Bilgisayarımda Çıkan Reklam

ByTayfun

Kayıtlı Üye
kardeşim artık hangi sitelere giriyorsa bilmiyorum bilgisayarıma bir reklam bulaşmış hangi siteye girsem karşıma çıkıyor.Tarayıcıda ki uygulamalara baktım yabancı bir uygulama yok.Ne yapmam lazım?

hocam hosts dosyasını kontrol edermisin bi adsensenin ipsini yönlendirmiş olabilirler

[MENTION=9210]Garyoldman[/MENTION] sorun ordan değilmiş.Bişey yok orda.

[MENTION=11731]ByTayfun[/MENTION] hocam bi combofix denermisin bide hangi reklam şirketinin reklamları çıkıyo acaba onu söyleyebilirmisin araştırayım hemen

msconfigten microsoft harici devre dışı bırakmayı deneyebilirsin biz bi arkadaşta öyle çözmüştük sen de olur mu bilemem

regclean pro, advanced systemcare kullanması tavsiye ederim,

kZZ9Gr.png

eset smart securıty kullanmanı tavsiye ederim,çogu zaman farkına varmasınız siteleri gezdiğiniz vakit, ya arka planda exe indirir veya casus yazılım çalıştırmaya çalışır,eset bu konuda faydalı hemen yakalıyo :) onun için bunları kullan derim

Lollipop isimli bir dosya var mı ara bilgisayarında varsa sil

kardeşim artık hangi sitelere giriyorsa bilmiyorum bilgisayarıma bir reklam bulaşmış hangi siteye girsem karşıma çıkıyor.Tarayıcıda ki uygulamalara baktım yabancı bir uygulama yok.Ne yapmam lazım?

benimde pc de aynı sıkıntı vardı reklamlar vs kasılmalar bu program sayesinde canavar gibi şuanda İNDİR

son yuklennen programları sıl program fılesdanda ara sıl malwarebytes antı malware programını ındır kurtulursun ıns

daha 2-3 gün önce bendede aynı sorun vardı Malwarebytes anti-malware programını indirdim sorun falan kalmadı çok güzel bir program

ilk program ekle kaldırdan bilmediğin programları kaldır daha sonra kullandığın tarayıcının masaüstündeki kısayolunun üzerine sağ tıkla özellikler de örneğin google chroma sağ tıklayıp özellikler dediğinizde konum vardır konumda "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" böyle başlar (win8de bu konum yazıyor) chrome.exe''den sonra büyük ihtimalle bir link vardır onu sil konumu "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" buna benzer hale getir daha sonra konumu sildiğin simgeden tarayıcıyı aç anasayfa falan düzenle sorun çözülmesi lazım çözülmesse kardeşin virüslü program kurmuştur tek çözüm format

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri