakadaşlarımız vardır ve yardımcı olacaklardır.
BÜTÇE : 700- 850 TL ARASI
1.Seçenek Toplama masa üstü pc.
2.Seçenek 2.el laptop ( satan arkadaşlar varsa ilgilenebilirim )
3.seçenek büyük mağazaların kampanyalarını bekleyip sıfır lapto almak
750 800 tl civarlarında büyük mağazalarda sıfır satılıyor fakat ya celeron yada amd oluyor. Benim anlattığım görevleri yapabilecek bir pc en az core2 olması gerekmezmi ? Pek anlamam... Tavsiyelerinizi önemle ve dikkatle takip edeceğim
Teşekkür ederim