Bilgisayar Sorunları - Çözümleri TEK KONU

selamunaleykum arkadaslar , abiler ;
oncelikli sorunumu anlatayım pcyi actım ekran felan yavas geldi dedim ssd de sorun olmustur herneyse dedim gectim 20 30 saniye gecti ekran gitti bekliyor anlamında bi yazı geldi sonra 10 saniye sonra ekran geldi surekli aralıklarla geliyor , actım icini temizledim ramlar 1-3 slottaydı 1-2 slota taktım şuandada anakart ekran kartına bagladım oyle calısıyor , harici ekran kartında sorun yaratıyor.

sistem ozellikleri
i7 4790k
16 gb ram
4gb gddr5 gtx970 ekran kartı
256ssd
1tb hdd

Dev C++ derleme hatası alıyorum
netbeansda da derleme hatası alıyorum

bunların sebepleri ne olabilir bilgisi olan varmı ?

selamunaleykum arkadaslar , abiler ;
oncelikli sorunumu anlatayım pcyi actım ekran felan yavas geldi dedim ssd de sorun olmustur herneyse dedim gectim 20 30 saniye gecti ekran gitti bekliyor anlamında bi yazı geldi sonra 10 saniye sonra ekran geldi surekli aralıklarla geliyor , actım icini temizledim ramlar 1-3 slottaydı 1-2 slota taktım şuandada anakart ekran kartına bagladım oyle calısıyor , harici ekran kartında sorun yaratıyor.

sistem ozellikleri
i7 4790k
16 gb ram
4gb gddr5 gtx970 ekran kartı
256ssd
1tb hdd

Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanır o. Ekran kartını devre dışı bırakın sürücünü kaldırıp farklı bir tane deneyin düzelecektir.

Sorunu çözdün mü bilmiyorum ama sürücü uyumsuzluğundan kaynaklanır o. Ekran kartını devre dışı bırakın sürücünü kaldırıp farklı bir tane deneyin düzelecektir.

Baska ekran takildi sorun yok dendi eve getirdim taktim calisti anlamadim ne oldugunu ama sorun yok smdilik

Baska ekran takildi sorun yok dendi eve getirdim taktim calisti anlamadim ne oldugunu ama sorun yok smdilik

Sürücü uyumsuzluklarında oluşuyor bu şekilde. Ekran sürekli gidip geliyor. Güvenli Modda açıp ekran kartını devre dışı bırakıp açtıktan sonra yüklenen sürümü kaldırıp farklı bir tane ile güncelle düzeliyor.

Ayrıca ramlerin slotlarını kontrol et. 1,3 ile 2,4 bağlantıları yapılır. Bilgisayarcıya verdiysen düzeltmişlerdir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

arkadaslar bio33 ün kanal takip programını acınca bu sekilde sıkıntı cıkıyor .
net framework 4.5 yuklu pcde. ACİL BU HATAYI COZMEM LAZIM.
Screenshot by Lightshot

sorunu cozdum netframework u repair yaptım , pcyi resetledim.

Son düzenleme:
bilen birisi bu sorunuma bi baksın :)

ben islemci üzerindeki macunu yanlıslıkla kazımıstım bu yüzdende islemci çok çabuk ısınıyor normalde termal macun sürülüyormus yanılmıyosam bu termal macun yerine kullanabilecegimiz birsey var mı yoksa termal macun olmazsa olmaz mı ?

bilen birisi bu sorunuma bi baksın :)

ben islemci üzerindeki macunu yanlıslıkla kazımıstım bu yüzdende islemci çok çabuk ısınıyor normalde termal macun sürülüyormus yanılmıyosam bu termal macun yerine kullanabilecegimiz birsey var mı yoksa termal macun olmazsa olmaz mı ?

termal macun yerine diş macunu sür dicemde hepten yakarsın sıkıntı olur :) , pahalı bişey değil sıvı agda gibi bişey macun

Bilgisayarım bu ekranda kaldı açılmıyor. Daha önce tecrübe eden var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri