Bilgisayarsız olmak ne kadar kötü bişey:(:(

Ekran kartı GT740M olmasına rağmen çok pahalı geldi :D hayırlı olsun

son aldıgım laptop lenova idi.son alşdığım Ürün pazartesi gelicek sana lenovanın ne hale geldiğini göstereceğim.

inanamazsı bu kadar kötü bir malzeme olamaz bir üründe:D

bence yanılıyosun lenovo suanda fiyatına göre en iyi pcyi satıyor bnde lenovo y510p aldım cok kaliteli bana göre tabi :)

ben asus aldım ama lenova hakkındaki yorumlar kıskandırıyor google amca biraz para verirse yeni lenova almak istiyorum :D

Kusura bakma ama o bilgisayara o para kesinlikle verilmez! aynı özelliklerdeki lenovo bilgisayarı yılbaşından önce 1650ye aldım çok büyük fiyat farkı var.

Çok pahalı bence. Sadece özellik olarak i5 olan Lenovo laptopu ben 1400 liraya aldım. 2 katı resmen. Bence ilk yılın sonlarına doğru 3. kattan aşağı atıp parçalayın yenisini yollasınlar kutusunu açmadan satın sıfır olarak. :)

düşünce o yönde zaten 10 ay falan kullanıcam sonra kullanılmaz hale getirecem :D

Kusura bakma ama o bilgisayara o para kesinlikle verilmez! aynı özelliklerdeki lenovo bilgisayarı yılbaşından önce 1650ye aldım çok büyük fiyat farkı var.

lenova ile toshiba yı bir tutmamak gerekir :)

---------- Mesaj saat 14:42:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:06 civarında gönderildi. ----------

hayırlı olsun kardeşim gelsinde bilgisayarın skype'a gel artık :)

salı günü skypedeyim:P

ben asus aldım ama lenova hakkındaki yorumlar kıskandırıyor google amca biraz para verirse yeni lenova almak istiyorum :D

Asus almışsınız Lenovo yorumlarımı kıskandırıyor ? Hocam Asus candır boşverin gerisini :) Garantisinden tutun ürün kalitesine kadar :)

teşekkürler saol :P

---------- Mesaj saat 14:43:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:25 civarında gönderildi. ----------

Asus almışsınız Lenovo yorumlarımı kıskandırıyor ? Hocam Asus candır boşverin gerisini :) Garantisinden tutun ürün kalitesine kadar :)

belki bilmiyorsunuzdur diye söleyim lenova artık ürünlerini çinden temin ediyor.Buda ürünün kalitesini biraz daha düşürüyor bence.

Toshiba nın hiçbir parçası çinden tedarik edilmiyor.

teşekkürler saol :P

---------- Mesaj saat 14:43:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:25 civarında gönderildi. ----------

belki bilmiyorsunuzdur diye söleyim lenova artık ürünlerini çinden temin ediyor.Buda ürünün kalitesini biraz daha düşürüyor bence.

Toshiba nın hiçbir parçası çinden tedarik edilmiyor.

Ben Toshiba'ya laf mı ettim hocam Asus alan arkadaş kıskanıyormuş Lenovo yu ona kıskanmaması için cümle yazdım

Asus aldım ben asusa diyecek birşey yok herşeyiyle mükemmel ama ekran kartı düşük Nvidia GT720M oyüzden lenova hem ucuz oluyor hem ihtiyacı karşılıyor son zamanlarda iyi yorumlar gördüm lenova hakkında kıskandırmasada insanın canı bi far cry 3 çekiyo :D

hayırlı olsun ama 3400tlye sana bir masaüstü toplardık arada çamaşırda yıkardı :)

Babacım Sen Naptın ya Buda Benım Alıcagım Laptop Fıyat Farkına bak

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

İşlemci Markası INTEL
İşlemci Ön Bellek 6 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.2 GHz Turbo ile 3.2 GHz
İşlemci Numarası 4702MQ
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Disk Kapasitesi 1 TB HDD + 8 GB SSD
Disk Türü SSD
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT740M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1366 x 768
Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0
İşletim Sistemi Windows 8
Renk Beyaz
Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera

Asus aldım ben asusa diyecek birşey yok herşeyiyle mükemmel ama ekran kartı düşük Nvidia GT720M oyüzden lenova hem ucuz oluyor hem ihtiyacı karşılıyor son zamanlarda iyi yorumlar gördüm lenova hakkında kıskandırmasada insanın canı bi far cry 3 çekiyo :D

oyun anlamında düşünürsek asus alanında tek derim.Ama uzun süreli kullanımda lenova gerçekten işe yaramaz hiç kıskanmayın:D

Hocam canınızı sıkmak gıbı olmasın ama geri verme imkanınız var galiba 30 gün içinde iade düşünmeden iade edin

Babacım Sen Naptın ya Buda Benım Alıcagım Laptop Fıyat Farkına bak

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

İşlemci Markası INTEL
İşlemci Ön Bellek 6 MB
İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.2 GHz Turbo ile 3.2 GHz
İşlemci Numarası 4702MQ
Hafıza (RAM) Tipi DDR3
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Disk Kapasitesi 1 TB HDD + 8 GB SSD
Disk Türü SSD
Ekran Kartı Markası NVIDIA
VGA Chipset Modeli GT740M
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Ekran Boyu (inch) 15.6 inch
Çözünürlük 1366 x 768
Bağlantı Özellikleri Bluetooth 4.0
İşletim Sistemi Windows 8
Renk Beyaz
Multimedya Özellikler Kart Okuyucu, Kamera

Bundan önce ki kullandığım dizüstü lenova idi serisinin en üst modeli idi aldığım zaman 1 sene 3 ay oldu.İnanırmısın 2 kere servise gitti şu anda pert durumda.Tanınmaz hale geldi bunun resimlerini sizlerle salı günü paylaşacağım.
Çok ucuz işcilik var lenova da ürünlerinin tamamını çinden tedarik ediyolar son 1 senedir.

Uzun vadede gerçekten pişman olursun özellikleri seni aldatmasın.

---------- Mesaj saat 14:56:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:45 civarında gönderildi. ----------

Hocam canınızı sıkmak gıbı olmasın ama geri verme imkanınız var galiba 30 gün içinde iade düşünmeden iade edin

iade edilebilir lakin edersem alacak durmum yk şu anda üstelik yıllardır evkurdan alışveriş yaparım mesajımın 1 inde demiştim 4.laptopum diye 6 senede.Her zaman piyasanın 500 tl üstünde lakin 24 ay vade var?

Şimdi sen bu bilgisayarı 2.800 e alırsın lakın 24 taksit yaptırabilecekmisin?Onuda geçtim bugun al 1 ay sonra ödemeye başlayabilecekmisin ?

Bu avantajları göz önüne alırsak ayda 20 tl farkeder 2 paket sigara parası oda.

Olaya bu açıdan yaklaşın.Bu son aldığımla beraber evkurdaki alışverişim 25-30 bin tl olmuştur 6 yılda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri