Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
son aldıgım laptop lenova idi.son alşdığım Ürün pazartesi gelicek sana lenovanın ne hale geldiğini göstereceğim.
inanamazsı bu kadar kötü bir malzeme olamaz bir üründe![]()
güle güle kullan-windows 8 haricinde herşeyi süper
güle güle kullan-windows 8 haricinde herşeyi süper
Çok pahalı bence. Sadece özellik olarak i5 olan Lenovo laptopu ben 1400 liraya aldım. 2 katı resmen. Bence ilk yılın sonlarına doğru 3. kattan aşağı atıp parçalayın yenisini yollasınlar kutusunu açmadan satın sıfır olarak.![]()
Kusura bakma ama o bilgisayara o para kesinlikle verilmez! aynı özelliklerdeki lenovo bilgisayarı yılbaşından önce 1650ye aldım çok büyük fiyat farkı var.
hayırlı olsun kardeşim gelsinde bilgisayarın skype'a gel artık![]()
ben asus aldım ama lenova hakkındaki yorumlar kıskandırıyor google amca biraz para verirse yeni lenova almak istiyorum![]()
Hayırlı Olsun![]()
Asus almışsınız Lenovo yorumlarımı kıskandırıyor ? Hocam Asus candır boşverin gerisiniGarantisinden tutun ürün kalitesine kadar
![]()
teşekkürler saol
---------- Mesaj saat 14:43:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:25 civarında gönderildi. ----------
belki bilmiyorsunuzdur diye söleyim lenova artık ürünlerini çinden temin ediyor.Buda ürünün kalitesini biraz daha düşürüyor bence.
Toshiba nın hiçbir parçası çinden tedarik edilmiyor.
Ben Toshiba'ya laf mı ettim hocam Asus alan arkadaş kıskanıyormuş Lenovo yu ona kıskanmaması için cümle yazdım
Asus aldım ben asusa diyecek birşey yok herşeyiyle mükemmel ama ekran kartı düşük Nvidia GT720M oyüzden lenova hem ucuz oluyor hem ihtiyacı karşılıyor son zamanlarda iyi yorumlar gördüm lenova hakkında kıskandırmasada insanın canı bi far cry 3 çekiyo![]()
Babacım Sen Naptın ya Buda Benım Alıcagım Laptop Fıyat Farkına bak
VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook
İşlemci Markası INTEL
İşlemci Ön Bellek 6 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.2 GHz Turbo ile 3.2 GHz
İşlemci Numarası 4702MQ
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Disk Kapasitesi 1 TB HDD + 8 GB SSD
Disk Türü SSD
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT740M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1366 x 768
Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0
İşletim Sistemi Windows 8
Renk Beyaz
Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera
Hocam canınızı sıkmak gıbı olmasın ama geri verme imkanınız var galiba 30 gün içinde iade düşünmeden iade edin
Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Hocam Windows 8.1 oldukça stabil ve kararlı bir işletim sistemi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.