Bilgisayarsız ilk gecem

nisyantv

Yasaklanmış
Tuhaf ve trajedik ama yaklaşık 6yıldır aktif bağımlı Bilgisayar kullanıcısıyım ama dun sabah msi gt bilgisayarım şarj girişi bozuldu, aslında sendeliyordu ve bozulacağı belli idi..bugün götürdüm servise 120 dolar dediler biraz dil doktum iki güne hazır inşallah..garantili Cihaz ama işte sağlık olsun

O ddeğil de bu gece nasıl uyuyacağım ben içimde bir şeyler kırılmış gibi, ve inşallah sizde de bu bağımlılık yok...çok kotuyum dertleşmek isteyen soru sormak isteyen, kısaca konuşmak isteyen varsa burdayım ben

Ben de uzun süreden sonra geçen ay kotalı internetle idare etmek zorunda kalmıştım tatilde, canım çıkıyordu erkenden döndüm evime fiber internetime kavuştum :P

Ya internet var. Lumıa var şükür ilk ayımızda aldık..a ama farklı bir duygu ilk işim bu duyguyla başa çıkmak olacak ve gerçekten zaman geçmiyor

ehehe benim mesleğim gereği günde 15 saat bilgisayar başında oluyorum :) zaten uyudugum 3-4 saat günlük max 5 saat oda nadiren. Bir gün PSU kömür oldu benim yüksek voltajdan tamda bayram arifesine geldiydi 1 hafta bilgisayarsız kaldıydım.

bilgisayar bozulunca ben;

Bunu biliyorum çok iyi benim laptop gelicek bir ay sürmez bende ara tatilimi,yani bir ayı paso kanal kopyaladım günde 5saat uyku kalk aynen devam Allahtan haftaya başlıyorsa okul

4 pc im var,birisi gitse üçü kalsa bile kafayı yerim,Allah yardımcın olsun,yerinde olmak istemezdim :)

Bende de vardı bir laptop ve masaüstü ama ikisine sürekli parça siparişinden bıkmıştım ama şu Msı geldi. Hastayım bu gaming serilerine bilgisayar msı demek...aldık, alırken de servis sıkıntısı çıkacağını tahmin ettim ama işte hayırlısı diyelim bu gece bitse yarın zaten akşama alıcam...

gerçkten çok kötü bir duygu, bunu benden daha iyi hiçkimse bilemez, Allah yardımcın olsun :D

ne güzel işte tatil yapmış oluyorsun :)

O da bir şey mi ben bu işe girmeden önce (2013 sonbahar) ailem sürekli üniden söz ediyordu kafaya taktım çalışacağım dedim ve 1 ay bilgisayarsız yaşadım 1 kere bilgisayar açmadım sürekli ders çalıştım en sonunda yapamayacağım dedim açtım bilgisayarı aldım vdsyi başladım video yüklemeye. Çünkü ders çalışırken bile sürekli aklımda adsense, youtube var para var türkiyenin günden güne kötüye giden hali var ve sürekli aynı şeyi düşünüyordum "5 sene üniye yoracağım kafayı adsenseye yorsam zaten zengin olurdum" en sonunda pes ettim aldım bilgisayarı kucağıma o günden beri bir günümü bile bilgisayarsız geçirmedim. Ama gün geçtikçe insanın fikirleri değişiyor şimdi bilgisayar almak yerine birikim yapmayı tercih ediyorum. Bu işe başladığımda az para kazanıyordum en fazla 1 ay video yükler bırakırım diyordum yok mümkün değil kanallar kapandı sıfıra vurdum daha da hırslandım şimdi kat kat fazlasını düzenli olarak kazanıyorum Allah'a şükür inşallah böyle devam eder emeklerimin karşılığını alırım. Konuyu nereden nereye getirdim :D

Berkan sorunda orada Bi uyusam yada uyıbilsem elli defa donup durdum
Maihes, iyi hoşta ben kanal kopyalamk istiyorum şimdi karanlık bir oda ve ben lumia ya bakıyorum o bana

---------- Mesaj saat 03:47:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:33:49 civarında gönderildi. ----------

O da bir şey mi ben bu işe girmeden önce (2013 sonbahar) ailem sürekli üniden söz ediyordu kafaya taktım çalışacağım dedim ve 1 ay bilgisayarsız yaşadım 1 kere bilgisayar açmadım sürekli ders çalıştım en sonunda yapamayacağım dedim açtım bilgisayarı aldım vdsyi başladım video yüklemeye. Çünkü ders çalışırken bile sürekli aklımda adsense, youtube var para var türkiyenin günden güne kötüye giden hali var ve sürekli aynı şeyi düşünüyordum "5 sene üniye yoracağım kafayı adsenseye yorsam zaten zengin olurdum" en sonunda pes ettim aldım bilgisayarı kucağıma o günden ....

Samimi olsaydım sana iyi bir sağlam eleştiri yapardım...bak güzel kardeşim ben 2009dan beri adsense kullanıyorum..nerden nerelere geldik Youtube işi afedrrsin pi..oğlana benzer hayırlı mı hayırsız mı çıkacağı belli olmaz...hotfile vardı bu sunucu etrafında ne paralar donuyordu...1kb lık txt serial klasörüne Bonus diye 5 mb lık foto koyardık...ne oldu hotfileye, gün vardı diziden para basıyorduk..orneğin adını kalbime yazdım ilk on bolum resmen para bastım ama dun itibariyle dizi işini bıraktım..ama ama ama ben bu sure zarfında okulaa olan hevesini ve inancımı kaybettim Vanın o soğuk gecelerinde sabahlara kadar hem ders çalıştım hem forumlarda takıldım...şimdi Turkiyenin en iyi üniversitesilerinden, İStanbul Üniversitesi nde okuyorum Youtube biter bitmez ama bana kalan bu üniversite olacak ve emin ol ki üniversite kadar güzel bir yer yokeleşrirenlerin farklı triplerde oldu kanısındayım vel hasıl, pek hasıl olmadı ama eğitim şarrt ve uni ile Youtube gibi gelirler lokum oluyor

Sıkıntı değil abi HASTALIK herkeste var, 19 saat kullandığım gün oldu...HEM şükür rabbime sıkıntı da ondan huzur da...

Laptop sahibi olmadığım için şehir dışına çıktığım zamanlarda direk alışıyorum bilgisayarsızlığıa. Akıllı telefonum da yok.

Ama yaşadığım evde bilgisayarım olmasa cidden büyük bi sorun olurdu benim için. Düşünmesi bile ürkütücü.

Devir artık iletişim devri. İstisnaları ayrı tutmak şartıyla bilgisayarsız, internetsiz yaşamak bizim gibi jenerasyonlar için artık çok zor!

Evden 1 hafta çıkmadığımı, faturaları, yemek siparişlerini internetten verdiğimi biliyorum. Çokta önceleri değil, geçen hafta :).

Al eline bi kitap oku bak zaman nasıl geçiyor.

Nasipse Uzman kütüphaneci olacağım, kitaplara dair tüm teknik bilgilere sahibim. İleri derecede Osmanlıca, Kürtçe, Türkçe bilmekteyim. Arapça ve İngilizce anlama seviyesinde biliyorum ama işte şu okul hayatı yok mu hele ki vize ve final dönemin de ezberlediğimiz gereksiz yabanvı makaleler yok mu onlar bize yazıyı bile okumayı nefret ettiriyor... Bu gece kendime bir söz verdim...
1-bilgisayar bağımlılığı hastalığı
2-erken uyuma, 2-3 razıyım...6 da uyumakta neyin nesi
3- Kitap okuma
...ve önerin için saol kardeşim

---------- Mesaj saat 04:50:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:45:41 civarında gönderildi. ----------

Laptop sahibi olmadığım için şehir dışına çıktığım zamanlarda direk alışıyorum bilgisayarsızlığıa. Akıllı telefonum da yok.

Ama yaşadığım evde bilgisayarım olmasa cidden büyük bi sorun olurdu benim için. Düşünmesi bile ürkütücü.

Devir artık iletişim devri. İstisnaları ayrı tutmak şartıyla bilgisayarsız, internetsiz yaşamak bizim gibi jenerasyonlar için artık çok zor!

Evden 1 hafta çıkmadığımı, faturaları, yemek siparişlerini internetten verdiğimi biliyorum. Çokta önceleri değil, geçen hafta :).

Yok. Artık şu içimizde ki Canavara bir dur demek lazım :) faturaları online pdemek hoşta ama şoyle oltayı alıp boğazda balığa çıkmayalı bir yıldan fazla olmuş şükür 12 kanal var Bi bırsumuz var geçen bir gençlik var bunları harcamamk lazım...guzel şeyler yapmak lazım bu gece bunları ne kadar özlediğimi anladım...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri