Bilgisayar Sorunları - Çözümleri TEK KONU

MXNQoNA.png

açılırken bu uyarıyı veriyor.
arada sırada da sağ altta bildirim şeklinde çıkıyor. bende ekran kaydı aldığım için video düzenlerken ekstra uğraştırıyor beni.
bir kaç program denedim olmadı var mı nasıl düzelteceğimi bilen.

arkadaşlar WİPE programını indirdikten sonra pc maaf oldu . Hiçbir tarayıcıda sitelere giriş yapamıyorum bozdu gibi birşey internetimi buraya zor girdim yavaslık felan yok ama sıkıntı var
ornek olarak
http://i.imgur.com/WH53iUl.png

arastırdım az cok ama bulamadım modem resetledim çerezleri sildim yine aynı sorun , acil yardım arkadaşlar

arkadaşlar WİPE programını indirdikten sonra pc maaf oldu . Hiçbir tarayıcıda sitelere giriş yapamıyorum bozdu gibi birşey internetimi buraya zor girdim yavaslık felan yok ama sıkıntı var
ornek olarak
http://i.imgur.com/WH53iUl.png

arastırdım az cok ama bulamadım modem resetledim çerezleri sildim yine aynı sorun , acil yardım arkadaşlar

Onla alakası olmamsı lazım zamanında bende kullanmıstım

Hp pavilation 6 pc de 6gb ram var 2gb gözüküyor işletim sis win 8 64 bit Sorunu çözmek ıcın win 7 yaptım bu seferde usb girişlerini görmedi :( Acaba daha once boyle bir sorunla karşılasan ve çözebilen varmı ? Az kaldı bir ıkı gun daha olmazsa pc ye topuzla girişeceğım

bilgisayarım bir açılıyor bir açılmıyor. açıldığında hiçbir sorun yok ancak açılmadığı zaman sadece kasa ışığı yanıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor. kasanın içini açıp temas edince açılıyor. statik elektrikten süpheleniyorum. priz "sanıyorum" topraklı ama değilsa prizden de olabilir. pcdeki statik elektriği nasıl atabilirim.

Hp pavilation 6 pc de 6gb ram var 2gb gözüküyor işletim sis win 8 64 bit Sorunu çözmek ıcın win 7 yaptım bu seferde usb girişlerini görmedi :( Acaba daha once boyle bir sorunla karşılasan ve çözebilen varmı ? Az kaldı bir ıkı gun daha olmazsa pc ye topuzla girişeceğım

w8 çıkışlı bir pc yi w7 yaparsanız nadir de olsa usb girişlerinin bozulmasına yol açabiliyor

w8 çıkışlı bir pc yi w7 yaparsanız nadir de olsa usb girişlerinin bozulmasına yol açabiliyor
bu pc uretıcılerı win 8 çıkıslı bilgisayarın biosuna bir de kılıt vuruyorlar windows 8 i win 7 ye cevirmek ıcın çok urasmıstım benım gıbı fazla teknık bılgısı olmayanlara göre değil

Ana Sayfa Problemi
Arkadaşlar merhaba,
Bedaş'ın sitesine girdim bir harita görmek isterken chrome kendi kendine kapandı daha sonra chromu açtığımda ana sayfa delta-homes gibi birşey olmuştu.
Galiba bedaşın sitesinde virüs var.
Neyse bu birde search protect diye bir program yükledi, ne denetim masasında görebiliyorum ne sağ tıklayıp çıkış yapabiliyorum.
Hkey current user den start page yi google yaptım, regedit çalıştır'da f3 yaptım delta homes yazdım çıkan herşeyi sildim, chrome özelliklerden arama motorları kısmından sildim herşeyi google olarak ayarladım.
Buna rağmen olmadı ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar.
İnternetim durduk yere kesiliyor chrome'da DNS ile ilgili bir hata mesajları alıyorum. Ama bu kesintiler 5-10 saniye falan sürüyor daha sonra kendi kendine geliyor. Sağ altta internet bağlı gözükse de gidip geliyor anlamsız bir şekilde neden böyle oluyor acaba?

Ana Sayfa Problemi
Arkadaşlar merhaba,
Bedaş'ın sitesine girdim bir harita görmek isterken chrome kendi kendine kapandı daha sonra chromu açtığımda ana sayfa delta-homes gibi birşey olmuştu.
Galiba bedaşın sitesinde virüs var.
Neyse bu birde search protect diye bir program yükledi, ne denetim masasında görebiliyorum ne sağ tıklayıp çıkış yapabiliyorum.
Hkey current user den start page yi google yaptım, regedit çalıştır'da f3 yaptım delta homes yazdım çıkan herşeyi sildim, chrome özelliklerden arama motorları kısmından sildim herşeyi google olarak ayarladım.
Buna rağmen olmadı ne yapmalıyım?

uzantılarda bilmediğiniz bir uzantı varsa kaldırın.
chrome nin kısayolu uzantısında .exe den sonra yazılar varsa silin.
http://prntscr.com/7fvgkd

BlueStacks'a bi haller oldu.
Uzun süredir sorunsuz kullandığım program bugün açılmadı nedense.
Sildim tekrar yükledim yine aynı.
Herkeste böyle mi?

excell sürekli kendisini durduyor yeniden başlat yeri geliyor . ne oluyor anlamıyorum donuyor bir anda pc ile alakası yok saglam sistemim var. 2010 kullanıyorum acaba ondan mı kaynaklanıyor yardımcı olur musunuz .

Her zaman açtığım program şimdi açılmıyor böyle bir hata veriyor Sebebi ne olabilir :confused:

Arkadaşlar mouse ve klavye aynı anda çalışmıyor yazı yazarken mouseyi hareket ettiremiyorum :/ [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bi baksana kanka

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri