Bilgisayarı 10 saat açık bırakarak aylık 578 $ kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ewin

Kayıtlı Üye
Merhaba facebook'da şöyle bir reklam gördüm:

40LJLA.png

Bunun hakkında bilgisi olan var mı acaba varsa beni aydınlatabilir mi lütfen

böyle bir şey olsa 25 tane vds alem acık bırakem gidem lasvegasa takılayım :D

ben yt dışında bir tek yandexin bir uygulaması vardı. beğeni vs yapıyorsun. oradan para aldım. başka da bir yerden para almadım. geleceğini de sanmıyorum.

o kadar para vereceklerine insanlara kendileri sunucu alsınlar deli gibi para kaldırsınlar düşük özellikli sunucu alsınlar..

Hocam bu Kairos Planet'den biraz bahseder misiniz gördüğüm kadarıyla ilgi duyulacak bir konudan bahsediyorsunuz işin ucunda çaba sarf etmeden para kazanmak var sonuçta :)

ben zamanında konusunu açtıgım zaman taşlandığım için gerek duymuyorum şuanda. sitedeki bilgileri okuyup kafasına yatan kişilerden skype ekliyen olursa yardımcı olucam harici bi yarım yapmıyacagım konumun kilitlenmesinden dolayı.

ya binlerce kaynak var şu sistem hakkında. Hayır kaynak var, inananda var. Ben anlamıyorum bu insanları, nasıl para kaptırıyorlar böyle şeylere

o konuda da bahsetmiştim ''Allah aşkına şu milletin yakasından bi düşün''

boş muhabbet bulaşmayın

para yatırmadan vermezler para filan bunlar masal anlatıyorlar :) Öle bişi olsa vds'lerden millet para kırardı duyurmak yerine :)

bi tanıdığım aypmış ilk ödemesini almış taşındılar diye bilgisayar bizde şuan hergun 10 saat açık bence çok gereksiz giden elektrik parasını telef olan pc bataryasını pcnin kendisini düşünen yok

Bu sistemlerin hepsi birkaç ay sonrasında topladıkları paralarla yok olup gittiler sakın para kaptırmayın.

bi tanıdığım aypmış ilk ödemesini almış taşındılar diye bilgisayar bizde şuan hergun 10 saat açık bence çok gereksiz giden elektrik parasını telef olan pc bataryasını pcnin kendisini düşünen yok

tatil işini türkiye lokasyon vds ler çözecek yakında ;)

Son düzenleme:
inanmayın arkadşalar bunlarda vurguncu giriş ücreti 1000 $ dan felan başlıyor ve bu işi yapanların çoğu bizler kadar PC den anlamayan insanlar geçen sene Eyülde bana geldiler Server-VDS diye bişey var bulut sistemleri var gerek yok dedim ney öle bişey mi var diyip gittiler...

Güya pc günde 10 saat açık kalacak 500 GB hardisk olucak 320 GB sistem kullanacak ve bu şekilde sunuculuk yapacaklarmış diyorlar ki senın boştaki Hardiskini kullanıyorlar boş yere hardiske para vermiyorlar felan diyorlar ama benım bu işin kurdu olduğumu bilmediler :D vesselam vurgucular vurguncular çok kişinin , mazlum 3-5 kuruş para biriktirmiş kişinni canı yanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri