Bilgisayar Oyunu Oynayarak Daimi Ek Gelir ve Günbe Gün Kazancı Arttırma Yöntemi

duke nukem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.internettenparakazan.iblogger.org
Referansımla kayıt olan arkadşlara oyunda bilemedikleri , takıldıkları her konuda yardım edilecektir ! Kayıt olmadan önce tarayıcınızın tüm çerezlerini silip (chrome kullanıyorsanız "en baştan" seçeneğini seçip, Firefox ise "Çerezleri Göster" ve "Çerezleri Sil" butonlarına basarak) , bu işlemden sonra sitemden kayıt olunuz ve kayıt olduğunuz nickname i bana pm ile yada parakazanma@ gmail adresine isminizle birlikte gönderiniz. Sonrasında email aracılığı ile yada skypede online olduğum zaman benden yardım alabilirsiniz...

Oyun(lar) ile ilgili ayrıntılı bilgi edinme kayıt için

mete1980.wix.com/oyunoynaparakazan

Dostum buradaki insanlar reklama tıklayarak değil reklamlara tıklatarak para kazanan insanlar ) Yani oyun oynayarak değilde oynatarak para kazanan. Genel olarak öyle :) Bilmem ilgi görür mü )

Hocam yanlış anlamayın siteye girdim 5 saniye'de çıktım içinde en iyi hazine bile olsa güzel sunulmadıktan sonra değersiz bir hale bürünür. (yazılar kırmızı vb.)

Ek olarak zaman değerli, bence başka alanlara yönelmelisin.

Evet yazılar biraz daha küçük birazda kırmızı olmazsa hepsini okunmasada göz atılabilir ama böyle hem göz yorar hemde pek bir istek uyandırmıyor ne okumaya ne yapmaya
Bu sözüm size değil
zaten zorla satış yapılmaya çalışılan bazı ürün yada hizmetlerde bişeymiş gibi çok büyük göze soka soka yazılır sözüm burdan dışarı tabi ama bana o izlenimi verir ondan okumam hep
yani biraz küçük yazı göz almayan ,yormayan ve farklı renklerde yazı olursa daha çok ilgi görebilir
uğraşmışsın güzel ama uğraştığına deysin bari demi :)

Ctrl A yaptım o bile pişman oldu yaptığıma CTRL basılıyken birde W yaptım valla.

Tek kelimeyle sacmalik

Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ederim. Fikirlere açığım, esneğim tabii renk olarak ta eğer kırmızı okumayı zorlaştırıyorsa tabiki siyah yapabilirim. Bunun haricinde yazının tamamını okumanızı öneririm. Öbür türlü yöntemi kavramanız mümkün olmayabilir ve bir fırsat olabilecek bu konuyu kaçırmanıza sebep olabilir.

@umuttekin buradaki insanların reklama tıklayarak para kazanan insanlar olduğunu yazmış. Ptc sitelerini bende eskiden denemiş ve hiçbir şey kazanamamış bir insan olarak oyun oynarak para kazanma yoluna çıkmış biriyim. Zira para kazansanız bile baksanıza cent'ler ile ifade ediliyor bu meblağlar. Uğraşmanıza değecek değil. [MENTION=2341]cburak[/MENTION] 'ta saçmalık demiş. Asıl saçmalık. Bir konuyu anlamadan , araştırmadan yapılmış alelade bir yorum. Bu yöntemi bulduktan sonra asıl bana ptc siteleri çok saçma geliyor sadece centler ile uğraşmak... Para kazandınmı diye soracak olursanız sitede de yazdım (işte onun için tam sonuna kadar okumanızı öneriyorum) bir şeye emek vermeden , uğraşmadan meyvesini toplayamazsınız.. Bende yolun başında olanlardanım ama çok süper para kazanan oyuncuları biliyorum verdiğim sitedeki oyunlarda. Bunlardan biri de ottoclix nickli Türk oyuncu. Ayrıca sitemde ana ekranda göreceğiniz Killiam nickli kişi (ve birçok kişi var oyunda ileri seviyeye gelmiş birçok oyuncuda buna dahil). Bu ottoclix ve killiam nickli arkadaşlar şuan reseller yani resmi altın satışı yapan kişi konumuna gelmiş durumdalar. Oyun ana sayfasına girdiğinizde sol tarafta son 6 istatistiği görüyorsunuz altın satın alan yada satan kişilerin istatistikleri bunlar. Bu ottoclix dediğim Türk'ün sadece 1 günde 250 € ya varan altın satışlarına kendi gözümle şahit oldum !!! Bu bilgileri bilmeden, şuursuzca saçmalık olarak gören arkadaşları da tekrar düşünmeye ve araştırmaya davet ediyorum ! Ve de sitemde de yazdığım gibi sabırlı olmadan, emek harcamadan kimse size birşeyi altın tepsizde sunmuyor malesef. Hemen oyunu oyniyayım yarın paralar paypal hesabıma aksın diye birşey sözkonusu değil ! Ama 3 ay, 6 ay , 1 sene artık herneyse 1 kere emek verip, çalışıp, bu ustaların yani çok kazananların seviyesine geldinizmi de, işte ozaman daimi olarak kazanç elde etmeye başlıyorsunuz ! Önce ek gelir seviyesinde belki , sonrada çok güzel kazançları görebiliyorsunuz... Bu uğraştınız ptc sitelerinde bile sizden günlük olarak reklamlara tıklanmanız isteniyor, neobux türü olanlarda reklama tıklamadığınız zaman kazançta elde edemiyorsunuz. Kazandığınız da (tabi eğer kazanabiliyrosanız ref kiralama ücrtleri vs. den dolayı) gerçekten komik bir para. Biliyorum, çünkü daha önce bunlarla uğraşmış bir insanım. Birde eğer daha kısa zamanda yol almak ve ileri seviyelere gelmek istiyorsanız bu tip oyunlara yatırım yapmanız gerek, aynı ptc ve diğer birçok yöntemde olduğu gibi. Ptc sitelerin de ki ref kiralama ya benzetebiliriz, oyunda share satın alma imkanı var. 3 farklı tipte , yani hazine bonoları ve hisseler. Town bazında, Ülke bazında ve Oyun hissesi olarak 3 farklı tipte share satın alabiliyorsunuz. Bu satın aldıklarınızda size devamlı kazanç olarak geri dönüyor... Yani işte bunları zamanla oyunları oynayıp kavradıkça öğreneceğiniz şeyler... Şuna kesin olarak eminim ki bundan en kötüsü 1 sene sonra çok güzel para kazanır duruma geleceğim bu oyunlar sayesinde... Benden önermesi. Deneyip denememek size kalmış...

Olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkür ederim. Fikirlere açığım, esneğim tabii renk olarak ta eğer kırmızı okumayı zorlaştırıyorsa tabiki siyah yapabilirim. Bunun haricinde yazının tamamını okumanızı öneririm. Öbür türlü yöntemi kavramanız mümkün olmayabilir ve bir fırsat olabilecek bu konuyu kaçırmanıza sebep olabilir.

@umuttekin buradaki insanların reklama tıklayarak para kazanan insanlar olduğunu yazmış. Ptc sitelerini bende eskiden denemiş ve hiçbir şey kazanamamış bir insan olarak oyun oynarak para kazanma yoluna çıkmış biriyim. Zira para kazansanız bile baksanıza cent'ler ile ifade ediliyor bu meblağlar. Uğraşmanıza değecek değil. [MENTION=2341]cburak[/MENTION] 'ta saçmalık demiş. Asıl saçmalık. Bir konuyu anlamadan , araştırmadan yapılmış alelade bir yorum.

Asil sacmalik ne biliyor musunuz? Asil sacmalik sizin benim gorusumu curutmek amaciyla benim konuyu anlamadigimi soylemeniz.Katilirsiniz katilmazsiniz ancak bir forumu dahi olsa ayni ortami paylasiyorsak birbirimize saygi duymak durumundayiz.Ben gorusumu savunuyorum bana gore hala sacmalik size veya baskasina gore olmayabilir..

@umuttekin buradaki insanların reklama tıklayarak para kazanan insanlar olduğunu yazmış. Ptc sitelerini bende eskiden denemiş ve hiçbir şey kazanamamış bir insan olarak oyun oynarak para kazanma yoluna çıkmış biriyim. Zira para kazansanız bile baksanıza cent'ler ile ifade ediliyor bu meblağlar. Uğraşmanıza değecek değil.

[MENTION=5016]duke nukem[/MENTION] hocam sen yanlış anlamışsın. Ben reklama tıklayarak demedim. tıklatarak dedim ) Youtuber burada ki herkes youtube'ye reklam vererek para kazanıyor.

Asil sacmalik ne biliyor musunuz? Asil sacmalik sizin benim gorusumu curutmek amaciyla benim konuyu anlamadigimi soylemeniz.Katilirsiniz katilmazsiniz ancak bir forumu dahi olsa ayni ortami paylasiyorsak birbirimize saygi duymak durumundayiz.Ben gorusumu savunuyorum bana gore hala sacmalik size veya baskasina gore olmayabilir..

Estağfirullah tabi ki görüşünüze saygı duyuyorum. Yazdığım ifade şahsınıza değil, yazdıklarınızı referans alarak benzer düşünen tüm insanlar için. Ayrıca anlamadan derken araştırıp incelemeden yapılan yorumları kastetmek istedim. Yoksa ne münasebet tabi ki neden anlamayasınız. Şahsınıza karşı herhangi bir saldırı yada fikir çürütmek için yazmış değilim. Sadece bir konuda olumsuz fikir beyan etmeden önce (ki böyle bir durumda konuyu açanın konusuda baltalanmış olur [isteyerek yada istemeyerek]) konu iyice araştırılmalı ve öğrenilmeli bence. Bu da benim fikrim. Sizde benim fikrime katılmıyor olabilirsiniz ama katılmasa da karşılıklı olarak fikirlerine saygılı olmalı insanlar. Bir de ricam lütfen bu konuyu polemik haline getirip daha fazla uzatmayalım... Sonuçta doğru bulmasamda sizin fikrinize saygılıyım ! Ben de aynı şeyi bekliyorum...

Bu arada sitede yazı puntosunu biraz küçültüp , yazı rengini de siyah olarak değiştirdim arkadaşlar.

Arkadaşım site sizin mi?

Bir de bu tür şeylere saygılı olmak lazım polemiğe gerek yok bence de. Fakat siz kazandıysanız kazandığınıza dair bir şeyler koyarsanız insanlar daha ciddiye alabilir.

Bir de oyunu oynamadım ama 1 gold nasıl kazanılır? Ne sürede kazanılır onun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadaşım site sizin mi?

Bir de bu tür şeylere saygılı olmak lazım polemiğe gerek yok bence de. Fakat siz kazandıysanız kazandığınıza dair bir şeyler koyarsanız insanlar daha ciddiye alabilir.

Bir de oyunu oynamadım ama 1 gold nasıl kazanılır? Ne sürede kazanılır onun hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Site sizinmi derken kastettiğiniz bahsi geçen oyunların siteleri değilse eğer evet burada verdiğim site bana ait. Açık konuşmak gerekirse bende daha yolun başındayım. Daha para kazanabilir düzeye gelemedim. Fakat oyun sitesine girdiğiniz zaman altın bozduran yada satın alan kişilerin canlı istatistiğini görebiliyorsunuz (son 6 işlem). Örneğin bu mesajı yazdığım sırada aldığım ekran görüntüsündeki Sirdiman nickli kullanıcının kazandığı paralara bakın (sarı çember içine aldım)

Screenshot by Lightshot

Sitemde de, burada da yazdım. Açıkça ifade ediyorum ki, bu seviyelere gelmek hemen 2 günde olacak iş değil. Sabırlı olmalı ve emek vermelisiniz. Belki 6 ay belki 1 sene belki 2 sene, ama bir kere bu üst seviyedeki çok kazanan oyuncuların düzeyine geldiğinizde işte ozaman güzel paralar kazanmaya başlıyorsunuz...

Birde diğer bir faktör maddi yatırım. Eğer maddi durumunuz var ve oyuna yatırım yaparsanız , 1 sene sonra geleceğiniz düzeye 15 günde de gelebilirsiniz.. Tabi bunu örnek olarak veriyorum. Bu sizin yaptığınız yatırma göre de değişir. Yatırımdan kastım ise oyunda gold satın alarak bununla oyun içi gerekli hammadde , işçi vs satın alımından tutunda, share olarak adlandırılan hisse satın alımına kadar farklı şekillerde kullanabilirsiniz bu altınları. Bunlar da kendi içinde üç'e ayrılıyor town bazında, ülke bazında ve oyun geneli olmak üzere 3 tip tahvil'i oyun içi satın alma yada satma işlemi yapabilirsiniz. Tabiki nekadar çok satın alırsanız o oranda devamlı getiri elde etme imkanınız oluyor...

Oyunda altın nasıl yapılır (kazanılır) sorusuna gelince. Oyunda 6 farklı tipte hammade üreteceğiniz bina var ve hammade'ye yönelik binalar ve ev'ler (işçi üretimi için) oyunun ana damarını oluşturuyor. Hammaddeleriniz nekadar çok olursa - 5. seviyeden itibaren bir altın madeni kurup - o oranda çok altın çıkartma işlemi yapabilirsiniz. 0.01 altından başlamak üzere , altın madeninizin seviyesini yükselttikçe 24 saatte bir altın çıkartabiliryorsunuz. Tabi çıkartmak istediğiniz altın oranı neyse o nispette'de kaynak tüketiminiz oluyor.

Genel özeti bu. Umarım açıklayıcı olmuştur... Son olarak ekliyim Sirdiman ekran görüntüsü aldığım sırada tam olarak 180.24 euro luk altın satmış. Ve burada sadece yapılan son 6 işlem gözüküyor. Bu arkadaş belki de bugün için de bunun gibi kaç satış yaptı kim bilir... Ayrıca siteme girdiğizde göreceğiniz ekran görüntüsünde ki killiam nickli kullanıcının bozdurduğu altınlar dudak uçuklatıyor. Ottoclix'in (ki bu arkadaş bir Türk) günlük satışları süper... Bizler neden bu seviyelere gelmeyelim, değilmi ?!

[MENTION=218]enginkilicoglu[/MENTION] forumda yeterli mesajım olmadığı için size pm ile geri dönüş yapamadım. Eğer ilk mesajda verdiğim email adresine mail atarsanız yardımcı olmaya çalışırım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri