nescafe3in1
Yasaklanmış
Çok büyük rahatsızlık çekiyorum arkadaşlar son 3-4 aydır bilgisayar başından kalktığım yok haftada en fazla 1 kere dışarı çıkarım sürekli bilgisayardayım internet oyun youtube derken artık gözlerim iyice iflas ediyor akşama doğru bildiğiniz birisi üflermiş gibi yanmaya başlıyor göz kapaklarımı her saniye kapatıp açmak zorunda kalıyorum gözlerimi pcden iki saniye ayırıyorum hemen düzeliyor.
Sizce bu sorun bilgisayarın ekranıyla mı alakalı? Ekran parlaklığını hem en yüksek hem de en düşük seviyede kullanıyorum ikisi de işe yaramıyor yine bir süre sonra yanmaya başlıyor gözler. Ciddi sağlık sorunum olduğundan veya olacağından şüpheleniyorum. Bunun için 250tlye gunnar bilgisayar gözlüğü aldım gram fayda etmedi.
Yorumlarınız benim için önemlidir..
Önemli Edit: [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşın önerdiği yöntemi uyguladım ve inanılmaz bir şekilde gözlerimin çok rahatladığını hissettim! Programı açıyorum sorunsuzca ekrana bakıyorum, kapattığım an gözler yine göremez hale geliyor. Bu program nasıl keşfedilmedi hayret doğrusu. Buradan [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşa çok çok teşekkürlerimi sunuyorum ve herkese bu programı kullanmasını öneriyorum. Kesinlikle denemeniz gerek farkı hemen göreceksiniz!
Sizce bu sorun bilgisayarın ekranıyla mı alakalı? Ekran parlaklığını hem en yüksek hem de en düşük seviyede kullanıyorum ikisi de işe yaramıyor yine bir süre sonra yanmaya başlıyor gözler. Ciddi sağlık sorunum olduğundan veya olacağından şüpheleniyorum. Bunun için 250tlye gunnar bilgisayar gözlüğü aldım gram fayda etmedi.
Yorumlarınız benim için önemlidir..
Önemli Edit: [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşın önerdiği yöntemi uyguladım ve inanılmaz bir şekilde gözlerimin çok rahatladığını hissettim! Programı açıyorum sorunsuzca ekrana bakıyorum, kapattığım an gözler yine göremez hale geliyor. Bu program nasıl keşfedilmedi hayret doğrusu. Buradan [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşa çok çok teşekkürlerimi sunuyorum ve herkese bu programı kullanmasını öneriyorum. Kesinlikle denemeniz gerek farkı hemen göreceksiniz!
Flux diye bir program var aratın ve indirin koordinatlarınızı girin, program otomatik olarak gün ışığını algılayıp renk değerlerini değiştirecektir ve gözleriniz çok rahatlayacak.
Not: Program çalışmaya başlayınca ekran birden turuncu gibi olacak hemen kapatmaytın 1-2 dakika bakmaya çalışın herşey çok güzel olacak