Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ederim. Fikirlere açığım, esneğim tabii renk olarak ta eğer kırmızı okumayı zorlaştırıyorsa tabiki siyah yapabilirim. Bunun haricinde yazının tamamını okumanızı öneririm. Öbür türlü yöntemi kavramanız mümkün olmayabilir ve bir fırsat olabilecek bu konuyu kaçırmanıza sebep olabilir.
@umuttekin buradaki insanların reklama tıklayarak para kazanan insanlar olduğunu yazmış. Ptc sitelerini bende eskiden denemiş ve hiçbir şey kazanamamış bir insan olarak oyun oynarak para kazanma yoluna çıkmış biriyim. Zira para kazansanız bile baksanıza cent'ler ile ifade ediliyor bu meblağlar. Uğraşmanıza değecek değil. [MENTION=2341]cburak[/MENTION] 'ta saçmalık demiş. Asıl saçmalık. Bir konuyu anlamadan , araştırmadan yapılmış alelade bir yorum. Bu yöntemi bulduktan sonra asıl bana ptc siteleri çok saçma geliyor sadece centler ile uğraşmak... Para kazandınmı diye soracak olursanız sitede de yazdım (işte onun için tam sonuna kadar okumanızı öneriyorum) bir şeye emek vermeden , uğraşmadan meyvesini toplayamazsınız.. Bende yolun başında olanlardanım ama çok süper para kazanan oyuncuları biliyorum verdiğim sitedeki oyunlarda. Bunlardan biri de ottoclix nickli Türk oyuncu. Ayrıca sitemde ana ekranda göreceğiniz Killiam nickli kişi (ve birçok kişi var oyunda ileri seviyeye gelmiş birçok oyuncuda buna dahil). Bu ottoclix ve killiam nickli arkadaşlar şuan reseller yani resmi altın satışı yapan kişi konumuna gelmiş durumdalar. Oyun ana sayfasına girdiğinizde sol tarafta son 6 istatistiği görüyorsunuz altın satın alan yada satan kişilerin istatistikleri bunlar. Bu ottoclix dediğim Türk'ün sadece 1 günde 250 ya varan altın satışlarına kendi gözümle şahit oldum !!! Bu bilgileri bilmeden, şuursuzca saçmalık olarak gören arkadaşları da tekrar düşünmeye ve araştırmaya davet ediyorum ! Ve de sitemde de yazdığım gibi sabırlı olmadan, emek harcamadan kimse size birşeyi altın tepsizde sunmuyor malesef. Hemen oyunu oyniyayım yarın paralar paypal hesabıma aksın diye birşey sözkonusu değil ! Ama 3 ay, 6 ay , 1 sene artık herneyse 1 kere emek verip, çalışıp, bu ustaların yani çok kazananların seviyesine geldinizmi de, işte ozaman daimi olarak kazanç elde etmeye başlıyorsunuz ! Önce ek gelir seviyesinde belki , sonrada çok güzel kazançları görebiliyorsunuz... Bu uğraştınız ptc sitelerinde bile sizden günlük olarak reklamlara tıklanmanız isteniyor, neobux türü olanlarda reklama tıklamadığınız zaman kazançta elde edemiyorsunuz. Kazandığınız da (tabi eğer kazanabiliyrosanız ref kiralama ücrtleri vs. den dolayı) gerçekten komik bir para. Biliyorum, çünkü daha önce bunlarla uğraşmış bir insanım. Birde eğer daha kısa zamanda yol almak ve ileri seviyelere gelmek istiyorsanız bu tip oyunlara yatırım yapmanız gerek, aynı ptc ve diğer birçok yöntemde olduğu gibi. Ptc sitelerin de ki ref kiralama ya benzetebiliriz, oyunda share satın alma imkanı var. 3 farklı tipte , yani hazine bonoları ve hisseler. Town bazında, Ülke bazında ve Oyun hissesi olarak 3 farklı tipte share satın alabiliyorsunuz. Bu satın aldıklarınızda size devamlı kazanç olarak geri dönüyor... Yani işte bunları zamanla oyunları oynayıp kavradıkça öğreneceğiniz şeyler... Şuna kesin olarak eminim ki bundan en kötüsü 1 sene sonra çok güzel para kazanır duruma geleceğim bu oyunlar sayesinde... Benden önermesi. Deneyip denememek size kalmış...