Bilim duragi ile yolları ayırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortaklık benim için gerçekten kolaydı karşı taraf elinden geldigi kadar zorlaştırdı.

Konuya elimden geldiğince yazmıyorum benimle ilgili bir sorun varsa özelden yazarsın.Buradna reklam yapmazsın.Bir sorun varsa herkes benimle iletişime geçebilir iyi forumlar.

Owww çok sert neyse senin özgün konularına takılmayı özledim patlat bu gece bi konu :D

bu gece olmaz daha içimdeki sinir ve hüzün bitmedi :D bitince benim konularımdan bol bol göreceksin ilk önce yönetim ile konuşmam lazım sontorun konuları diye bölüm açmalarını saglayacagım en çok hiti alacaak kategori o olacak :D

hızlı koşan atın...

Ya bak hocam yazmıyım yazmıyım diyorum her konuma yorum yazıyosun düzgün dur kalbini kırmayım olayı bilmeden konuşma saygısızlık yapma sorun benden çıkmış gibide konuşma begenmiyosan girme konularıma sana kimse gir demiyor zaten sinirliyim beni kendimden geçirme anladın mı hadi hayırlı akşamlar

Ya bak hocam yazmıyım yazmıyım diyorum her konuma yorum yazıyosun düzgün dur kalbini kırmayım olayı bilmeden konuşma saygısızlık yapma sorun benden çıkmış gibide konuşma begenmiyosan girme konularıma sana kimse gir demiyor zaten sinirliyim beni kendimden geçirme anladın mı hadi hayırlı akşamlar

ow kızdırmışız ceoyu

hadi yol al. benim ceo oldugum yerde sen sinek olamazsın. eger adam akıllı konuşmassan daha da agırlaştıracagım beni küçük görme

ufaklık senle tartışmıcam bile az büyü gel

bu arada sen benim tırnağım olamazsın

yemin ederim sabahtan beri bi dediğin bi dediğini tutmayı çok oynuyosun sonra ağlıyosan neyse saçma işlerine devam et sinekli bakkal

bu forum bi senden bide midesiz cocukdan cektıgını kımseden cekmedı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri