Bilgisi Olan Acil Bakabilir mi ?

dizikit

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar.

Bir arkadaş konu açmamı istedi çevresinde soracak birini bulamadığı için o yüzden açıyorum konuyu. Şimdi bu arkadaş bir iş yerinde çalışıyor. Lakin çalışma şartları çok kötüymüş. Bu çalıştığı sırada internetten başka işlere başvurmuş. İyi bir firma bunu aramış gel hafta içi görüşelim. Yalnız şehir dışında firma 2,3 gün gidecek. Arkadaş diyorki rapor alamam ama iş yerine işte bıçaklandım falan filan yürüyemiyorum pansuman yaptırcam diye yalan uydursam olurmu diyo. Bende dedimki rapor sorarlar. Oda dediki iş yerine o hengamede rapor aklıma gelmedi derim diyo. Arkadaşlar arkadşaın sorusu şu rapor dışında hastaneden başka bir evrak bişe istermi işyeri yani hastnaın rapor dışında bir evrak alma durumu filan varmı? bilen söylesin fikri olann.

arkadaşlar lütfen yalana odaklanmayın. Adam bıçak yerine adli vaka olmayan başka birşeyde uydurur. Burada hastane başka evrak verebilirmi normal bir hastlaık için sıkıntı bu zaten

Son düzenleme:
bence şirkete size yalan bulamadım bu yüzden 2 gün gelmeyecem desin bıçaklanmak nedir ya adam sormayacakmı 2 gün sonra nerden bıçaklandın bırak geçtim raporu sapasağlamsın demeyecekmi enteresan bir düşünce anlayışı bu düşünceyle iyi yaşıyor :)

bence şirkete size yalan bulamadım bu yüzden 2 gün gelmeyecem desin bıçaklanmak nedir ya adam sormayacakmı 2 gün sonra nerden bıçaklandın bırak geçtim raporu sapasağlamsın demeyecekmi enteresan bir düşünce anlayışı bu düşünceyle iyi yaşıyor :)

hocam oraları bizi ilgilendirmez o kılıfına uydurur artık sormak istediğim iş yeri başka evrak istermi yada hastanın rapor dışında başka evrak alma durumu filan varmı

yalanla yola çıkılmaz 2 gün ücretsiz izin ister olur biter ... yada gider aile hekiminden rica minnet 2 günlük rapor alır .. oyle bıcaklanma kurgu vs pek dogru bi karar olmaz

Sonuçta o raporu iş yeri ssk ya işleyecek :) Elinde sonunda hastane var bu raporu al getir diyecekler

Şahsen ben değil raporu polis tutanağı bile isterdim. Adli vakadır kesici aletle yaralanma. Hastaneye girdiğin anda polis gelir sorar ne iş diye. Böyle şeylerin bahanesi olmaz. Başka bahane bulun derim. Şehir dışına çıkmakla alakalı bir mazeret uydursun bari. Nasıl bir işverenim bende anlamadımki 😀

adam 2 gün sonra işe gittiğinde geçmiş olsun nasıl oldu diye sorduğunda sonuç olarak bıçak yarası 2 günde geçecek bir şey değil sorduklarında öylece bakar gitsin aile doktoruna rica etsin veya özelden ücretli...

bir özel hastaneye gidip sadece muayene olarak 3 gün rapor alabilirsin.Ortalama 50 60 tl ye patlayacaktır.

o konuda fikrim yok ama madem mevcut iş yeri sıkıntılı, arkadaşın yeni iş yerine söylesin böyle böyle durum var telefonda falan görüşelim kesin olursa geleyim diye. anlayışla karşılamayacaklarsa zaten belli ki oranın da çalışma şartları pek iyi olmayacaktır bence

yalanla bir yere varamaz o arkadaşın. her şeyden önce dürüst olmasını bilmek gerekir.

İnsan Kaynakları sağlamsa epikriz iste yani katı rapor,doktorun sana hastanede neler yaptığının detaylıca onayı.

İnsan Kaynakları sağlamsa epikriz iste yani katı rapor,doktorun sana hastanede neler yaptığının detaylıca onayı.

hocam bıçaklanma dışında birşey uydursa epikriz isteyemez çünkü epikriz cerrahi müdahalelerde kayıt alınır.yanlışmı biliyorum ?

bıçaklanma saçma hakkaten. ama örnek vermiş belliki. Daha çok halsizlik, mide bulantısı yada o tip iz bırakmayan bir rahatsızlık uydura bilirsin. özel hastanede rapor verirler. rapor alınırsa işveren teslim etmek gerekir. çünkü sgk aylık bildirgesinde raporlu kişi raporlu surede çalıştırılamaz. yasaktır.
özel hastaneden, paralı muayene olup, rapor istene bilir. Ama ohal durumu oldugundan bazı hastaneler yok vermem diyebiliyor. onuda belirteyim. malum ohal uzadıda uzadı.

şehir dışında cenaz ver ücretsiz izin istiyorum, yada yıllık izin istiyorum denebilir.Yada resmi işlemlerim var şahsen gidip imz atmalıyım vb. denebilir. Rahatsızım hastaneye gidicem, özel dişçiye gidicem diye izin alına bilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri