Bilişim Suçlarına Başvuracağım Bakar mısınız?

DERSIMLY

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar bilgisayarıma keylogger bulaştırılmış. Banka şifrelerim paypal bilgilerim site hesaplarım youtube hesaplarım vs. hepsinin bilgileri çalınmış. Çalan hırsızlar facebook hesabımada giriş yapmış. Facebook önceden giriş yapılan kullanıcıları kaydettiği için kendini hacker sanan lamer hırsızların ip leri elimde.

Bu konuyla ilgili olarak bilişim suçlarına başvuracağım. Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Nerelere ne şekilde bir başvuru yapmam lazım?

Konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

Lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın CİDDİ Bir DURUM!!!

+ Olarak şuan fark ettim r10 şifremi değişmişler.

Nasıl keylogger yediğinizi de söylerseniz herkes tedbir alır hocam. Size musallat olan şahıslar diğer arkadaşların canını da yakmasın.

Bu arada geçmiş olsun.

Kimliğiniz ve elinizdeki bilgi belge delil ne varsa cumhuriyet savcılığına gidip, müracaat savcılığına ifade verin. Şikayetinizi yazılı olarak da yapabilirsiniz. Orası bilişim suçlarına evrak gönderiyor. Gelen cevaba göre ya takipsizlik verilir yada iddaname hazırlanır, mahkemeye gönderilir. İddiname mahkeme tarafından kabul edildiğinde sen müşteki karşı taraf sanık olur. Mahkeme devam eder. Hakkınızda hayırlısı.

hocam banka kartından paypal hesabından herhangi bir işlem yapılmışmı yada paran kullanılmışmı egerki böyle bir durum varsa işlem yapılır bilgisayarın ile başka hiç bir işlem yapmadan bilişim suçlarına başvura bilirsin banka banka hesap bilgilerim çalındı adı altında anında işleme alıcaklardır ;)

hocam banka kartından paypal hesabından herhangi bir işlem yapılmışmı yada paran kullanılmışmı egerki böyle bir durum varsa işlem yapılır bilgisayarın ile başka hiç bir işlem yapmadan bilişim suçlarına başvura bilirsin banka banka hesap bilgilerim çalındı adı altında anında işleme alıcaklardır ;)

Sağol hocam banka girişleri telefon onaylı onlara erişemezler paypaldaki parayıda geçen hafta çekmiştim. İçi boştu ordanda birşey alamazlar yani.

benimde r10 şifremi çalmışlardı banlanmışım ve banı bir türlü açtıramadım

Peki bilgisayarınızda keyloger olduğunu nasıl anladınız acaba?
Bu arada geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.

geçmiş olsun
antivirüs varmı bilgisayarda

Peki bilgisayarınızda keyloger olduğunu nasıl anladınız acaba?
Bu arada geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.

Facebook uma giriş yapıldığında mesaj geliyor telefonuma onun dışında ekranda mouse kendi kendine hareket ediyordu kendi kendine yükleme filan yapıyordu.

---------- Mesaj saat 13:43:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:18 civarında gönderildi. ----------

https://sibersuclar.iem.gov.tr/subemiz_ici_suclar .html adresine gir

4. seçeneği seç ve söylenen adımları uygula.

Sağolun hocam çıktı aldım dolduruyorum. Yarın direk kuzenime vericem kendisi avukat. O ilgilenecek.

görev yöneticisini açın işlemlerden açıklama kısmında ......*32 olan tanımadığınız bi uygulama varsa sağ tık dosya konumuna gidin bakın nerden yemişsiniz. ComboFix ile taratın temizleyin

görev yöneticisini açın işlemlerden açıklama kısmında ......*32 olan tanımadığınız bi uygulama varsa sağ tık dosya konumuna gidin bakın nerden yemişsiniz. ComboFix ile taratın temizleyin

buldum dosya yolunu fakat task manager de bulamadım.

"C:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\Secure-Soft Stealer\exxplorer.exe"

Dosyası

buldum dosya yolunu fakat task manager de bulamadım.

"C:\Documents and Settings\Windows XP\Application Data\Secure-Soft Stealer\exxplorer.exe"

Dosyası

Hocam bence direk format at.Virüs programları her virüsü göremiyor maalesef.En iyi ve etkili yolu formattır.

Format atma bilgisayarını isteyebilirler.

hocam bence sizin indirdiğiniz bir program yada bot ile ilgili bir durum. Neden facebook üzerinden diye düşündünüz bilmiyorum ancak size yem atmış olabilirler. Bulduğunuz mailler bile yem olabilir. İlk girdikleri yer de facebook hesabınız olduğu için bunu düşündürmüş olabilirler size de. Geçmiş olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri