Bilgisayarsız olmak ne kadar kötü bişey:(:(

Windows 8 gibi hızlı çalışan işletim sistemi görmedim. Tek geçerim. Daha iyisi çıkasıya kadar şimdilik win 8 diyorum. :)

Bu cihaz oyunlarda ve vidyo düzenlerken sağlam çalışır değil mi ? :)

lenova ile toshiba yı bir tutmamak gerekir :)

Arkadaşım toshibayla lenova arasındaki fark neymiş? parçalar içerik herşey aynı,toshiba sadece bi 100 lira fazla görsellik için yatırım yapıyor 1000 lira daha fazla istiyor biraz elektronik bilgin olsa bilirdin,bu markalar parçaları kendi üretmiyor yine piyasadaki parçaları alıp kendilerine bilgisayar tasarlıyorlar en çokta toshiba bunu bilgisayar pazarına abartarak sokuyor.

Fiyat çok fazla ve işlemciyi beğenmedim hocam yinede hayırlı olsun

Hayırlı olsun hocam kredi kartı kullanma imkanınız yoksa ve acileyetiniz varsa tabi ki tek yol evkurdan alışveriş yapmak olur, tekrardan güle güle kullanın.

ısınma sorunu oluyo mu

aynı düşünce de gidip toshiba alacakken buraya ve donanımhabere konu açtım vazgeçti arkadaşlar saolsun :) Gerçektende isim satıyo toshiba 1 yıl düşme kırılmaya karşı da beni etkilemişti. Ancak ürünler kaliteden uzaklaşmış. Bu fiyatlarda alınabilecek ürün f/p yani lenovo z510. Bu fiyatlarda alınabilecek tek ürün olmasının yanı sıra alırken çoğu kullanıcı yorumlarını okudum ve hala da dh de kullanıcı kulubundeki yorumlara bakarım ara sıra pişman olan görmedim.i7li aldım ben tavsiye ederim kısacası

Bu arada kombinin bozulma ihtimaline karşı hp veya toshiba da önerebilirim kombi bozuldu donduk arkadaş insan özlemiyo değil biraz ısınsın şu laptopda bizde biraz ısınalım diye :@

İlk defa pazar gününden nefret ettim kombi bozuldu gamepadimin alıcısı hafta sonu girdi diye gelmedi !! Neyse sağlık olsun ama zatüre olursam hakkınızı helal edin.

lenova ile toshiba yı bir tutmamak gerekir :)

Haklısın şu haliyle toshiba lenovonun yanından dahi geçemez eski günlerine dönmesi için çok çalışması gerekiyor.Hatta lenovoyla değil hiç bir markayla kıyaslamayın toshibayı 2-3 yıl önce toshibam vardı derdi herkes şimdi millet bilgisayarım toshiba derken çekiniyor. Bütçe yoksa aynı fiyatlarda lenovo bulabilirsin ha varsa msi ve bir marka daha vardı aklımda değil ama anladınız siz bence beni onada bakabilirsin

Arkadaşım toshibayla lenova arasındaki fark neymiş? parçalar içerik herşey aynı,toshiba sadece bi 100 lira fazla görsellik için yatırım yapıyor 1000 lira daha fazla istiyor biraz elektronik bilgin olsa bilirdin,bu markalar parçaları kendi üretmiyor yine piyasadaki parçaları alıp kendilerine bilgisayar tasarlıyorlar en çokta toshiba bunu bilgisayar pazarına abartarak sokuyor.

Lenova ürünlerini tamamen çinden alıyor.Toshiba ise almanya ve amerika da üretimini yaptırıyor.

Bunu araştırıp öğrenebilirsin.Bu bile toshibanın 2 adım önde olduğunu gösterir.

Hayırlı olsunda keşke biraz araştırsaydınız hocam ya 3400 bu laptoba fazla bence :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri