Bilgisayarda oturmaktan gözleri yanan?

hem bilgisayarda oturup hem de gözlerimin yanmamasını sağlayacak bir yöntem arıyorum yıl olmuş 2014 eminim bir çözümü vardır :)

hocam ekran gamsını ters çeviren programlar hani tel de de oluyorya negative diye bir efect onu aç sanırım win7 de de bu özellik var biraz işe yarıyo ama videolarda sıkıntı oluyor.

Flux diye bir program var aratın ve indirin koordinatlarınızı girin, program otomatik olarak gün ışığını algılayıp renk değerlerini değiştirecektir ve gözleriniz çok rahatlayacak.

Not: Program çalışmaya başlayınca ekran birden turuncu gibi olacak hemen kapatmaytın 1-2 dakika bakmaya çalışın herşey çok güzel olacak

dostum bu program güzele benziyor click to set location dedim ekran hafif turuncu oldu kendi mi buldu koordinatı? yapmam gereken bir şey var mı ?

953incip9573634.jpg

Hocam aynısı benimde başıma geliyor sürekli haftasonları en az 12-13 saat pc de takılıyorum havalar kötü olduğu için sürekli evdeyim sabahlıyorum sürekli gözlerime bakınca gözlerim kan çanağı oluyor ve gözlük taktığım halde bile böyle oluyor :D

Hocam bence biraz sosyal aktivitelere katılın.7/24 e yakın bir süre pc de kalınca olacakları biliyorum.Bende yaşıyordum dediklerinizi 3-4 yıl önce.

Hocam bence biraz sosyal aktivitelere katılın.7/24 e yakın bir süre pc de kalınca olacakları biliyorum.Bende yaşıyordum dediklerinizi 3-4 yıl önce.

sosyal yönden pek aktif bir öğrenci değilim zaten ben istedim böyle olmasını benim yaşımda adam diyebileceğim kimse yok okulumda alayı ergen. lise bitiyor inş dil kursuna gidip yurtdışında okumak gibi hayallerim var. tek arkadaşım bilgisayar ve emin ol böyle çok mutluyum :)

Mecbur bakıyoruz yapacak bişey yok ... :)

---------- Mesaj saat 23:43:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:40 civarında gönderildi. ----------

Kqpd6Q.jpg

Bunu okuyorsanız sorun yok demektir... bi 10 yıl daha gidersiniz :D

hocam herşeyi geç, git bir patanol al damlat gözlerine sonra gel buraya yaz.
hiç bir yan etkisi yok bu göz damlasının rahatlıkla kullanabilirsin
bende bahar alerjisi var çok rahatlatıyor.

Hocam valla harbiden işe yaradı klavyeden yazarken bile kendimi yumuşacık hissediyorum yani çok iyimiş ya bu program :D Allah razı olsun

ilaç hikaye editime bak o programı kullan %100 çözüm ;)

programı yükledimde çok turuncu oldu biraz dayanayım dedim yok
benim bilgisayarın ışığı çok kısık renkte ona göre ayarlı bir sıkıntı çekmedim bugüne kadar
program işe yaramazsa sen benim ilacı bir damlat :D hadi geçmiş olsun.

program yararlı gercekten.kullanıyorum su anda.Teşekkürler

Çok büyük rahatsızlık çekiyorum arkadaşlar son 3-4 aydır bilgisayar başından kalktığım yok haftada en fazla 1 kere dışarı çıkarım sürekli bilgisayardayım internet oyun youtube derken artık gözlerim iyice iflas ediyor akşama doğru bildiğiniz birisi üflermiş gibi yanmaya başlıyor göz kapaklarımı her saniye kapatıp açmak zorunda kalıyorum gözlerimi pcden iki saniye ayırıyorum hemen düzeliyor.

Sizce bu sorun bilgisayarın ekranıyla mı alakalı? Ekran parlaklığını hem en yüksek hem de en düşük seviyede kullanıyorum ikisi de işe yaramıyor yine bir süre sonra yanmaya başlıyor gözler. Ciddi sağlık sorunum olduğundan veya olacağından şüpheleniyorum. Bunun için 250tlye gunnar bilgisayar gözlüğü aldım gram fayda etmedi.

Yorumlarınız benim için önemlidir..

Önemli Edit: [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşın önerdiği yöntemi uyguladım ve inanılmaz bir şekilde gözlerimin çok rahatladığını hissettim! Programı açıyorum sorunsuzca ekrana bakıyorum, kapattığım an gözler yine göremez hale geliyor. Bu program nasıl keşfedilmedi hayret doğrusu. Buradan [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] arkadaşa çok çok teşekkürlerimi sunuyorum ve herkese bu programı kullanmasını öneriyorum. Kesinlikle denemeniz gerek farkı hemen göreceksiniz!

Rica ederim eğer bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize

Göz için palming çalışmasını araştırabilirsiniz

Haftada 1 dışarı çıkmak nedir kardeşim çıkın dolaşın hava alın. Robot yapmayın kendinizi.

İnsanlar para için sağlığını daha sonra sağlığı için parasını harcarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri